Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kıslar bu meret yoğun akıntı yapıyomu..1aydan beri baya baya bi akıntım var benim rengi de koyu .. bi de kaşıntı ve batma hissi var özellikle klitoriste bi de sanırım içte böyle belirtileri oluyor mu...

kıslar bu meret yoğun akıntı yapıyomu..1aydan beri baya baya bi akıntım var benim rengi de koyu .. bi de kaşıntı ve batma hissi var özellikle klitoriste bi de sanırım içte böyle belirtileri oluyor mu...

bnede koterden sonraaaa bole delı gbı akıntı wardııı hatta gunde 3 kez ıc camasırı gydımı bılıyorum artık yanımda tasıyordummmm ........ doktorum yaralar ıylesıce ıcın gunluk ınceee PED SAKIN KULLANMA oraın hawa alması gerekıyorduuu vajınaın ıcınde bı tane wardı sıgıl o yızden IKI TANE FITIL WERDI bırını gerı sonuna kadar ıt dedı fıtılın bırınıde ondan sona gırıse koy dedı bıde ıcmelık ıdrarla vucuttan atılan agızdan hap werdııı 2 haftada akıntı durdu ...:lepi:

arkadaşlar slm bendede genital siğil çıktı ama bende herhangi bir belirti olmadı ben 1 ay önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum doktorum kontrole çağrmştı kontrolde genital siğilleri gördü ve bende önceden böyle bir şey yoktu doktor haftaya bnları donduralım dedi doktora fazla bişey sormadım o an önemsemedim bebeği kaybetmenin psikolojisi vardı üzerimde sonra eve geldim netten araştırınca önemli olduğunu anladım ve kafam karıştı aynı gün smear testim de yapıldı hersene yaptırırım zaten sonucu perşembe günü alıcam.Umarım temiz çıkar anlamadığım bişey bu bana nerden bulaştı sadece cinsel yolla mı bulaşır eğer öyleyse eşimde herhangi bişey yok kafam iyice karıştı.Dondurma işlemi nasıl bir uygulama bilen var mı?

kıslaaaaarrr... yolda işte eve dönerken drcum aradı... biopsi sonucu çıkmışşş düşük risklii çıkmış o yüzden bişey yapmaya gerek yok dedi... 4 ay sonra tekrar gelirsin bakarız dedi çünkü düşük riskli olduğu için vucüdun bunu atabilir dedi... çok rahatladım...
aşıyı sordum gerek yok dedi ama ben yine de olcam aşııı:) bi de siğil çıkarmassam değme benim keyfime:))

gecmıs olsun janım benım allah hayırlısı neyse saana saglıklısını wersın ....

genıtal sıgıl ıcın dondurma ıslemı dıl yakma koter ıslemını yapsın doktor bence dondurma ıslemı pek saglıklı olmadını dusunuyorum ... onun yerıne yaktırman daha mantıklııı

daha sona kanser tıplerınden korunmak ıcın cervılax yada gardesıl adlı kanserden korunmak ıcın ası ol en azından 10 15 yıl sonra kanser den korunmak onemlı bu arada ası olman bıdaha sıgıl cıkmıcak anlamına da gelmıyo kanser we hpv yuksek tıplerınden korumaktadır...

ben cervılax asıyı oldum hpv de o daha etkılıyemıs 2 tıp vususten koruyor.gardesıl de 4 tıp wurus tıpınden koruyor ama dr bana cervılax daha ıyı olur emın ol dedı ıcın onu oldum.

sana dondurma yerıne yakma ıslemı daha ıyı olucanı onermekteyım . yaktır daha sonra asını ol. ek wıtamın al gunluk bı tane portakal suyu ıc .

ben koter yaptırdıktan yanıı yaktırdıktan sonra bır ayda aldara kullandım ıkısını bır olunca koter we aldara cok ıse yaradı nyse ;daha sonra
taze meywe yıyorum gunde 6 -7 mandalına ,balık yag kapsuluu, gnc urunu ve 50lik
b12 wıtamını aldım her gun ıcıyorum 9 aydır cıkmıooo cok sukur nyse tabı bu kadr wıtamın alınca gunde bol bol su ıcıyormkı bobreklerım agrı olmasın dıeyee bol bol su ıcıyorm.....

kısaca dondurma yaptırma demek ıstıyorm dondurma ıslemını her doktor emın olll yapamıyooo koter daha etkılııı derının altınaa doktorun ıstedı ıncelıkte 3 weya 5 mm ınebılıyoooo ole ısteŞeniz

slm arkadaşlar ben de burayı okuyup bi iyi oluorum bi moralim bozuluyor.hikayemi paylaşmak istedim belki faydam olur.ben geçen kış yakalandım eşimde de çıktı yaktırdık.bende tekrarlamadı ama eşim 2-3 defa yaktırdı.doktor aşıyı tavsiye etti ve aşı oldum inanılmaz bir şey ayağımda bekarken olan siğiller bile geçti acaba vajinada da bundan mı tekrarlamadı bilmiyorum.sonra ankarada tip taraması yaptırdım.hiç bi tipe rastlanmadı.2-3 doktora sordum aşının etkisi olabilir dediler 2 ay sonra tekrar yaptıracakmışım.inşallah yok olmuşturlar.kansere neden olan tip olsada burada bir bayan yazmış o doku alınıp temizleniomuş zaten 10 yıllık bi süreçte kanser yapıomuş yıllık smear testi yapılırsa risk az gibi önemli olan yüksek moral ve bilinç sonra dua arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum herkese çoook geçmiş olsun aklıma geldikçe yazarıım

hangi aşıyı oldun sen? gardasil mi cervarix mi?

nedennnnnnnnnn moralın bozuluyorrr mafoldumben ıyıyızz hepımızzz ıyı olcak herseyy ole deme :kedi::1rolleyes:

o zaman aşı ismine dikkat etmemiştim ama cervarıx yazısı gibiydi sanki dışı pembe kapaklıydı sonra burda gördüm iki tip aşı olduğunu moral iyi çok şükür şu aralar ben başka şeye başka şeyeeee yok öle bi şey yok siğil virüs falannn:)

araştırdım cervarix miş vurulduğum aşı ben virüsü kaptığım için doktor onu vurdu heralde

et cervılaxsın dısı pempe yarısı yarısıda beyaz bende onu oldumm:kedi:

rolle. bocuk ..mademcık kızlar sızde son durumlar nasıl ılesme surecı we asılarınızı oldunuzmu acaba bakımmmmmmmmmmmm hıııı..................

rolle. bocuk ..mademcık kızlar sızde son durumlar nasıl ılesme surecı we asılarınızı oldunuzmu acaba bakımmmmmmmmmmmm hıııı..................

ben yaralarımın iyileşmesini bekliorum cnm işte yaaa... bide korkuyorum ya tekrr çıkarlarsa die:sinifsinif::Saruboceq::Saruboceq:

benim mi agrı eşiğim yüksek yoksa sizler mi abartıyorsunuz anlayamadım koter işlemini ben de yaptırdım hem de eşek kadar 2tane yakıldı ilk 3gün acıdı ne kanama ne iz ne kaşıntı ne parçalanma arka sayfaları okuyrak geliyorum memleket meselesi olmuş konu neyse demek ki hekim çok önemli iyi seçimler yapın yazık canınıza

sağol helincim iyi gibi zaten ufacı bi kabartı görsem hemen ilaç sürüyorum(siğil yada değil) naparsın korku belasına.aşı olduk kızımla beraber.
işler çok yoğun sitres oldum yine allah korusun.:Saruboceq:

KÜÇÜCÜK YARALARIN YENİYILINIZI ZEHİR ETMESİNE İZİN VERMEYİN SAVAŞIN VE KAZANINa.s. a.s.a.s.a.s.a.s.kaydirigubbakcemile5
MUTLU YILLAR HERKESE
MUTLU YILLAAAAAAAAAARRRRRkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…