Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

janı benım dr numarasını wermem weya wermemem dıl olayy dr orayı gormeden sana bısı demez ısın yoksaa gelll yarın gıdıcem ben :CüvCüv:

bugün başka bir dr a gidiyorumm , birde onunla görüşiyimde karar veririm artık kim yakacaksa yaksın beni ama şişlikten yanıktan korkuyorum ilk yaptırdıgımda hiç yara falan olmamıstı acımadı bile ama burda okuyunca korktum bu sefer yanıklar olursa diye .. neyse korkunun ecele faydası yok :) öle bilmediğim şeyleri sürmicem bi taraflarıma :)

janım ılk asamada dr soleee uyusturucuyu fazla yapsınnnnn bıde yane ılesme surecındee tabıkı yara oluooo yara dedımmmm normal acımaya bısı benım her gun kremımı surdummmmmm bır ayda gectı gıttı ızlerıı bole ıkı 3 mınık benek wajınanın ıcındeeee daha yenı gectı cok sukurrr unu hastanesıne ya da buyuk dogum ewlerı war zeynep kamıl dedı dr bey orasıda cok ıyı dedı bı dusun

hmm çok temis olmasa nolur ki ayıp olur mu üffff

cnm benim kontrol et siğil olmayan yerleri jiletle dikatlice al. olan yerleri de makasla yapabildiğin kadar kısalt. ama sakın ha siğile bir zarar verme kanatma... çok zor geçiyo siğil. ve dağılıyo.

slm kızlar.gardasil aşı aldım.ama yaptıramadım.acıldekı doktor aşının yan etkılerini bılmıyoruz kadın doğumcuyla görüş dedi.tereddütte kaldım.lütfen yardım edin kızlar kafam karıştı.gardasil aşı olan arkadaşlar sızde ne gibi yan etkileri oldu?lütfen yardım edin. cevaplarınızı bekliyorum.yarın kadın doğum uzmanıyla ve kendi cildiye doktorumla görüşeceğim.herkesin bu hastalıktan kurtulması dileğiyle.... ıyı gecelerr....:gitme:

korkmaaanaa gerek yokkk asıyı kendı doktorun yada kadın dogumcular yapıyorr bende cervılax oldum yane ole bı etkısı fılan daaa olmadıı.... ayrıca ezacıya benı dr bosu bsouna yorma dedım sen wur dedım olmaz ben yapamam dedııı mal herıf sona asıyı aldım doktoruma gıttım wuruldum asımııı...bende bı yan etkısıde olmadıı

bu arada ası su an elındeyse buzdolabına koyyyy oldumu

bu arada ası su an elındeyse buzdolabına koyyyy oldumu

helin teşekür ederim.canım buldolabına koymuştum zaten.bende kendı dr. görüşeyim ona yaptırırım artık.sıkıldım valla bu hastalıktan.1 sene oldu.ama sevındiğim tek şey eskisinden az çıkıyor.gecen cuma 4 tane vardı.dr onları yaktı...

o nasıl bir doktormuş da gardasili ya da varsa yan etkilerini duymamış tüm dünyada kullanılan en etkili geçerli tek aşı

cervilax nedir o da aşı mı ?

Gardasil aşıyı oldum canım. Hiç bir yan etkisini görmedim. O doktorun bilgisi yok sanırım. Gönül rahatlığıyla olunabilecek bir aşı.ıçin rahat olsun canım. Ayrıca aşıyı aldım diyorsun, bu aşılar buz kutularının yanında durması gerekiyor biliyorsun bunu değil mi? Aşıyı ehil olan kişilerin yapması şart. Deri altına değil kasa yapılıyor çünki. Doktorlar yapmasa bile hemşireler yapıyor. Ve bunu bilmeyen sözüm ona ehil kişiler büyük çoğunlukta malesef. Kasa yapılmayan aşıların her hangi bir etkisi olmadıgını söylüyor doktorlar. Bilginiz olsun...

Cervilax ta rahim ağzı kanseri aşısı. Gardasil 4 hpv tipine karşı, cervilax ise 2 hpv tipine karşı koruma sağlıyor.

Son düzenleme:

dün gittim görüştüm dr la özel bi hastanede( tavsiye üzerine) artık parasınıda düşünmüyorum en azından şimdilik çünkü ben karar verene kadar her yanımı saracak zaten cogaldı iyice bide regl dönemini bekle dedi dr üstüne adet olma yaraların iyileşmeden ayrıca benim makata dogru yayılma var oda daha hassas bir deri oldugu için acı verir bikaç gün oturma banyosu vericem sana dedi bayıltıp ameliyathanede yapıcaklar ( offf daralıyorum anlattıkca.. çok titiz yapıp bırakmıcaz falan dedi güvendim adama valla aşıyıda daha sonrasında yapıcaz şimdi ilk aşama bunlardan kurtulmak ..sonra tipini belirleme için labaratuara göndermek..sonra acıdan kurtulmakk.. en son da aşıyı olucaz .. tek sevindiğim smear temiz cıktı risk de hpv türü çok çıkmaz inş.. % 80 düşük çıkar dedi.. yalnız anlamadığı krem falan vermicem sadece oturma banyosunda kullanacağım ilaç olucak kuru masını istiyorum krem le gec olur iyileşmesi dedi ????:uhm:

sidelya yani bu durumda gardasil olmamız daha mantıklı değilmi? bide dışardan nasıl alıyosun ki bana dr 3 aşı 1000 lira civarında dedi zaten yakmaydı tip belirlemeydi bu 1-2 ay yaptıramam aşıları ondan sonra ancak..

cervilax nedir o da aşı mı ?

gardesıl ve cervılax ıkı tp ası wardır.

gardesıl 4 tıp vurusten korumaktadır

cervılaxx 2 tıp wurusten korumaktadır.
BENIM DR BANA HPV GECIRDIM ICIN CERVILAXSIN DAHA ETKILI OLDUNU SOYLEDI BEN CERVILAX OLDUMM ...HPV GECIRMEYENLERDE GARDESIL DAHA ETKILI DEDI .....

janım benım hıc sasırmadım ozel hastanede doktor bayılma verıyor kaldıkı makatta daha kolay olur yakmakkk nıye boyle bısı dedı anlamda veremedım ...... Reng donemını atlatman cok onemlı yaranın ıslak olmaması lazım ...bence bolgesel yaptırr kaldıkı gunumuzde sezaryan dogumlar bıle dusunnnn belden asya uyusrarak oluyorrrr bolgesel bana 4 5 doz wurdular hıc bısıde hıssetmedımmm dr bana cıkarcı geldııı gene sen bılırsın ama ....

sidelya çok teşeşkür ederim canım.içim rahatladı.saoll..birazdan aşımı vurdurmaya gideceğim..hihoyyyt

Canım hanig aşıyı olman gerektiğine sen ve doktorun karar vereceksiniz. Bu aşılar buz kütlelerinin yanıdna duruyor. Zaten eczanelerde bile bulunmuyor çoğunlukla. Eczaneler istediğin zaman depolardan getirtiyorlar. Ya hastaneden alıyoprsun yada eczaneden. Eczaneden alırsanda hastaneden alırsanda çok vakit kaybetmeden hemen aşıyı vurulmak gerekiyor. İlk dozu vuruluyorsun 2. ay sonra ikinci dozu vuluyorsun. İkinci dozdan 4 ay sonrada üçüncü dozu vuruluyorsun. Toplam 6 aylık bir süreyi kaplıyor. Gardasil aşı daha pahalanmadı ise en son doz fiyatı 268 tl idi. Toplamda 804 tl oluyor canım.
Tamam işte zamanı gelince ol tatlım. Geçmiş olsun. Ama önce kafana takma olur mu moralini yüksek tut. Geçecek Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…