Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Maalesef hiç bilmiyorum, ben kendisinin hastası değilim, İzmirde yaşıyorum.
Ben kendisine sonuçlarımı ve durumumu anlatan bir mail göndermiştim, sağolsun direkt aradı beni, bilgiler verdi yönlendirmeler yaptı telefondada olsa.
Kendisin hpv ile ilgili bilgilendirme ( bayağı ilgili hpv ile ) yaptığı tüm youtube videolarını da daha önce zaten izlemiştim, hastalığımı tanımak istemiştim.

Burada ki kendisine gidip tedavi görenhastaları kendisinim paragöz olmadığını ve çok babacan bir doktor olduğunu yazmıştı.

İsterseniz siz yarın bir muayenesini arayın asistanından bilgi alın.
Anladım. Bugün aradım muayene ücreti 4500 tl miş.

Öneriniz için çok teşekkürler. Tavsiyenizi takip edeceğim🙏🏻

Anladım. Bugün aradım muayene ücreti 4500 tl miş.

Öneriniz için çok teşekkürler. Tavsiyenizi takip edeceğim🙏🏻

Bu konuya bir göz atın mutlaka.

Ben kendisinin hastasıyım kendimde hemşireyim bir çok hekimede gittim Süleyman hoca 10 numara insanlığıda doktorluğuda
Evet öyle diyorlar gerçekten.

Bende özelde gittim kadın doğuma. Hep bir telaş içinde hızlı hızlı muayene yapılıyor. Şöyle alıp karşısına güzelce anlatmıyorlar

Bu konuya bir göz atın mutlaka.
Teşekkürler

Dilimde ise bunlar var;

Böyle olan arkadaşlar var mı?

Eklentiler

• 20240130_213223.jpg
    20240130_213223.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 327
  • 20240130_213207.jpg
    20240130_213207.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 207
  • 20240130_213213.jpg
    20240130_213213.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 223
Merhaba ben kesinlikle uzman vs. Değilim ama, bu görüntüler bende de vardı, ben de telaş etmiştim ama sonra başkalarında da olduğunu gördüm. Emin olmamakla birlikte bir kişi de bunların tükürük bezi olabileceğini söyledi. Doktora özellikle sorduysanız ve sorun yok dendiyse bence rahat olun, cidden çoğu insanda var

Merhaba ben kesinlikle uzman vs. Değilim ama, bu görüntüler bende de vardı, ben de telaş etmiştim ama sonra başkalarında da olduğunu gördüm. Emin olmamakla birlikte bir kişi de bunların tükürük bezi olabileceğini söyledi. Doktora özellikle sorduysanız ve sorun yok dendiyse bence rahat olun, cidden çoğu insanda var
özelde KBB ye gittim ama ilgi alanı olmadığını belirtti ve üstünkörü siğil dedi.

özelde KBB ye gittim ama ilgi alanı olmadığını belirtti ve üstünkörü siğil dedi.
Bir doktora gitmekte daha fayda var ama dediğim gibi bu yapıları 1-2 kişi hariç çevremdeki çoğu insanda özellikle gördüm. Bi sıkıntı yokmuş gibi hissediyorum ama siz yine de bir doktora daha gidin bence💐

Benim dil yapımda böyle bence siğille alakası yok canım ya siğil olsa ağzın başka kısımlarında da çıkar ve genelde boğazda çıkıyor diyorlar ama için rahat etsin sen yine git ama ben hiç takmadım açıkcası siğil olduğunu düşünmüyorum

Arkadaşlar size bir şey soracağım.

Benim genital vajina giriş bölgelerinde birçok siğilim vardı. HPV DNA için test vermiştim. Ama doktor sadece sürüntü aldı. Yani bölgeyi uyuşturup siğilden de örnek almadı. Sonucum ise negatif çıkmış. Böyle bir şey olabilir mi? Yoksa testin yanlış payı mı var? Ya da siğilden de örnek almalı mıydı?

Eklentiler

• 17067934658814952641995961023694.jpg
    17067934658814952641995961023694.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 180
Kızlar siğilleri yaktırdım iz kaldı iz kalan varmı aranızda? Birde ahcc kullanıyorum ama velp mi daha iyi

Arkadaşlar size bir şey soracağım.

Benim genital vajina giriş bölgelerinde birçok siğilim vardı. HPV DNA için test vermiştim. Ama doktor sadece sürüntü aldı. Yani bölgeyi uyuşturup siğilden de örnek almadı. Sonucum ise negatif çıkmış. Böyle bir şey olabilir mi? Yoksa testin yanlış payı mı var? Ya da siğilden de örnek almalı mıydı?
Testi tekrarlatabilirsiniz

Çok geçmiş olsun hastalık hakkında pek bilgim yok ama normal siğiller gibiyse bağışıklığı iyi tutmak iyi gelebilir. Vitamin ve mineral değerlerini iyi tutabilirsiniz.

X