Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

merhemin adı immuneks mi?

ımmuneks bı watamın hapıdır.su an sıgıl tedavısıyle alakalı pıyasada 3 ılac war
1,aldara krem(ssk raporla oduo ama kanser tıpı ıstıo 2 derreceden )zor alınıo 130ytl
2 padofılm 29 ytl satılıo
3 .asıtonu ezacılar hazırlıooo herkese wermıolar.

KIZLAR SIGILIN TEKRAR CIKMAMASI SIZIN ELINIZZZDEEEE ONA GOREEE VITAMIN VE TZE MEYWE UNUTMAYIN

teşekkürler helin.
bendeki siğil değil aslında.kırmızı geçmeyen sivilce gibi.
2-3 tane.onları bugün sıkıcam belki düzelir.birde krem süreyim demiştim.

bu arada ımmuneks vıtamın her bunyeye ıyı gelmıooo arkadslar bılgınızz olsunnnn wıtamın ama ımmıunueks zaten dr yazıo ama devlet odemedı ıcın onun yerıne baska vıtamın almanısız tawsıye ederım (solgar _vıtamın b complex 50 lık) ben sıgıl warken bunu kullandımmm______----ben buyuk alıswerıs merkesındekı ezaneden aldımmm bıde gnc urunlerı kullandımmm..

teşekkürler helin.
bendeki siğil değil aslında.kırmızı geçmeyen sivilce gibi.
2-3 tane.onları bugün sıkıcam belki düzelir.birde krem süreyim demiştim.

kırmızı renkte ve gecmeyen ne zamandır war nasıl bısı kasıntı kaydirigubbakcemilewarmııı dr gıttın mı

sakın sıkmaaa ucuk olabılırrr herpess hsv doktora gıt ucuksa bıle krem verılıo vırosıl ucuk kremı ıkı haftada gecıoooo
çok teşekkür ederim
ya ben bu topiği çok seviyorum
çok iyisiniz Şeniz
birşey yazsam hemen ilgileniyorsunuz çok sağolun vallahi :1hug:

evet kaşınıyorlarda :sinifsinif:
doktora gitmedim.geçer diye bekliyorum
ağdaya da gitmiyorum artık.

canım sakın bilmediğin şeyi kaşıma !!! sıkma bir dr görünmeden hiç bir işlem yapma.eğer kötübirşeyse bulaştırırsın. lütfen hemen bir dr a görün.buyrunnnnnnnnn

canım sakın bilmediğin şeyi kaşıma !!! sıkma bir dr görünmeden hiç bir işlem yapma.eğer kötübirşeyse bulaştırırsın. lütfen hemen bir dr a görün.buyrunnnnnnnnn
haklısın.kaşıdıkça bi yenisi daha çıkmaya başladı.CADIARZU
ben doktora gideyim cesaretimi toplayıp en iyisi akannehir

sen nası oldun bebesım durumlar nasıl ?

iyi sağol şekerim. sen nasılsın. gerçi sende sitres yoktur. bana göre daha iyisindir. ben çoluk çocuk iş ucu ucuna yetiştiriyorum. dün bi kabartı gibi bişey gördüm yine. hemen ilaç sürdüm neolur ne olmaz diye.gözüm korktu ne yapayım.opuyorumnanaktan

padofılm mu suruyosnnn

bol sans bebısım korkma ası ol oldumu bıdeeee

gittimmm geldim... dr kolposkopi yaptı... rahim de hpvli kısımları gördüm ben de... ve ordan parça aldı biopsi yapılacak...
sonucuna göre bakıcak... kötü bişi çıkmaz ise sürekli takip edicek ama sonuç kötü çıkarsa o zaman da bakıcak ne yapılacağına..

aşı kısmına gelince bu prof... bulaşmış kişilerde tedavi edici bi yanı yok dedi ama sen bilirsine getirdi.. aşıcık biraz daha beklicek
biopsiden sonra ne yapacak dr ona göre bütçeme bakıcam

bu ara tedavime ara verdim verrutol cildimi çok kuruttu bi süre cildim tazelensin podofilm kullanıcam size tekrar ulaşırım tekrar tşk edrm.ayrıca eşim doktra gitmiyo ikna edemedim bu siğiller ikimizide çok yıprattı gercekten psikoljımz bozuldu birbirimizi kırmaya bile başladık iananın allahtan sabır diliyorum herkes için

ayrıca eşimin siğilleri büyüklü küçüklü kabarcık şeklinde dağınık ve çok kaşınıyo şuanda benımkılerden daha fazla

sacmaaa bı dr kusura bakma et parcası gorduse orayı temızlemesı gerekırdı hepsını daha sona et parcasını bıopsıye gonderebılrıdı cındden sacma ypmıss ası et hpv gecırenlerde aynı tıpppp cıkarrr cıkmaz dıye bısı yokkkk asının amacı yuksek tıplerden korunmakkkk zaten prof olmus ama sanırım bıraz sorun war anlasılannn dr beydeee nese bol sans ne dımmm ama doktorun boyle yapmamalıydı benceee

esınle cınselll ılıkıyeee sakınnnnnnnnnnn gırmeeeeeeeeee sen ılesıyorsun ılesıyorsun o dr gıtmıyoooo adelet bu olamazzz gırme ılskıye elınde sonunda gıdıcekkk:hulya:

canımcım rahimde siğil yoktu ki alsın ... kolposkopide rahimde virüsün olup olmadığını gördük.. böle bi ilaç sürüyo ve değişimler oluşuo falan... ben de hala siğil yok ne içerde ne dışarda sadece virüsün varlığı belli...virüsün yerleşik olduğu bölgeden parça aldı... sonucuna göre tedavi belirliyecek... üstünde durduğu şey daha çok kanser riski.. işte daha çok başında olduğumu falan söledi... bakalım eğer ki kötü bişiler çıkarsa o zaman orayı temizlicek..

ayrıca bu prof oldukça iyi hatta bu konuda pek çok bilinen gerçeği yazan kişi ...

Arkadaslar son smirim ascus cikti( Tavsiyesi onerisi olan arkadaslar varmi?Daha oncede cin1 cikmistim.Koterizasyon gecirdim rahim agzindan.Cok korkuyorum yine hortladi snairim iyilesirmiyim gecmiyecek diye cok korkuyorum (..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…