Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yapmaz.Merhaba hpv kas eklem agrisi ve hatta rahim ağrısı yapar mı
Ama benim düşüncelerimin sonu gelmiyor ki bu bitse başka birşey başlıyor, anksiyete var bendeBence yarın kbb ye gidin bu düşüncenizden kurtulun derim
O zaman psikiyatri en doğru seçenek olacaktır. Çok geçmiş olsunAma benim düşüncelerimin sonu gelmiyor ki bu bitse başka birşey başlıyor, anksiyete var bende
Bu olan birşey mi yoksa sıkıntı mı bilemiyorum
Merhaba, hpv için gümüş suyunun faydasını gördünüz mü acaba?facebookta şifa olsun diye bir gruptan aldım, konuştuğum bayan hpv de olumlu sonuç aldıklarını yazdı hatta boşumuz yok dedi, ilkin günde 3 yarım fincan gargara yapıp yuttum şimdi de 15 gün boyu içip aynı zamanda rahim içine enjekte edicem yılbaşından sonra smear vericem inşllah geçmiş olur..
Merhaba, gümüş suyundan bir sonuç aldınız mı acaba?ben de 3.ayın sonunda smear vericem. beklemek zor. doktor bana ahcc önerdi ben deflagyn jel kullanıyorum vede gümüş suyu içiyorum şimdi 15 gün gümüş suyunu rahme enjekte edip smear testi vereceğim. allah bize yardım etsin geçecek inşalah bu süreç hayırlısıyla ben bunu geçici bir süreç olarak görüyorum umarım negatif olacağız
Merhabalar,Anladım. Bugün aradım muayene ücreti 4500 tl miş.
Öneriniz için çok teşekkürler. Tavsiyenizi takip edeceğim
gitmedim. bendeki genital siğil değilmişMerhabalar,
Süleyman Hocaya gidebildiniz mi acaba?
Tedaviniz nasıl gidiyor?
Evet tamam sonradan açtığınız konuyu gördüm, bayağı faydalı bir paylaşım olmuş, doktorlar o lezyonları bile tanımakta zorlanmış cidden yazık ne diyim ki..gitmedim. bendeki genital siğil değilmiş
Evet tamam sonradan açtığınız konuyu gördüm, bayağı faydalı bir paylaşım olmuş, doktorlar o lezyonları bile tanımakta zorlanmış cidden yazık ne diyim ki..
Yine anıcam ama Süleyman Hoca Vulvar Vestibullar Pappilomatozis lezyonlarının hpv lezyonları ile karıştırılıp, bir çok hastasının o panikle kendisine muayeneye gittiğini açıklamıştı
Etkiler 1 hafta geçmesi gerekirArkadaşlar selam,
Kronik Enfeksiyon için vajinal fitil kullandıktan 48 saat sonra smear ve hpv için testi vermek, çıkacak sonucu etkiler mi?
( pazar gecesi son fitili atıp, çarşamba günü test verdim )
Süleyman hoca derken doktorun soyadı yada hangi hastaneden acabaMerhabalar,
Süleyman Hocaya gidebildiniz mi acaba?
Tedaviniz nasıl gidiyor?
Yanlış negatiflik sonucu verebilir diye düşünüyorumPeki nasıl bir sonuç alırım tahmini? Mesela numune yetersizliği gibi tarzında bir cevap mı alırım acaba?
Süleyman Engin Akhan - Özel Klinik Nişantaşı / İstanbulSüleyman hoca derken doktorun soyadı yada hangi hastaneden acaba
Çok teşekkür ederimYanlış negatiflik sonucu verebilir diye düşünüyorum