Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

malesef ben bu mikrobu nezaman aldığımı bilmediğim için normal doğum yaptım. ve ilk çocuğumda bacak aralarıda ve özel bölgesinin üstünde bu siğillere benzer siğiller çıktı. dr hiç açıklama yapmadan asit verdi kullandık çok sayıdaydı ama temizledik.
bende ondan 10 yıl sonra çıktı.ozaman dr uyarsaydı belki daha dikkatli olurdum.
çünki ben siğilin bu denli berbat olduğunu bilmiyordum.:eek:klava:

PEKI O ZAMAN HAMILE OLDUNDA SENDE SIGIL YOKTUU SANIRIM DIMIIII

EGER RAHIM ICINDE YOKSAAA O COCUN GELDI UZUN BOLE BI BORU GBI BISI WARR ORDA BAZEN GOZUKMUOOOOO DR BU YUSDEN SERZERAYN DIOO BEBISSINNN 15 YASINA GELDINDEE ONADA ASI YAPTIRRR...a.s.

mrb bayanlar 2 sene önce vajinmda kçük bi siğil cıktı fakat bir iki hfta içinde okdr cok oldularki sayamadım doktor yaktı yaptıranlar acısını we werdigi rahatsızlıgı bilirr:KK43: herneyse hiç bişey kalmamıstı ama yaklasık 1ay sonra tekrarladı we hergün artıodu sayısı bu bu sefer doktorumu değiştrdim we baska bi yöntem uyguladık 6 hafta kullanımlı bi ilç werdi gece yatarken siğillerin üzerine sürülüyor ama merhem seklinde asla o asit içeren ilçlardan değil birde wücudun bagısıklık sistemini güclendiren immuneks isimli bi ilaç werdi 6 haftaya bile kalmadan siğiller birbir kayboldu allha sükür 2senedirde tekrarlamadı belki yardımcı olur sizlere die yazmak istedim ii günler hepinize

kızlar yarın doktora gitcem ve sanırım 6.ya yaktırcam...
ve aşımı vurulcam 2.sini...
ne olur bana dua edin bu son yaktırmm olsun:a015::a015:senağlama

malesef ben bu mikrobu nezaman aldığımı bilmediğim için normal doğum yaptım. ve ilk çocuğumda bacak aralarıda ve özel bölgesinin üstünde bu siğillere benzer siğiller çıktı. dr hiç açıklama yapmadan asit verdi kullandık çok sayıdaydı ama temizledik.
çünki ben siğilin bu denli berbat olduğunu bilmiyordum.:eek:klava:[/QUOTE

madam çiçek bişy sormak istiyorum sana sen farkında olmadığın için yani siğilin olmadığı için doğum yaptın değilmi?? Ve bebişte de doğuştan siğiller vardı? Yani söylemek istediğim hpv miz var ve normal doğum yapsak da sezeryan olsak da bebişlerimizde olabilirmi :S o zaman neden illede sezeryan oluyoruz... kafam karıştı birazcık :çok üzgünüm:

kızlar yarın doktora gitcem ve sanırım 6.ya yaktırcam...
ve aşımı vurulcam 2.sini...
ne olur bana dua edin bu son yaktırmm olsun:a015::a015:senağlama

janım benım doktor ayarlıooo koterın yakma ıslemını yuksek sewıyıde yakarsa ole kolay kolay cıkmazz. bıde tekrar cıkması ıcın ya vıtamın eksıklın war ya senın dr malll
doktora ıcee sorrr saga sola baksın bıktım deeee yakan doktorlar aptal körrr de hatta unutuo ınsallah sızde unutmazsınızz deeee ben olsam gebertırdım o adamı lülülülülülü

madam çiçek bişy sormak istiyorum sana sen farkında olmadığın için yani siğilin olmadığı için doğum yaptın değilmi?? Ve bebişte de doğuştan siğiller vardı? Yani söylemek istediğim hpv miz var ve normal doğum yapsak da sezeryan olsak da bebişlerimizde olabilirmi :S o zaman neden illede sezeryan oluyoruz... kafam karıştı birazcık :çok üzgünüm:[/QUOTE]

yok janım onun demek ıstedı o zaman doktor ona sıgıl gormemıssşşşş gbı bısı anladım ben
normal dogumda; cocuk alttan gelıo.... anal yolla hpv desen orda vajıanın gırısındee ya orası ıylesse bıleee cocuk oraya sonucta temassss ederek gecıooo o yuzden cocukta ya vucutaa sıgıl oluyo ya da akcıger enfeksıyonu ws bole rahatsızlıklar oluyorrrrr....

sezeryanda dırek acıo dr bı temas olmadan oraya alıolar bolece bısı olmuooo

onun doktoru o zaman baktında sıgıl gormemıs sanırım oda normal dogm ypmısss dogal olarak sona cocuk dogunca sanırım bole farkında varmıslar ....ısallah durumları ıyıdır bebıs buyudunde 15 geldınde annede cocukta ası olabılcek durumları wardır.:1hug:

Kızzzzzzlarrrr son durumlar nasılllll, aŞılarınızı oldunuzzzmuuu , koterrr ne alemdeee ,kendınıze ıyı bakıyomusunuzzz vıtamın alın. Taze portakal suyu ıcınnn... Aklınıza getırmeyınnnnnn hpv saĞlıklı yasamayı yasam felsefesı halıne gıtırın ....

çünki ben siğilin bu denli berbat olduğunu bilmiyordum.:eek:klava:[/QUOTE

madam çiçek bişy sormak istiyorum sana sen farkında olmadığın için yani siğilin olmadığı için doğum yaptın değilmi?? Ve bebişte de doğuştan siğiller vardı? Yani söylemek istediğim hpv miz var ve normal doğum yapsak da sezeryan olsak da bebişlerimizde olabilirmi :S o zaman neden illede sezeryan oluyoruz... kafam karıştı birazcık :çok üzgünüm:

:1no2:hayır canım benim kızımda 4 yaşında görüldü. ozamanda , bende çıkıpta nette araştırana kadarda bunun ne olduğunu
bilmiyordum. ona kreşteki arkadaşlarından geçti sandım. yani ellerdeki siğillerden sandım.çünki dr beni uyarmadı. dr var , dr var .bende neredeyse 10 yıl sonra çıktı. belki eşimden bana geçti ama uyanmadı .ancak çocuğuma bişekilde geçti işte.
o hale şüpheli.çok üzülüyorum .umarım düzelmiştir tamamen. gerçi 10 yıldır birdaha görmedik şükür.senağlama

PEKI O ZAMAN HAMILE OLDUNDA SENDE SIGIL YOKTUU SANIRIM DIMIIII

EGER RAHIM ICINDE YOKSAAA O COCUN GELDI UZUN BOLE BI BORU GBI BISI WARR ORDA BAZEN GOZUKMUOOOOO DR BU YUSDEN SERZERAYN DIOO BEBISSINNN 15 YASINA GELDINDEE ONADA ASI YAPTIRRR...a.s.

helincin ben 20 yıllık evliyim canım. ama bunu fark edeli 1 yıl oldu. kızımdada 10 yıl önce çıktı,doğumda degil. kızım o ara 10 yaşında idi. sağol ilgine canım aşımızı oldukikimizde.:dance:bu arada benimki podofilmden sonra geçti.şimdilik görünürde bişey yok. allahım bidaha göstermesin.(hiç kimseye).
birde genelde ilk bebekte çıkarmış zaten benimde öyle oldu.:sm_confused:

janım benım doktor ayarlıooo koterın yakma ıslemını yuksek sewıyıde yakarsa ole kolay kolay cıkmazz. bıde tekrar cıkması ıcın ya vıtamın eksıklın war ya senın dr malll
doktora ıcee sorrr saga sola baksın bıktım deeee yakan doktorlar aptal körrr de hatta unutuo ınsallah sızde unutmazsınızz deeee ben olsam gebertırdım o adamı lülülülülülü

yarın söylicem zaten iyice yak artık şunu diye!!! daha fazla yaksın hatta.. kurtulayım artık yaaa.... vitamin kullanıom ki zaten... bide şimdiye kdr hem anestezili hem anestezi olamadan yaktırdım sonuç hep aynı... bakalım artık yarın baya bi çemkirmeyi düşünüyorum. senn söylediin padofilmi de yazdırcam bu kez...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

zemuszemus opuyorumnanaktan

vereliniortak kaydirigubbakcemile5

a.s.
bunlar herkes için iyi bakın kendinize.
:nazar:

kızlar bana bilgi verirmisiniz lütfen bugün arkadaşım basur şikayetiyle gitti ve kondilom olduğunu öğrendiğinden bu yana perişan yarın yakılıcak ama bunu mikrobu vücuttan atmanın bir yolu yokmu ve çevresindeki insanlara günlük hayatta bulaşma durumu varmıdır

kızlar bana bilgi verirmisiniz lütfen bugün arkadaşım basur şikayetiyle gitti ve kondilom olduğunu öğrendiğinden bu yana perişan yarın yakılıcak ama bunu mikrobu vücuttan atmanın bir yolu yokmu ve çevresindeki insanlara günlük hayatta bulaşma durumu varmıdır

günlük hayatta ancak vc , sauna ,hamam vs den geeçer.yada lazerde eğer o uyduruk tene temas eden alet kullanılırsa ondanda geçer. ben gördüm kadın başlığını değiştirmeden aynı aletle herkese lazer yaptı.özel bölgede dahil.malesef bu mikrop baki. uçuk mikrobu gibi girdimi çıkmazmış . ancak uyur ,oda kendine iyi bakar dirençli olursan dedi dr.veeee mutlaka rahim ağzı kanseri aşısı olmalı..!!!!!!!!!!!!!! geçmiş olsun arkadaşına canım zor bi dönem bence yanında ol.

gecmıs olsun oncelıkle dondurma ıslemı deyıl koter ıslemı ıle yaptırsın
ıkıncısı ası olsun cervılaxx
wurusu atmak ıcın anca 7 8 yıl hasta olmıcakkkkk kıı vucut hucre kendını yenılesınnn bıde gunde bı tane vıtamın hapı alsın dırenc dustu an tekrar cıkıo o wıtamın hapı cok ıse yarıoooo anlıcannn bıde taze portakal suyu ıcsınnn gunluk

selam kızlar ... yarın bu konuda oldukça uzman ünlü bi profa gidiyorum...kendisi cerrahpaşanın dru... bakalım o neler söyleyecek.... dehşet heyecanlıyım ve deli gibi korkuyorum:KK43: bana dua edin olur mu...

şu muayene işi de çok canımı sıkıyor zaten öff... çok utanuyorum ben ya amaaaaaan :KK43:

bugün yine bakındım siğil var mı yok mu diye 2 tane sivilceye benzer bişi gördüm...siğil nasıl bişi onu da bilmiyorum ki öfff:KK43: ona da çok canım sıkıldı... umarım sivilcedir... Allahım nolur sivilce olsun:KK43:

Umarım size güzel şeyler yazarım yarın...

selam kızlar ... yarın bu konuda oldukça uzman ünlü bi profa gidiyorum...kendisi cerrahpaşanın dru... bakalım o neler söyleyecek.... dehşet heyecanlıyım ve deli gibi korkuyorum:KK43: bana dua edin olur mu...

şu muayene işi de çok canımı sıkıyor zaten öff... çok utanuyorum ben ya amaaaaaan :KK43:

bugün yine bakındım siğil var mı yok mu diye 2 tane sivilceye benzer bişi gördüm...siğil nasıl bişi onu da bilmiyorum ki öfff:KK43: ona da çok canım sıkıldı... umarım sivilcedir... Allahım nolur sivilce olsun:KK43:

Umarım size güzel şeyler yazarım yarın...

bol sans bebısım korkma ası ol oldumu bıdeeee

mrb bayanlar 2 sene önce vajinmda kçük bi siğil cıktı fakat bir iki hfta içinde okdr cok oldularki sayamadım doktor yaktı yaptıranlar acısını we werdigi rahatsızlıgı bilirr:KK43: herneyse hiç bişey kalmamıstı ama yaklasık 1ay sonra tekrarladı we hergün artıodu sayısı bu bu sefer doktorumu değiştrdim we baska bi yöntem uyguladık 6 hafta kullanımlı bi ilç werdi gece yatarken siğillerin üzerine sürülüyor ama merhem seklinde asla o asit içeren ilçlardan değil birde wücudun bagısıklık sistemini güclendiren immuneks isimli bi ilaç werdi 6 haftaya bile kalmadan siğiller birbir kayboldu allha sükür 2senedirde tekrarlamadı belki yardımcı olur sizlere die yazmak istedim ii günler hepinize
merhemin adı immuneks mi?

X