Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

genede fiyatı bir araştırın 10-15 yıl sürmüyor benimki hızlı ilerledi kolposkopi biyopsi diye yattım masaya leep olacağımdan haberim yoktu doktor 2 defa anestezi almayım diye sorunlu alanları kazımış zaten öyle bilgili bi prof ki kazıdığı alanların patolojisi cin 1-2-3 geldi ve sınırlar temiz çıktı sonra 2 defa smaerim temiz geldi ben bu durumu yaşadığımda 29 yaşındaydım ve sıra ketem bana hpv testi yapmadı acıbademde çok yüksek bi rakam dedi doktorda gerek yok yaptırma dedi ben 10 gün önce hpv testi verdim keteme daha sonuç gelmedi kaç günde sonuç çıkıyor bilmiyorum inşallah negatif çıkar ya

İnşallah bian önce hepimiz kurtuluruz bi illetten

İlla özel olmasına gerek yok gittiğiniz yer neresiyse çok yoğun bir yer olmalı başka bir hastaneye başvurabilirsiniz

İlla özel olmasına gerek yok gittiğiniz yer neresiyse çok yoğun bir yer olmalı başka bir hastaneye başvurabilirsiniz
İstanbul başakşehir çam şakura şehir hastanesine gidiyorum randevu yok zaten, 18. Sinde pc olacağım 8 martta kolposkopi yapılacak zaten kadın doğumda sadece konsültasyon açmış jinekoloji onkolojiye, takip gerektiren hasta diye sisteme girmemiş o yüzden randevu alınmıyor tüm memlekette maalesef.

2 keremi ben bunu bilmiyordum ketem 5 yılda bir yapıyor bu testi demekki ikindi testi ücretli yaptırmak lazım
yani ben devlet hastanesime gidiyorum 25 yasındayım ketem bakmıyo 30 yas altına. burda da her hastanede hpv kiti olmadığını okumustum saka gibi bir ülkeyiz

yani ben devlet hastanesime gidiyorum 25 yasındayım ketem bakmıyo 30 yas altına. burda da her hastanede hpv kiti olmadığını okumustum saka gibi bir ülkeyiz
Gerçekten öyle ben cimere bile yazmıştım 30 yaş öncesi nasıl hpv yapılmaz artık okadar yaygın bir virüs li aklım almıyor

Benimde dün hpv testim 53,56 ve 6 çıktı. Smear testinin sonucunu bekliyorum. Eğer sonuç negatif çıksa bile kolposkopi olmalımıyım acaba. Doktor enfeksiyon olduğunu söylemişti. 4 gündür fitil kullanıyorum ama hala akıntım var. Benzer hpv tiplerinde olup negatife dönen oldu mu

Çok geçmiş olsun
Durumum yok demişsiniz anlıyorum ancak, yapabiliyorsanız ve mümkünse özel sağlık sigortası ile tedavinizi sürdürebilirsiniz, kolposkopi işlemini de karşılıyor sigorta, bir araştırın derim.

Bir doktordan şöyle bilgi almıştım, virüs vücuda girdikten ve yıllar sonra kendini aktive edebilir, hatta stres en büyük sebebidir, örneğin işinizden ayrılırsınız canınız bu duruma çok sıkılır, yıllar önce aldığımız virüs o an ki stresin etkisiyle uyanır ve aktifleşir demişti, ama ne kadar kanıtlanır bilinmez tabi

Kolposkopi sonrası akıntısı olan var mı arkadaşlar varsa hangi renk oluyor ?
Akıntı 1-1,5 ay sürüyor, bir de işlem sonrası antibiyotik kullanıyorsanız o da hafif kötü bir koku yapıyor, sonra geçiyor ama.
Bu süreçte prebiyotik tabletlerin çok faydası oluyor hatta.
Çok geçmiş olsun

İsim verir misiniz preniyotik tablet rica etsem ?
Tabi belki reklama girer diye özellikle yazamamıştım korkudan :)

Ben 3 kutu duo balance kullandım, içinde 14 tablet var biraz pahalı diye şimdi değiştiriyorum, eczacının tavsiyesi üzerine 30 tablet olan Suda/ Fem Biotic markasını aldım, onu deneyip devam edeceğim bakalım.

Üniversite hastanesinde 1200 gibi bir rakam verdim kolposkopi için
15bin çok fazla bir rakam özelde mi öyle

Üniversite hastanesinde 1200 gibi bir rakam verdim kolposkopi için
15bin çok fazla bir rakam özelde mi öyle
Ben salı günü bence cok fazlaydı 15 bindi

Bu konuda gördüm yorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…