Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım benim doktorumda erkek daha önce hep kadın doktorlara gidiodum seni şimdi o kadar iyi anlıyorumki doktora gitmeden uyuyamadım ay napcam erkek doktor diye ama sonra farkettimki bugüne kadar gittim bütün kadın doktorlardan daha rahatlatıcı davranıyor şimdi doktorumu deiştircek olsam kadın doktora gitmem bana neler demişlerdi resmen bunalıma girmiştim rahat olmaya çalış canım zemuszemus

canım dr sana nasıl baktı:uhm:

Canım baya normal kadın doğum masasında baktı cildiye belki farklı bakıodur ama ben zaten iç kısımları kontrol etmesını ozellıkle ıstedım utandım sıkıldım ama sonuçta saglıgım daha onemlı dedım. zaten doktorlar ıcın o kdr normal bı durumkı bız utanıp sıkılıoruz onlar gayet rahat sende rahat olmaya calıs bı kere gıttıkten sonra kontrollerde daha rahat olunuo zaten.

Bu arada tÜm bayanlar aŞı olsunnnn tanıdık doktor weya ılac reprazantıcısı warsa onlara asının tek dozu 250 tl yerıne 170 tl gelıyorrr

ası turunde ıkı marka war gardesıl we cervılax
gardesıl :4 farklı tıp vurusten koruyor
cervılax :2 tıp vurusten korumaktadık

ılk dozu bırıncı ay ıkıncı dozu sonrakı ay 3 dozu 5&6 ay sonunda olmaktasınız

asının amacı sıgıllerın tekrar cıkmaasını engelmekten cok yuksek tıplerden korumaktır kaldıkı dunya saglık orgutude bunu onaylamaktadır.....
Bayanlarrrr 10 15yıl sonra rahım kanserı olmamak ıcın tedbırınızı sımdıden alınnnn .... Optum kocaman :) hııı bıde wıtamın alın :)

gdfkjy

canım benim haklısın bazı dr lar aşırı tepkili oluyorlar butür hastalıklara karsı bende yaşadım.. ama hatırladığım kadarıyla sen zaten bakireydin dr da bunu görünce anlar zaten bakire oldugunu sende bana cinsel yolla bulaşmadı dediğinde bunu tasdiklemiş olursun.. yine de dr dan randevu almak için aradığında da telefonda bi çıtlat istersen muayneden önce de annenin yanında konuşmasın.. sonra sen derdini anlatınca üstü kapalı geçer..
hayır canım ben bakire değilim korkum bu yüzden zaten ailem anlarsa çok tepki verir eyvahedigeldismile

canım benimki genita bölgemin dudak kısmında çıkıyor üst tarafında görünen yer 3-4 gün sonra kayboluyor.onun için sadece bezle kapatsam olur mu diye sordumakannehir

bu kadar korkma zaten sen kapatmak ıstesende eger doktor görmek ısterse görür. benım vajınanın kenarında vardı yaktırdım sonra 2 hafta sonra tekrar ve cogalmıs sekılde bu sefer vajına ıcınde cıktı o kadar cogaldılar kı . ama doktorum bana yakıldıktan sonra mıkrop kapmasın dıye batıkon kullan , genıtal temızleyıcı ondan kullan yada bunları yaptıktan sonra bepanten yanık kremı kullan falan demedı daha dogrusu sadece yargıladı esın senı aldatıyo dedı bılmeden ve bunu yapan kadın doktordu erkeklerden korkma ının onlar daha anlayıslı ve ben temız tutmaya calıstım ama sadece su kullandım cok akıntım var ve maalesef cok yayıldı sen bıran once doktora gıttttt

bide şunu sorayım bu uçuk her ay çıkmaz dimi. yani kendime iyi baktığım sürece çıkmaması lazım. bazı sitelerde sürekli çıktığı söyleniyo eşiyle boşanma noktasına gelenler varmış. çok kötü bişey bu abartıyorlarmı yoksa ilaç satmak içinmi söylüyorlar. kafama takılıyo. regl dönemleri tetikliyormuş uçuğu o bakımdan her ay çıkar diye korkuyorum. çok takıntı yaptım galiba

sewgılı arkadsım masumgul;;;;;;
sana kım soluyor bunları anlamıyorummm her ay cıkcak dıe bısı yok cıkması ıcın vucut dırencının dusuk olması lazım o yaneee su tawsıe etmekte oldum macunu kullan.... yada arastır bulamassan ıcındekıler gbı bı macun bul al ama sana ttawsıe ettım macun top x cok cok cok cock ock yararlıdır

reng donemı gelmeden yane bu ay sana soledım vırosıl kremı al onu bı an once surrr korkmaa sen kendıne dedım gbı ıyı bakarsan cıkmazzz korkucak bısı yok bak sıgıl hpv dıl allahtan ..... elını surme sabah aksam yıka ılık suyla sabah uyandında we yatarken ıkı hafta dayan ılesecektır vırosıl krem pıyasada en cabuk tdawı eden krem oldu ıcın ben onu kullandım

ılk duyydumda ılerde hpv we hsv oldumda ılerde nası ewlencem dıe cok korkumsutum bazı ınternet sıtelerınde kanser boyutlarını yanınlayıp ınsanların moralcazlarını bozuyolar onlara ınanma kendıne ıyı baktın surecede bısı olmazzz bu ay boyunce bol mandalıne we taze portakal suyu ıc bıde sana solemıs oldum gbı cam balı alll eyer tıksınmezsen bıde ada cayı we cıwan percemı all karsıtır harmanla ıcıne lımon sık sııcakken sogumaya bırak gunde bı r bardak ıc cıwan percemı cok ektılıdır..... bısı olursa msn ozelden atımm mucuk_______ hıııı bıde cınsel ılıskın baslamamıs ası olmanı tawsıe ederımmmm

ımkanın warsa tabııı gardesıl we cervılacx doktorlara 170 tl gbı bı rakama gelıyor 270 t l yerıne tanıdık warsa eyer cok ıyı olur

Canım baya normal kadın doğum masasında baktı cildiye belki farklı bakıodur ama ben zaten iç kısımları kontrol etmesını ozellıkle ıstedım utandım sıkıldım ama sonuçta saglıgım daha onemlı dedım. zaten doktorlar ıcın o kdr normal bı durumkı bız utanıp sıkılıoruz onlar gayet rahat sende rahat olmaya calıs bı kere gıttıkten sonra kontrollerde daha rahat olunuo zaten.

normalde buyuk hastanlerde hem cıldıyecı hemde kadın dogumcu bakması grekmete mesela aldara kremı raporla almak ıstersenız cıldıyecıde gorumes grek sıgıl oldundan emın olmak ıcın cunku cıldıyecılerde koter yapıooo ama kadın dogumcu da koter we muane olmakta fayda war ama ben kadın dogumcu we cıldıyecıde muane oldum oda baktı da baktı asıstanlarıda baktı :KK70: gelın dedım hepınız bakın korkutmayın ınsanları hatta doktor bana we asıstanları fılan bakrken ben sarkı soluodum koter zamanında hele cok korkuyodum yaaaa duusnunnn o zaman bara baraaaa sarkı soluom saten ne zamn korksam sarkı soluom :):roflol: kızlar ıkı bolumdekı doktorlara gostermekte fayda war

dr sorup öyle bezle kapatsam baksa olur mu:uhm: zaten siğil dışarıda çıkıyor öylede göre bilir.sacede bakacak başka birşey yapılıyor mu:uhm:içeri falan bakmasına gerek yok herhalde:1no2:

senset arkadsım ıcerıde bakar dısarıda bakar dudaklara da her yere bakar ıyı bır doktor laf ola dıe bakmaz bakıosa bılkı bes para etmessss korma kasma kendını rhaca baksn

bu kadar korkma zaten sen kapatmak ıstesende eger doktor görmek ısterse görür. benım vajınanın kenarında vardı yaktırdım sonra 2 hafta sonra tekrar ve cogalmıs sekılde bu sefer vajına ıcınde cıktı o kadar cogaldılar kı . ama doktorum bana yakıldıktan sonra mıkrop kapmasın dıye batıkon kullan , genıtal temızleyıcı ondan kullan yada bunları yaptıktan sonra bepanten yanık kremı kullan falan demedı daha dogrusu sadece yargıladı esın senı aldatıyo dedı bılmeden ve bunu yapan kadın doktordu erkeklerden korkma ının onlar daha anlayıslı ve ben temız tutmaya calıstım ama sadece su kullandım cok akıntım var ve maalesef cok yayıldı sen bıran once doktora gıttttt

janım benım bu kadar kotu durumdasan gonderım dıcem sana macunuuu ama pazartesı kesın glcen dımıııı

KIZLAR MUTLAKA BAKIN DOKTORU BILE SASIRDI ARKADSIMIN INANMADI SOK ICINDE KALDI HATTA DOKTORU HASTALARIMA BENDE TAWSIYE EDIM DEDI BEN BILE HALA INANMAIORM YAAA MUCIZEEE BUUU

İSMİ: TOPİ-X
GİNSENGLİ (%0.2) ÇAM BALİ
KARISIK BITKISEL
MACUN

GUNDE 3 DEFA 1 HATLI KASI YENIR

ARKADSIM ANKARADA KIZILAYDA ESKI GIMA WARYA ILERSINDE TURKERLER MAZASI WAR YANINDA TURKERLERIN KARISINDAKI AKTARDAN 20 TL ALMIS HEMEN my way caffenın altından bakın gecse bıle ınananın cok ıyı bısı mutlaka kullanın wıtamın daha etkılı bısı budaaa bu ay wıtamınlerım bıtsın buna baslıcam ben hemen alıcammmm .....

kızlar ınanaın ben bole bısı gormedım 120 tane sıgıl den basedıosuz 3 kez yakılmayla gecmeyen bısı bunu bır hafta yedı we gectı ınanamıyorm denedyın eyer uzaklata bırı warsaa cewrenızdekı aktarlara bakınnn bulamassanız ben burdan gondermeye calsıcam optummm....:lepi:

kızlarr

hayır canım ben bakire değilim korkum bu yüzden zaten ailem anlarsa çok tepki verir eyvahedigeldismile

hmm anladım canım onu kesin anlar dr ama en azından dr a yalan söyleyemezsin ama ailene belli etmemesi için konuşman şart.. ya da şöyle yap annenden önce sen git bir kere muayne ol bir daha gelicem dersin annemle söylememesi için uyarırsın son dk ya bırakırsan ters tepebilir bende merak ettim şimdi ne zaman gidiceksin mutlaka bize de bilgi ver.. canım birde ailede yaşadığın problemler iyice piskolojini etkiler moralininde bozulmaması lazım hastalığının çabuk iyileşmesi için.. Şeniz iyi bir plan yapmalısın

janım benım bu kadar kotu durumdasan gonderım dıcem sana macunuuu ama pazartesı kesın glcen dımıııı

helıncım ben abıme sıparısını verdım senın söyledıgın yerden aldı o yolluyor bana sana tesekkur ederım yardımların ıcın evet pazartesı gelıyorum gelısmelerden haberdar ederım senı

hmm anladım canım onu kesin anlar dr ama en azından dr a yalan söyleyemezsin ama ailene belli etmemesi için konuşman şart.. ya da şöyle yap annenden önce sen git bir kere muayne ol bir daha gelicem dersin annemle söylememesi için uyarırsın son dk ya bırakırsan ters tepebilir bende merak ettim şimdi ne zaman gidiceksin mutlaka bize de bilgi ver.. canım birde ailede yaşadığın problemler iyice piskolojini etkiler moralininde bozulmaması lazım hastalığının çabuk iyileşmesi için.. Şeniz iyi bir plan yapmalısın
benim gidiceğim hastahane ve gidiceğim doktor belli.bir de doktor benim arkadaşımın arkadaşı (arkadaşım ilaç mümessili) .arkadaşımla konuşup benim geleceğimi ve ailemin hassas olduğunu söylese mi diye düşünüyorum.anneme söylüyorum ama annem hiç önemsemiyo bugün konuştuk hatta cildiyeciye gidelim dedi bana bende şüpelenmesin diye bişey diyemedim :KK43:( nasıl olcak bu işler artık bilemiyorummmmm bir de siğillerimden biri 3 gündür ağrı yapıyo canım çok sıkkın :sinifsinif:

helıncım ben abıme sıparısını verdım senın söyledıgın yerden aldı o yolluyor bana sana tesekkur ederım yardımların ıcın evet pazartesı gelıyorum gelısmelerden haberdar ederım senı

bebeısım umarım bulursunnnn bugun sonuncuyuda bennn aldım 4 5 kutu aldım annemede kedımede kardesmede aldım vucut dırencı tyuksek olsun dıe onlarada aldım dedım en son cıkarken bır kutu kalmıstı umarım abın almıstır olmassa baska aktara baksın optummm

slm arkadaşlar bende bu illetle uzun zaman uğraştım test yaptırdığımda doktor bana hpv değil ama hpv yatkını siğiller demişti.ben dondurdum bunları ama o kabarcıklar hala geçmedi doktora gttiğimde bana doku bozukluğu olmuş o bölgede oyüzden o kabarıklıklar var dedi.benim aklıma bişey takılıyo bu hpv dednilen şey sadece cinsel yollamı bulaşıyo çünkü ben bekarken vardı bu siğiller bende ve ben ozaman hiç cinsel ilişkde bulunmadım yani ilk deneyimi ilk gecemde yaşadım yani.bunu ben doktora dedğimde ısrarla bana cinse yolla blaşır dedi ve benm yanımda annem vardı ozaman cidden çok zor bi duruma düşmüştüm yanımda eşimde olabilirdi.ama ben doktora ozaman eğer u siğiller sadce cinsel yolla bulaşıyosa ben hpv değilim diye çıkışınca çenesini kapadı. bilgisi olan varmı arkadaşlar sadce cinsel yollamı bulaşıyo.ve ben şuan hamileyim normal doğum yapabilcekmiyim.

bebeısım umarım bulursunnnn bugun sonuncuyuda bennn aldım 4 5 kutu aldım annemede kedımede kardesmede aldım vucut dırencı tyuksek olsun dıe onlarada aldım dedım en son cıkarken bır kutu kalmıstı umarım abın almıstır olmassa baska aktara baksın optummm

helıncım sana bısey sormak ıstıyorum ben ankaraya gıdıyorum bılıyosun hanı sen etlıktekı kadın dogum hastanesını tavsıye etmıstın s. karadenız adında doktordu.sen bu doktora muayene mı oldun bu doktora güvenebılırım dımı ısınde uzman mı bıraz arastırma yaptım ama senın fıkırlerın daha önemlı. bundan memnun kalmazsam tavsıye edebılecegın baska uzman bır doktor var mı tesekkürler

Ben ara ara bu başlığa gelip rahim ağzı kanseri aşısından bahsediyorum.
Biliyorum benim bu yazdıklarım bazı arkadaşları çok rahatsız ediyor.
Ben "rahim ağzı kanseri nedeniyle her iki dakikada bir kadın ölüyor" dedikçe onlar küplere biniyorlar. Ve ne yazık ki onlar bana cevap yazıncaya kadar bir kadın daha hayatını kaybetmiş oluyor:KK43:
Otla, vitaminle, sebzeyle filan yapılan tedavilerden başka bilimsel bir çözüm arayanlara rahim ağzı kanseri aşısını öneriyorum ben.
Forumdaki diğer başlıklarda bu aiıyla ilgili gayet detaylı bilgiler var.

helıncım sana bısey sormak ıstıyorum ben ankaraya gıdıyorum bılıyosun hanı sen etlıktekı kadın dogum hastanesını tavsıye etmıstın s. karadenız adında doktordu.sen bu doktora muayene mı oldun bu doktora güvenebılırım dımı ısınde uzman mı bıraz arastırma yaptım ama senın fıkırlerın daha önemlı. bundan memnun kalmazsam tavsıye edebılecegın baska uzman bır doktor var mı tesekkürler

sana onermıs oldum doktor cok ıyı doktora sole ben btun yontemlerı de denedım artık yaktırmak ıstıyorm haftaya dıyarbaıra gerı doncem dee mutlaka yakılmaı benım gıtcem sehırde ıyı bı doktor bulamadım arkadsım daha once sıze gelmıs dersın o yzuden bende buraya geldım fılan de nap et yaktır yane eyer olmazsa erhan hoca da cok ıyıdır onada gorun bıde cıldıye doktorundan da barkot al saana onerdım doktordan da ıkı doktorda gorsun .... cıldıye doktoru mukemmel bır bayan doktordur... jınekolog doktorda s karedenız we erhan bey cok ıyıdır

X