Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canımcım rahimde siğil yoktu ki alsın ... kolposkopide rahimde virüsün olup olmadığını gördük.. böle bi ilaç sürüyo ve değişimler oluşuo falan... ben de hala siğil yok ne içerde ne dışarda sadece virüsün varlığı belli...virüsün yerleşik olduğu bölgeden parça aldı... sonucuna göre tedavi belirliyecek... üstünde durduğu şey daha çok kanser riski.. işte daha çok başında olduğumu falan söledi... bakalım eğer ki kötü bişiler çıkarsa o zaman orayı temizlicek..

ayrıca bu prof oldukça iyi hatta bu konuda pek çok bilinen gerçeği yazan kişi ...

ettt bılıyorm ama onemlı olan su an cıkmaması we asıııı olman yuksek tıpere karsı......

Arkadaslar son smirim ascus cikti:KK43:( Tavsiyesi onerisi olan arkadaslar varmi?Daha oncede cin1 cikmistim.Koterizasyon gecirdim rahim agzindan.Cok korkuyorum yine hortladi snairim :KK43: iyilesirmiyim gecmiyecek diye cok korkuyorum :KK43:(..

demkkı janm wıtamınsız kalıosn wıtwamınsız kalınca cıkıooo buuu taze meywe ye suyunu ıccc ek vıtamın al kapsullll.............

demkkı janm wıtamınsız kalıosn wıtwamınsız kalınca cıkıooo buuu taze meywe ye suyunu ıccc ek vıtamın al kapsullll.............

Saol canim evet dediklerini yapiyorum umarim ise yarar.Benmki yuksek riskli cikmisti seneler once.Sigil yoktu.Sonra hpv negatif cikmistim.Sanirim simdi nuksetti cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan:KK43:(

Saol canim evet dediklerini yapiyorum umarim ise yarar.Benmki yuksek riskli cikmisti seneler once.Sigil yoktu.Sonra hpv negatif cikmistim.Sanirim simdi nuksetti cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan:KK43:(

seneler oncemııııııııı.................... smear yaptırmıyomusun bak ben zorunlu olmaktan zıyadeee 3 ayda bı gıdyorumm dr hemen pamukla alıo cıkıooo.. senede bı smear olmazzzz onlem ıcın mın benm gbı 3 we 6 ay arasında baktırın kızlarrrrr tabı sennnde rolle
ddedım gbı sıgılın tekrar cıkması vıtamın kaybına duzensız beslenmeye baglıdırrrsengözlerimebaksanab hemen dr gıt lutwen:enbuyukkk:

bi süredir yazamıyorum malesef koterden sonra yaralarım iyileşmiyor zaten elimde ufacık bir kesik bile olsa iyileşmesi çok uzun zaman alıyırdu şimdi bu yanıkların geçmesi mucize olurdu heralde siğillerime gelince bigün bakıyorum ufak kabarcıklar görüyorum ah diyorum yine çıktı galiba akşamına bakıyorum yok anlamadım bende artık ne siğil ne değil ayırt edemiyorum bağışıklığım için elimden geleni yapıyorum ama pek bi etkisinide göremedim hemen halsiz kalıyorum hasta oluyorum o yüzden artık ozon terapisine başlamaya karar verdim bağışıklığım güçlensin diye biraz pahalı bi yöntem ama olsun sağlık için vercez napalım buarada aşımıda oldum ilk dozunu doktorum cervarix demişti ama eczacım gardasil konusunda beni ikna etti bende gardasil oldum 4 tip virüse karşı die buarada bende tanıdık eczacı sayesinde gardasili 200 e aldım o yüzden gerçekten tanıdık bulmaya çalışın helinin dedii gibi

bi süredir yazamıyorum malesef koterden sonra yaralarım iyileşmiyor zaten elimde ufacık bir kesik bile olsa iyileşmesi çok uzun zaman alıyırdu şimdi bu yanıkların geçmesi mucize olurdu heralde siğillerime gelince bigün bakıyorum ufak kabarcıklar görüyorum ah diyorum yine çıktı galiba akşamına bakıyorum yok anlamadım bende artık ne siğil ne değil ayırt edemiyorum bağışıklığım için elimden geleni yapıyorum ama pek bi etkisinide göremedim hemen halsiz kalıyorum hasta oluyorum o yüzden artık ozon terapisine başlamaya karar verdim bağışıklığım güçlensin diye biraz pahalı bi yöntem ama olsun sağlık için vercez napalım buarada aşımıda oldum ilk dozunu doktorum cervarix demişti ama eczacım gardasil konusunda beni ikna etti bende gardasil oldum 4 tip virüse karşı die buarada bende tanıdık eczacı sayesinde gardasili 200 e aldım o yüzden gerçekten tanıdık bulmaya çalışın helinin dedii gibi

yaniiii böcümmmm waryaaaa nası bı pısıkolojııı waaaarrr sende annnamadım her sey bı anda olsun ıstıyorsun koterden sonra bol bol krem surrr melhemını yumusuya yumusuya bır ayda ancaaa geceıyorrr yaraaaa .... ozon terapısı ne bılmıyorummmmm o yzuden bı fıkrım yok yorum yapamıcaammm ama bende wıtamınsız bırıydım ((((solgar vıtamın b *comlex 50 lık ))) cok cok cok ıyı ımıluexxxx adlı wıtamındennn o kesınnn bu wıtamını sana tawsıyeee ederımmmm yaralara gelınceee sana solemıss oldum o karsısım warya ( cıwan percemı ,ada cayı.defne ,papatya 100 er gr al harmanla her gun bı bardakkk ıc cok ıse yaradııııı ( kısacaaa cayımı ıçtım -sabah balık yag kapsulumuuu- bıde gun ıcerısınde wıtamınımııı en sonda asımııı oldummm ılk zamanlar ılesmek ıcın ıcıyordum ama sımdıııı saglık ıcın de ıcıormmmm)))

hı bu aradaa bn 170 tl almıstımmmm asımı soyleseydınnnn sana getırtırdımmm asıyııııı keske msj atsaydınnnn bana nseee ıstersen sen bılırısın 2 3 dozaa artıkkkgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

canım ben gardasil aldım cervarixin 170 e gelis fiyatı gardasil biraz daha pahalı ya ondan 200 e aldım ben:) valla canım ben uğraşmak istemiyorum çok farkındayım ama 3 hafta oldu yaralarda bi iileşme yok malesef o yüzden denicem ozon terapisini bide zaten vücutta bulunan virüslerinde hücrelere tutunmasını engelleyen bi tedavi yöntemi kanser hastalarına falan ek tedavi olarak uygulanıyo akapunktur gibi yardımcı bi tedavi yöntemi yani bakalım yarın başlıcam etkilerini yazarım burdan:) karışımı hergün içiorum halen bu arada

slm kızlaaarrr. ben dün yine yaktırdım siğillrimi. doktor bile inanamadı bu kdr nasıl tekrar ettiğine. ve bu sefer baya bi yaktı. hala cnm acıo diebilirim. yani yakarken pek bişi hissetmiyorum zaten artık da. ilk iğne kısmı can yakıo:teselli: virosil hap ve merhem verdi sürmm için. kullanıyorum işte. bakalım bi daha çıkmıcak inşallah..
ayrıca podofilmi ben sormadan kendisi söyledi ama şu şekilde; çok iyi olduunu duymuş. direk kendisi uygulamış bi hastaya küçük siğilleri yok etti ama buyüklere hiçbişey yapmadı dedi. 1 hafta önce yeni çıkan bi jinekoloji kitabı almış bana direk ordan okuttu en etkili yöntem yakma işlemi. o kitapta da yazan dıştan sürülenler herkeste işe yaramayabiliyo ve büyük siğillerin de geçme ihtimali oldukça düşük. bu genelde hastanın immün sistemine bağlı.. yazıyodu kısaca
öyle işte kızlar...
bana yeşil çay adaçayı ve arı poleniyle iyi bi bal önerdi. ama bal marketlerde satılanlardan değil özelliklşe bunu söyedi. ve stres ve üzüntü yapmıcaksın dedi.
smear testini söyledim. ben muayene olamıyorum bu yüzden testi şuan yapmayalım acil değil dedi.
ve 2.aşımı da oldum...:teytey:
öyle işte kızlar...herkese çooookkkk geçmiş olsun diliyorum tekrar tekrar.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ayrıca ben daha önce anestezili olarak da yaktırdım bu siğilleri doktora söyledim. bence bunlar para tuzağı dedi. hastanelerin yatış ücreti almak için uyguladıkları bi yöntem dedi. sadece siğilleri aşırı derecede artmış ve rahmin içinde olanlara uyguluyorum ben dedi. onun dışında hiç gerek yok dedi.
bilginiz olsunyerimsenibensengözlerimebaksanabsüprizzzzz

slm kızlaaarrr. ben dün yine yaktırdım siğillrimi. doktor bile inanamadı bu kdr nasıl tekrar ettiğine. ve bu sefer baya bi yaktı. hala cnm acıo diebilirim. yani yakarken pek bişi hissetmiyorum zaten artık da. ilk iğne kısmı can yakıo:teselli: virosil hap ve merhem verdi sürmm için. kullanıyorum işte. bakalım bi daha çıkmıcak inşallah..
ayrıca podofilmi ben sormadan kendisi söyledi ama şu şekilde; çok iyi olduunu duymuş. direk kendisi uygulamış bi hastaya küçük siğilleri yok etti ama buyüklere hiçbişey yapmadı dedi. 1 hafta önce yeni çıkan bi jinekoloji kitabı almış bana direk ordan okuttu en etkili yöntem yakma işlemi. o kitapta da yazan dıştan sürülenler herkeste işe yaramayabiliyo ve büyük siğillerin de geçme ihtimali oldukça düşük. bu genelde hastanın immün sistemine bağlı.. yazıyodu kısaca
öyle işte kızlar...
bana yeşil çay adaçayı ve arı poleniyle iyi bi bal önerdi. ama bal marketlerde satılanlardan değil özelliklşe bunu söyedi. ve stres ve üzüntü yapmıcaksın dedi.
smear testini söyledim. ben muayene olamıyorum bu yüzden testi şuan yapmayalım acil değil dedi.
öyle işte kızlar...herkese çooookkkk geçmiş olsun diliyorum tekrar tekrar.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[1

1.gecmıs olsun janım
2 asını olman ıyı olmuss cok sewındımmm
3 bana drtorum / cıwan percemı ada cayı papatya defne al dedı karıstır harmanla her gun bı bardak ıc dedı
4 balık ya ıc gunluk
5 wıtamın al b12
6 portakal suyu taze yada meywe mandalına

benım bıtkı cayımda ada cayıda war uygulucaksan onu uygulu cok ıse yaradı bendeekaydirigubbakcemile

canım ben gardasil aldım cervarixin 170 e gelis fiyatı gardasil biraz daha pahalı ya ondan 200 e aldım ben:) valla canım ben uğraşmak istemiyorum çok farkındayım ama 3 hafta oldu yaralarda bi iileşme yok malesef o yüzden denicem ozon terapisini bide zaten vücutta bulunan virüslerinde hücrelere tutunmasını engelleyen bi tedavi yöntemi kanser hastalarına falan ek tedavi olarak uygulanıyo akapunktur gibi yardımcı bi tedavi yöntemi yani bakalım yarın başlıcam etkilerini yazarım burdan:) karışımı hergün içiorum halen bu arada

doru janım benm ıkı ası war gardesıl we cervılax arasında ucret farkıı war haklısın .....ayrıcaaa hıc ole ugrasmak ıstemıyorm fılan daaa demeee kendın ettın kendın buldun gıtttın sırkelı suyu surdun ıceee ıcıne ettınnn nseee ınsallah su en yakın zamandaaa ılesceksın yaaaa

bak sırkelı su muuu deneme oldumuuuuu sakınnn ben o yontemı daha once burdaaaa okudum herkesss yok mokkk ıse yaradıııı dedı ama dahada kotu yaptınaa ınanıorm kımsee de kızmasın lutttwennnn bu dedımeee sırkele mırkele geccıcek bısı dılll buu sıgıllerr ona goreee .....bole yontemlerı baswurmayınnn gıdın adam gıbı koter yaptırınnnnnn kendınıze ıyı bakınnnnCADIARZU

helincim inan sirke sürdüüm yerde bi sorun yok keşke yaktırmadan deneseydim die çok pişman oldum hatta koterle yanan yerler felaket durumda çünkü:KK43: bakalım ama nolcak bi daha çıkmasında yanıklar için tedavi seçeneği çok nasolsa

helincim inan sirke sürdüüm yerde bi sorun yok keşke yaktırmadan deneseydim die çok pişman oldum hatta koterle yanan yerler felaket durumda çünkü:KK43: bakalım ama nolcak bi daha çıkmasında yanıklar için tedavi seçeneği çok nasolsa

korkmaaa bısı olmazzzzzz koter ızlerııı bır ayda gectı bendeeee daha sen gecen hafta gıttın hemen şıppppppppppppp dıye ılescekkkkkkkkkk halııı yokkkk ayyy bı sabırlııı olsan ne guselll olurrrrkaydirigubbakcemile wıtamın wıtamın wıtaamınnn ___ek wıtamın taze meyweee allülülülülülü

helincim ya bide bişey daha sorcam anormal bi kaşıntı başladı bende dayanılcak gibi deil gözümden yaş geliyo artık hsv nin belirtileri nasıl onla ilgili olabilir mi:KK43: 3 hafta olcak bu hafta ben koter yaptıralı ondan sabırsızlanıyorum artık:KK43:

helincim ya bide bişey daha sorcam anormal bi kaşıntı başladı bende dayanılcak gibi deil gözümden yaş geliyo artık hsv nin belirtileri nasıl onla ilgili olabilir mi:KK43: 3 hafta olcak bu hafta ben koter yaptıralı ondan sabırsızlanıyorum artık:KK43:

bendede ole kasıntı warrr halaaa ama bende hala cıkmıyosaaa sıyah solısyon waryaaa batıcon halaaa onla sabah yada aksam suruommmm kasıntımı alıooo bıdeee bn dr soledımcok kasınıyorm dıeee dr bana ADVANTAN KREM WERDI ONU KULLANIYORM HAFTADA BIRR

SEN SU AN ALDARAA KULLAN ..... AMA ONCE SOLISYONUNU SURR SONA IKI GUNDE BIR ALDARA KULLANNN ...

canım baticonla temizliorum sabah aksam sonra pomad sürüorum yaralar halen açık aldara kullanabilir miyim bana vermedi ya doktor aldarayı gerek yok diye bende almadım hsv le ilgisi yoktur yani di mi kaşıntımın yani bide o çıkcaksa yaralar kapandıktan sonra çıksın çıldırıyorum işten dönene kadar çünkü:KK43:

öyle işte kızlar...
öyle işte kızlar...herkese çooookkkk geçmiş olsun diliyorum tekrar tekrar.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[1

1.gecmıs olsun janım
3 bana drtorum / cıwan percemı ada cayı papatya defne al dedı karıstır harmanla her gun bı bardak ıc dedı
4 balık ya ıc gunluk
5 wıtamın al b12

benım bıtkı cayımda ada cayıda war uygulucaksan onu uygulu cok ıse yaradı bendeekaydirigubbakcemile

canım çok teşekkür ederim bilgiler için.

canım baticonla temizliorum sabah aksam sonra pomad sürüorum yaralar halen açık aldara kullanabilir miyim bana vermedi ya doktor aldarayı gerek yok diye bende almadım hsv le ilgisi yoktur yani di mi kaşıntımın yani bide o çıkcaksa yaralar kapandıktan sonra çıksın çıldırıyorum işten dönene kadar çünkü:KK43:

yok hsv olsa kırmızı benek benek acır uzerıne oturamazsın bole kırmızı sıvılce gbıı hsv ucuk bılıyosın dımı ucun ılk gunku dudakta lekelı halını dusun ole cıkıooo benım ılacım kasıntı kremımm cok ıyı geldııııı bana uzulunce kasınıyom ben cunkuuu hem vucudumda hemde genıtal cok ıse yarıo yarım saate ınanarmısın kasıntıyı alıyor hemencecıkkkkkkkk...... eyer ımkanın warsa aldara almannnn cok ıyı olur banada dr kullanma mumkanma dedı koter sonrası gerek yok dedı ama yara kırmızıyken ıkı gunde bır surdummm etkısını gordum dene yaneee 9 aydır cıkmıyo ısteee goruyosn sendee

yane hpv terhsısı kondu once asıt 1 ay kullandım bır ay aldara kullandım ettı ıkı ay ıse yaramadı daha sonra yaktırdım 1 hafta batıcon we krem kullandım 1 hafta sonarada yara kırmızıyken aldara kullandım her ıkı gunde bırrr walla gectı
o sırada ıkı ay batıcon surdumm kullandım batıconu hıc bırakmadım yaralar ılestıkten sonra we su an

nse balık yamı ıctım wıtamınınımı ıctım ogun cok sık yemek yedımmm
tuz seker yaglı bunların fazlasından kacındım yesılllık cok yedım salata kıvırcık maarulll :KK70: 1 ay sona asımıda oldummmmmm.....
nseee sana tawsıyem aldara kullannnn bı kutu ....yane banada kullanma dedı dr gerek merke yok dıe ama ıse yaradı koterden sonraa cok sukur ..... ıslakkken yara derınlere temasss ettı dusumu alıyodum genıtal temızleme sabununmm war avondan aldımonla yıkanıoyrdum sona batıcon uzerıne aldara bıttı sabah yıkıyordummm sona gene batıcon dyer gunde kremımı suruyordm 2 gunde bır walla ck ısede yaradı dr kendı bıle ınanamadıııı .....:lepi:

öyle işte kızlar...

1.gecmıs olsun janım
4 balık ya ıc gunluk
5 wıtamın al b12

Arkadaslar doktorlariniz kimler.Ozelden veya duvarima yazabilirsiniz.
Deneyim shaibi bir uzmana ihtiyacim var.
Lutfen yardim :KK43:(

Arkadaslar doktorlariniz kimler.Ozelden veya duvarima yazabilirsiniz.
Deneyim shaibi bir uzmana ihtiyacim var.
Lutfen yardim :KK43:(

canım ben ist.da bi doktor bilmiorum yaa. bilseydim yardımcı olurdum.:1no2::1no2: ama sadece şunu diebilirim siğillerin çok içte ve çok fazla değilse anestezili olarak yaktırma. boşuna yatak parası v.s. verme...

X