Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Eklentiler

• IMG_7567.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_7564.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 174
kızlar
kızlar bacak aramda popo tarafına doğru bu şekil sivilce ve etrafında da minik minik sivilce gibi
çıkıntılar var bir ara cok coo büyüyup agrıyor yürürken bile rahatsız sonra sonra geri sönüyor gibi oluyor. 1 aydır fln var cok ciddiye almadım ilk cıktıgı zaman sıktım sonra tekrar cıktı. sizce normal sivilce mi?

Selamlar bende de benzer şeyler çıkmıştı kadın doğuma göstermiştim sivilce demişti ama olmadığını düşünüyodum geçmedi zaten sonra istanbulda özel bi hastahanede bunlarda uzman profesör bi cildiyeci buldum ona gittim tahmin ettiğim gibi molluskummuş siz de cildiyeye bi görünün

teşekkür ederim. arastıracagım

Selamlar evet ben özelde 15 bin ödedim ankarada, anestezi yatış vs o nedenden ötürü bence fiyat artıyor. Yarım gün yatış falan veriyorlar, yatıssız da kabul etmediler.
Bence de cok fazlaydı.

Selamlar evet ben özelde 15 bin ödedim ankarada, anestezi yatış vs o nedenden ötürü bence fiyat artıyor. Yarım gün yatış falan veriyorlar, yatıssız da kabul etmediler.
Bence de cok fazlaydı.
Evet çok pahalı, bugün bana şehir hastanesinde pc işlemi yapıldı rahimden parça aldılar biraz ağrı oluyorda dayanılmayacak şekilde değil, kolposkopi daha kolaymış diye okuyorum onuda 8 martta yapacaklar.

Arkadaşlar hpv tedavisinde Papivir ( takviye ek gıda tablet ) kullanıp, olumlu sonuç alan var mıdır acaba?

Arkadaşlar hpv tedavisinde Papivir ( takviye ek gıda tablet ) kullanıp, olumlu sonuç alan var mıdır acaba?
Viral ilaçların hpv için bir katkısı olmadığı birçok çalışmada kanıtlanmış bağışıklığın zaten onu yenecektir doğal ve dengeli beslenmen spor yapman yeterli olacaktır plesebo etkisi mutlaka vardır

Papivir Viral ilaç değil, yeşil çay özlü gıda takviyesi, kendi doktorum ve Hacettepe Ünv. Prof Dr. Murat Gültekin’ in önerdiği hpv tedavisinde uygulanan bir takviye.

Viral ilaç değil, yeşil çay özlü gıda takviyesi, kendi doktorum ve
Aşı olmadıysanız mutlaka öncelikle aşınızı olun
Aşılarımı oldum ben, zaten vücutta mevcut olan hpv de aşının tedaviye bir etkisi yok, aşı sadece yeni bulaş olabilecek hpv tiplerine karşı koruyor, Prof Dr. Süleyman Engin Akman’ ın youtube videolarını izlerseniz daha sağlıklı olur bilgi birikiminiz.
Aşı olmadıysanız mutlaka öncelikle aşınızı

Ben zaten Süleyman beyin hastasıyım tedavi için söylemedim aşıyı ve ilacı kendimde sağlıkçıyım videolarını ve kendinin söylediği takviye ilaçların sadece plesebo etkisi doktorunuz önerdiyse için ama hpv nin ilaçla bir tedavisi yok eksik bir vitamininiz varsa tamamlar direncinizi yükseltir aşının leep sonrası tekrarı azalttığına dair çalışmalar var videoları izlediyseniz görmüşsünüzdür sağlıklı günler

Papivir Viral ilaç değil, yeşil çay özlü gıda takviyesi, kendi doktorum ve Hacettepe Ünv. Prof Dr. Murat Gültekin’ in önerdiği hpv tedavisinde uygulanan bir takviye.
Mesela ahcc oda hpv tedavisi için kullanıldığı söyleniyor ama yurtdışı kaynaklarında kanıtlanmış çalışması yok bağışıkla alakalı hpv bende zamanında birkaç takviye kullanmıştım propolis vs 9 ay sonra negatif sonuç almıştım ama sebebinin leep sonrası viral yükün azalması spor ve daha doğal beslendiğim için olduğunu düşünüyorum

Hpv’ nin ilaçla tedavi edilmediğini biliyorum, halamın da başından geçti, maalesef yeni tanıştığımız bir virüs değil

Yeşil çay özlü takviyeler gündemde egcg gibi, anlatmak istediğim buydu.

Önerileriniz için ayrıca teşekkür ederim bu arada
Sevgiler

Rica ederim

Bende sigil var genitalfe sizce cildiye anlar mı ne olduğunu

Neden doktor hpv demedi size . Sigil var miydi

Merhaba normal doğummu yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…