kıslar bu meret yoğun akıntı yapıyomu..1aydan beri baya baya bi akıntım var benim rengi de koyu .. bi de kaşıntı ve batma hissi var özellikle klitoriste bi de sanırım içteböyle belirtileri oluyor mu...
canım ben ist.da bi doktor bilmiorum yaa. bilseydim yardımcı olurdum.:1no2::1no2: ama sadece şunu diebilirim siğillerin çok içte ve çok fazla değilse anestezili olarak yaktırma. boşuna yatak parası v.s. verme...
Canim cok saol.Ama sigil yokki bende yuksek riskli tehlikeli tipmisim ben.Sevismekten kanser olarak olen ilk insan olarak tarihe gecicem bugidisle(
Canim cok saol.Ama sigil yokki bende yuksek riskli tehlikeli tipmisim ben.Sevismekten kanser olarak olen ilk insan olarak tarihe gecicem bugidisle(
yuksek tıplerı ıste almamak ıcın asıı ol saten pat dıe bırı kanser olmazz ayrıca kanser olmakkk o kadr kolay dıllll sacmalamaaa... dr bu dedını soleee aynı sekılde doktor sana gulerrrrrrrrrrrrrrrr... bak solımmmm denemesı bedewaaa
sen su an asını oll tıpleme gorulebılır ama baslangıc olarak tedawı uygulanırsa gecme ıhtımalı cok yukse bılgın olsn
arkadaşlar slm bendede genital siğil çıktı ama bende herhangi bir belirti olmadı ben 1 ay önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum doktorum kontrole çağrmştı kontrolde genital siğilleri gördü ve bende önceden böyle bir şey yoktu doktor haftaya bnları donduralım dedi doktora fazla bişey sormadım o an önemsemedim bebeği kaybetmenin psikolojisi vardı üzerimde sonra eve geldim netten araştırınca önemli olduğunu anladım ve kafam karıştı aynı gün smear testim de yapıldı hersene yaptırırım zaten sonucu perşembe günü alıcam.Umarım temiz çıkar anlamadığım bişey bu bana nerden bulaştı sadece cinsel yolla mı bulaşır eğer öyleyse eşimde herhangi bişey yok kafam iyice karıştı.Dondurma işlemi nasıl bir uygulama bilen var mı?
slm arkadaşlar ben de burayı okuyup bi iyi oluorum bi moralim bozuluyor.hikayemi paylaşmak istedim belki faydam olur.ben geçen kış yakalandım eşimde de çıktı yaktırdık.bende tekrarlamadı ama eşim 2-3 defa yaktırdı.doktor aşıyı tavsiye etti ve aşı oldum inanılmaz bir şey ayağımda bekarken olan siğiller bile geçti acaba vajinada da bundan mı tekrarlamadı bilmiyorum.sonra ankarada tip taraması yaptırdım.hiç bi tipe rastlanmadı.2-3 doktora sordum aşının etkisi olabilir dediler 2 ay sonra tekrar yaptıracakmışım.inşallah yok olmuşturlar.kansere neden olan tip olsada burada bir bayan yazmış o doku alınıp temizleniomuş zaten 10 yıllık bi süreçte kanser yapıomuş yıllık smear testi yapılırsa risk az gibi önemli olan yüksek moral ve bilinç sonra dua arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum herkese çoook geçmiş olsun aklıma geldikçe yazarıım
slm arkadaşlar ben de burayı okuyup bi iyi oluorum bi moralim bozuluyor.hikayemi paylaşmak istedim belki faydam olur.ben geçen kış yakalandım eşimde de çıktı yaktırdık.bende tekrarlamadı ama eşim 2-3 defa yaktırdı.doktor aşıyı tavsiye etti ve aşı oldum inanılmaz bir şey ayağımda bekarken olan siğiller bile geçti acaba vajinada da bundan mı tekrarlamadı bilmiyorum.sonra ankarada tip taraması yaptırdım.hiç bi tipe rastlanmadı.2-3 doktora sordum aşının etkisi olabilir dediler 2 ay sonra tekrar yaptıracakmışım.inşallah yok olmuşturlar.kansere neden olan tip olsada burada bir bayan yazmış o doku alınıp temizleniomuş zaten 10 yıllık bi süreçte kanser yapıomuş yıllık smear testi yapılırsa risk az gibi önemli olan yüksek moral ve bilinç sonra dua arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum herkese çoook geçmiş olsun aklıma geldikçe yazarıım
o zaman aşı ismine dikkat etmemiştim ama cervarıx yazısı gibiydi sanki dışı pembe kapaklıydı sonra burda gördüm iki tip aşı olduğunu moral iyi çok şükür şu aralar ben başka şeye başka şeyeeee yok öle bi şey yok siğil virüs falannn:)
rolle. bocuk ..mademcık kızlar sızde son durumlar nasıl ılesme surecı we asılarınızı oldunuzmu acaba bakımmmmmmmmmmmm hıııı..................
cnm ne alakası varya sende. böyle düşünürsen daha kötü olur. pozitif düşün her zmn:lepi:
hem bırak sewişirken zevk alabiliyosanda tadını çıkar
bende hem siğil hem vajinismus var ben ne diim:roflol::roflol:a.s
ben yaralarımın iyileşmesini bekliorum cnm işte yaaa... bide korkuyorum ya tekrr çıkarlarsa die:sinifsinif::Saruboceq::Saruboceq:
rolle. bocuk ..mademcık kızlar sızde son durumlar nasıl ılesme surecı we asılarınızı oldunuzmu acaba bakımmmmmmmmmmmm hıııı..................