merhemin adı immuneks mi?
teşekkürler helin.
bendeki siğil değil aslında.kırmızı geçmeyen sivilce gibi.
2-3 tane.onları bugün sıkıcam belki düzelir.birde krem süreyim demiştim.
evet kaşınıyorlarda :sinifsinif:kırmızı renkte ve gecmeyen ne zamandır war nasıl bısı kasıntı kaydirigubbakcemilewarmııı dr gıttın mı
evet kaşınıyorlarda :sinifsinif:
doktora gitmedim.geçer diye bekliyorum
ağdaya da gitmiyorum artık.
çok teşekkür ederimsakın sıkmaaa ucuk olabılırrr herpess hsv doktora gıt ucuksa bıle krem verılıo vırosıl ucuk kremı ıkı haftada gecıoooo
evet kaşınıyorlarda :sinifsinif:
doktora gitmedim.geçer diye bekliyorum
ağdaya da gitmiyorum artık.
haklısın.kaşıdıkça bi yenisi daha çıkmaya başladı.CADIARZUcanım sakın bilmediğin şeyi kaşıma !!! sıkma bir dr görünmeden hiç bir işlem yapma.eğer kötübirşeyse bulaştırırsın. lütfen hemen bir dr a görün.buyrunnnnnnnnn
haklısın.kaşıdıkça bi yenisi daha çıkmaya başladı.CADIARZU
ben doktora gideyim cesaretimi toplayıp en iyisi akannehir
beş dakkalık bi iş için önüne geçmesi zor bi hal almasın. korkma git hemen.. :teselli:
sen nası oldun bebesım durumlar nasıl ?
iyi sağol şekerim. sen nasılsın. gerçi sende sitres yoktur. bana göre daha iyisindir. ben çoluk çocuk iş ucu ucuna yetiştiriyorum. dün bi kabartı gibi bişey gördüm yine. hemen ilaç sürdüm neolur ne olmaz diye.gözüm korktu ne yapayım.opuyorumnanaktan
bol sans bebısım korkma ası ol oldumu bıdeeee
gittimmm geldim... dr kolposkopi yaptı... rahim de hpvli kısımları gördüm ben de... ve ordan parça aldı biopsi yapılacak...
sonucuna göre bakıcak... kötü bişi çıkmaz ise sürekli takip edicek ama sonuç kötü çıkarsa o zaman da bakıcak ne yapılacağına..
aşı kısmına gelince bu prof... bulaşmış kişilerde tedavi edici bi yanı yok dedi ama sen bilirsine getirdi.. aşıcık biraz daha beklicek
biopsiden sonra ne yapacak dr ona göre bütçeme bakıcam
bu ara tedavime ara verdim verrutol cildimi çok kuruttu bi süre cildim tazelensin podofilm kullanıcam size tekrar ulaşırım tekrar tşk edrm.ayrıca eşim doktra gitmiyo ikna edemedim bu siğiller ikimizide çok yıprattı gercekten psikoljımz bozuldu birbirimizi kırmaya bile başladık iananın allahtan sabır diliyorum herkes için
sacmaaa bı dr kusura bakma et parcası gorduse orayı temızlemesı gerekırdı hepsını daha sona et parcasını bıopsıye gonderebılrıdı cındden sacma ypmıss ası et hpv gecırenlerde aynı tıpppp cıkarrr cıkmaz dıye bısı yokkkk asının amacı yuksek tıplerden korunmakkkk zaten prof olmus ama sanırım bıraz sorun war anlasılannn dr beydeee nese bol sans ne dımmm ama doktorun boyle yapmamalıydı benceee