Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kızlar merhaba ahcc kullanacağım. Gunde 3gr diyor yani 6 adet hapı aynı anda mı ıcecegım

Rica ederim canım Ben 6 ay tamamlanmadan negatife sönmüştüm canım darısı senin başına inşallah

Merhaba arkadaşlar,

10 gün önce iç genital bölgemde (vajina girişi ve idrar çıkışının olduğu yerde) siğiller tespit ettim. ve hemen kadın doğum doktoruna gittim. Doktor inceledi ve HPV siğil olduğunu doğruladı. Smear testi yaptı (daha çıkmadı), ve HPV DNA testi yaptırdım. onunda çıkmasını bekliyorum. kadın doğum doktoru VELP adında hpv ye karşı bağışıklığı güçlendiren bir ilaç ve fitil verdi, onları kullanıyorum. Sonraki işlemler için test sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz, 1-2 haftaya çıkacak sonuçlar.

Sonrasında ağzımı inceledim ve dil altı kısımlarında siğil lezyonlarına rastladım. Eşimde de var.

KBB' a gittim ve uzmanı değilmiş ve ağız için tedavi yok vs dedi. Ne yapacağımı bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz

Arkadaşlar merhaba,
Ekteki görsel de paylaştığım şekilde yeni bir ürün çıkmış, ürün hakkında araştırıp bilgi toplamaya çalışıyorum, ürün için yardımlaşma rica ederim
İlk hpv teşhisimi bulup, koyan doktor hanım instagram sayfasında paylaşmış, ama ben tedavime ( özel sağlık sigortamın karşılaması nedeniyle ) başka bir doktorda devam ettiğim için dr Neslihan Hanım’a sorup bilgi de alamadım tabi.

Eklentiler

• IMG_1719.png
    502,2 KB · Görüntüleme: 102
bu ne takviye ürün mü

hangi takviyeleri kullanmıştınız.

ben nioli yağı kullandım. siğillerim arttı

arkadaşlar birde bana bu genital bölge siğil ve ağızdaki siğiller için ÖNEREBİLECEĞİNİZ DOKTOR VAR MI?

TEKİRDAĞ, İSTANBUL, MARMARA BÖLGESİ

arkadaşlar birde bana bu genital bölge siğil ve ağızdaki siğiller için ÖNEREBİLECEĞİNİZ DOKTOR VAR MI?

TEKİRDAĞ, İSTANBUL, MARMARA BÖLGESİ
Maddiyat uygunsa İstanbul/ Prof. Dr. Süleyman Engin Akhan. Çok bilgili ve paragöz olmayan bir dr.

Propolis beeo up %30 alkol bazlı - soğuk sıkım çörekotu yağı ve immutor kompleks bir kutu sonra birkaç ay duobalance bv aşınızıda mutlaka olun
çok teşekkürler. Şu an VELP (doktorun verdiği)+ duabalance bv + papivir+ omega 3+ birde beta glukan+ çinko desteğine başladım. bol bol yoğurt+ polen de alıyorum

işlem ücretleri ne kadar acaba biliyor musunuz? siğil yakma/ dondurma vs
Maalesef hiç bilmiyorum, ben kendisinin hastası değilim, İzmirde yaşıyorum.
Ben kendisine sonuçlarımı ve durumumu anlatan bir mail göndermiştim, sağolsun direkt aradı beni, bilgiler verdi yönlendirmeler yaptı telefondada olsa.
Kendisin hpv ile ilgili bilgilendirme ( bayağı ilgili hpv ile ) yaptığı tüm youtube videolarını da daha önce zaten izlemiştim, hastalığımı tanımak istemiştim.

Burada ki kendisine gidip tedavi görenhastaları kendisinim paragöz olmadığını ve çok babacan bir doktor olduğunu yazmıştı.

İsterseniz siz yarın bir muayenesini arayın asistanından bilgi alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…