Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim doktorumda erkek daha önce hep kadın doktorlara gidiodum seni şimdi o kadar iyi anlıyorumki doktora gitmeden uyuyamadım ay napcam erkek doktor diye ama sonra farkettimki bugüne kadar gittim bütün kadın doktorlardan daha rahatlatıcı davranıyor şimdi doktorumu deiştircek olsam kadın doktora gitmem bana neler demişlerdi resmen bunalıma girmiştim rahat olmaya çalış canım zemuszemus
Bu arada tÜm bayanlar aŞı olsunnnn tanıdık doktor weya ılac reprazantıcısı warsa onlara asının tek dozu 250 tl yerıne 170 tl gelıyorrr
ası turunde ıkı marka war gardesıl we cervılax
gardesıl :4 farklı tıp vurusten koruyor
cervılax :2 tıp vurusten korumaktadık
ılk dozu bırıncı ay ıkıncı dozu sonrakı ay 3 dozu 5&6 ay sonunda olmaktasınız
asının amacı sıgıllerın tekrar cıkmaasını engelmekten cok yuksek tıplerden korumaktır kaldıkı dunya saglık orgutude bunu onaylamaktadır.....
Bayanlarrrr 10 15yıl sonra rahım kanserı olmamak ıcın tedbırınızı sımdıden alınnnn .... Optum kocaman :) hııı bıde wıtamın alın :)
hayır canım ben bakire değilim korkum bu yüzden zaten ailem anlarsa çok tepki verir eyvahedigeldismilecanım benim haklısın bazı dr lar aşırı tepkili oluyorlar butür hastalıklara karsı bende yaşadım.. ama hatırladığım kadarıyla sen zaten bakireydin dr da bunu görünce anlar zaten bakire oldugunu sende bana cinsel yolla bulaşmadı dediğinde bunu tasdiklemiş olursun.. yine de dr dan randevu almak için aradığında da telefonda bi çıtlat istersen muayneden önce de annenin yanında konuşmasın.. sonra sen derdini anlatınca üstü kapalı geçer..
canım benimki genita bölgemin dudak kısmında çıkıyor üst tarafında görünen yer 3-4 gün sonra kayboluyor.onun için sadece bezle kapatsam olur mu diye sordumakannehir
bide şunu sorayım bu uçuk her ay çıkmaz dimi. yani kendime iyi baktığım sürece çıkmaması lazım. bazı sitelerde sürekli çıktığı söyleniyo eşiyle boşanma noktasına gelenler varmış. çok kötü bişey bu abartıyorlarmı yoksa ilaç satmak içinmi söylüyorlar. kafama takılıyo. regl dönemleri tetikliyormuş uçuğu o bakımdan her ay çıkar diye korkuyorum. çok takıntı yaptım galiba
Canım baya normal kadın doğum masasında baktı cildiye belki farklı bakıodur ama ben zaten iç kısımları kontrol etmesını ozellıkle ıstedım utandım sıkıldım ama sonuçta saglıgım daha onemlı dedım. zaten doktorlar ıcın o kdr normal bı durumkı bız utanıp sıkılıoruz onlar gayet rahat sende rahat olmaya calıs bı kere gıttıkten sonra kontrollerde daha rahat olunuo zaten.
dr sorup öyle bezle kapatsam baksa olur mu:uhm: zaten siğil dışarıda çıkıyor öylede göre bilir.sacede bakacak başka birşey yapılıyor mu:uhm:içeri falan bakmasına gerek yok herhalde:1no2:
bu kadar korkma zaten sen kapatmak ıstesende eger doktor görmek ısterse görür. benım vajınanın kenarında vardı yaktırdım sonra 2 hafta sonra tekrar ve cogalmıs sekılde bu sefer vajına ıcınde cıktı o kadar cogaldılar kı . ama doktorum bana yakıldıktan sonra mıkrop kapmasın dıye batıkon kullan , genıtal temızleyıcı ondan kullan yada bunları yaptıktan sonra bepanten yanık kremı kullan falan demedı daha dogrusu sadece yargıladı esın senı aldatıyo dedı bılmeden ve bunu yapan kadın doktordu erkeklerden korkma ının onlar daha anlayıslı ve ben temız tutmaya calıstım ama sadece su kullandım cok akıntım var ve maalesef cok yayıldı sen bıran once doktora gıttttt
KIZLAR MUTLAKA BAKIN DOKTORU BILE SASIRDI ARKADSIMIN INANMADI SOK ICINDE KALDI HATTA DOKTORU HASTALARIMA BENDE TAWSIYE EDIM DEDI BEN BILE HALA INANMAIORM YAAA MUCIZEEE BUUU
İSMİ: TOPİ-X
GİNSENGLİ (%0.2) ÇAM BALİ
KARISIK BITKISEL
MACUN
GUNDE 3 DEFA 1 HATLI KASI YENIR
ARKADSIM ANKARADA KIZILAYDA ESKI GIMA WARYA ILERSINDE TURKERLER MAZASI WAR YANINDA TURKERLERIN KARISINDAKI AKTARDAN 20 TL ALMIS HEMEN my way caffenın altından bakın gecse bıle ınananın cok ıyı bısı mutlaka kullanın wıtamın daha etkılı bısı budaaa bu ay wıtamınlerım bıtsın buna baslıcam ben hemen alıcammmm .....
kızlar ınanaın ben bole bısı gormedım 120 tane sıgıl den basedıosuz 3 kez yakılmayla gecmeyen bısı bunu bır hafta yedı we gectı ınanamıyorm denedyın eyer uzaklata bırı warsaa cewrenızdekı aktarlara bakınnn bulamassanız ben burdan gondermeye calsıcam optummm....:lepi:
hayır canım ben bakire değilim korkum bu yüzden zaten ailem anlarsa çok tepki verir eyvahedigeldismile
janım benım bu kadar kotu durumdasan gonderım dıcem sana macunuuu ama pazartesı kesın glcen dımıııı
benim gidiceğim hastahane ve gidiceğim doktor belli.bir de doktor benim arkadaşımın arkadaşı (arkadaşım ilaç mümessili) .arkadaşımla konuşup benim geleceğimi ve ailemin hassas olduğunu söylese mi diye düşünüyorum.anneme söylüyorum ama annem hiç önemsemiyo bugün konuştuk hatta cildiyeciye gidelim dedi bana bende şüpelenmesin diye bişey diyemedim ( nasıl olcak bu işler artık bilemiyorummmmm bir de siğillerimden biri 3 gündür ağrı yapıyo canım çok sıkkın :sinifsinif:hmm anladım canım onu kesin anlar dr ama en azından dr a yalan söyleyemezsin ama ailene belli etmemesi için konuşman şart.. ya da şöyle yap annenden önce sen git bir kere muayne ol bir daha gelicem dersin annemle söylememesi için uyarırsın son dk ya bırakırsan ters tepebilir bende merak ettim şimdi ne zaman gidiceksin mutlaka bize de bilgi ver.. canım birde ailede yaşadığın problemler iyice piskolojini etkiler moralininde bozulmaması lazım hastalığının çabuk iyileşmesi için.. Şeniz iyi bir plan yapmalısın
helıncım ben abıme sıparısını verdım senın söyledıgın yerden aldı o yolluyor bana sana tesekkur ederım yardımların ıcın evet pazartesı gelıyorum gelısmelerden haberdar ederım senı
bebeısım umarım bulursunnnn bugun sonuncuyuda bennn aldım 4 5 kutu aldım annemede kedımede kardesmede aldım vucut dırencı tyuksek olsun dıe onlarada aldım dedım en son cıkarken bır kutu kalmıstı umarım abın almıstır olmassa baska aktara baksın optummm
helıncım sana bısey sormak ıstıyorum ben ankaraya gıdıyorum bılıyosun hanı sen etlıktekı kadın dogum hastanesını tavsıye etmıstın s. karadenız adında doktordu.sen bu doktora muayene mı oldun bu doktora güvenebılırım dımı ısınde uzman mı bıraz arastırma yaptım ama senın fıkırlerın daha önemlı. bundan memnun kalmazsam tavsıye edebılecegın baska uzman bır doktor var mı tesekkürler