- 29 Aralık 2017
- 1.270
- 320
- 40
Evet özelde öyle bu rakamlar, dip fiyatı da yine özelde 7.000 -9.000 civarı, araştırıp fiyat almak gerekiyor.Üniversite hastanesinde 1200 gibi bir rakam verdim kolposkopi için
15bin çok fazla bir rakam özelde mi öyle
kızlar bacak aramda popo tarafına doğru bu şekil sivilce ve etrafında da minik minik sivilce gibi
Selamlar bende de benzer şeyler çıkmıştı kadın doğuma göstermiştim sivilce demişti ama olmadığını düşünüyodum geçmedi zaten sonra istanbulda özel bi hastahanede bunlarda uzman profesör bi cildiyeci buldum ona gittim tahmin ettiğim gibi molluskummuş siz de cildiyeye bi görününkızlar
kızlar bacak aramda popo tarafına doğru bu şekil sivilce ve etrafında da minik minik sivilce gibi
çıkıntılar var bir ara cok coo büyüyup agrıyor yürürken bile rahatsız sonra sonra geri sönüyor gibi oluyor. 1 aydır fln var cok ciddiye almadım ilk cıktıgı zaman sıktım sonra tekrar cıktı. sizce normal sivilce mi?
teşekkür ederim. arastıracagımSelamlar bende de benzer şeyler çıkmıştı kadın doğuma göstermiştim sivilce demişti ama olmadığını düşünüyodum geçmedi zaten sonra istanbulda özel bi hastahanede bunlarda uzman profesör bi cildiyeci buldum ona gittim tahmin ettiğim gibi molluskummuş siz de cildiyeye bi görünün
Selamlar evet ben özelde 15 bin ödedim ankarada, anestezi yatış vs o nedenden ötürü bence fiyat artıyor. Yarım gün yatış falan veriyorlar, yatıssız da kabul etmediler.Bu konuda gördüm yorumu
Hpv 16 18
Hpv 16,18 devam eden riskli 5 tür hpv sahip oldugumu öğrendim. Bu hafta kolposkopiye gireceğim. Smearda bir sey cıkmadı oldukça gerginim açıkcası. Bu kadar fazla olması hakkında bilgisi olan var mı? Ve smearın normal olması bir sey ifade eder mi? Bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirimwww.kadinlarkulubu.com
Evet çok pahalı, bugün bana şehir hastanesinde pc işlemi yapıldı rahimden parça aldılar biraz ağrı oluyorda dayanılmayacak şekilde değil, kolposkopi daha kolaymış diye okuyorum onuda 8 martta yapacaklar.Selamlar evet ben özelde 15 bin ödedim ankarada, anestezi yatış vs o nedenden ötürü bence fiyat artıyor. Yarım gün yatış falan veriyorlar, yatıssız da kabul etmediler.
Bence de cok fazlaydı.
Viral ilaçların hpv için bir katkısı olmadığı birçok çalışmada kanıtlanmış bağışıklığın zaten onu yenecektir doğal ve dengeli beslenmen spor yapman yeterli olacaktır plesebo etkisi mutlaka vardırArkadaşlar hpv tedavisinde Papivir ( takviye ek gıda tablet ) kullanıp, olumlu sonuç alan var mıdır acaba?
Aşı olmadıysanız mutlaka öncelikle aşınızı olunArkadaşlar hpv tedavisinde Papivir ( takviye ek gıda tablet ) kullanıp, olumlu sonuç alan var mıdır acaba?
Papivir Viral ilaç değil, yeşil çay özlü gıda takviyesi, kendi doktorum ve Hacettepe Ünv. Prof Dr. Murat Gültekin’ in önerdiği hpv tedavisinde uygulanan bir takviye.Viral ilaçların hpv için bir katkısı olmadığı birçok çalışmada kanıtlanmış bağışıklığın zaten onu yenecektir doğal ve dengeli beslenmen spor yapman yeterli olacaktır plesebo etkisi mutlaka vardır
Viral ilaçların hpv için bir katkısı olmadığı birçok çalışmada kanıtlanmış bağışıklığın zaten onu yenecektir doğal ve dengeli beslenmen spor yapman yeterli olacaktır plesebo etkisi mutlaka vardır
Viral ilaç değil, yeşil çay özlü gıda takviyesi, kendi doktorum veViral ilaçların hpv için bir katkısı olmadığı birçok çalışmada kanıtlanmış bağışıklığın zaten onu yenecektir doğal ve dengeli beslenmen spor yapman yeterli olacaktır plesebo etkisi mutlaka vardır
Aşılarımı oldum ben, zaten vücutta mevcut olan hpv de aşının tedaviye bir etkisi yok, aşı sadece yeni bulaş olabilecek hpv tiplerine karşı koruyor, Prof Dr. Süleyman Engin Akman’ ın youtube videolarını izlerseniz daha sağlıklı olur bilgi birikiminiz.Aşı olmadıysanız mutlaka öncelikle aşınızı olun
Aşı olmadıysanız mutlaka öncelikle aşınızı
Ben zaten Süleyman beyin hastasıyım tedavi için söylemedim aşıyı ve ilacı kendimde sağlıkçıyım videolarını ve kendinin söylediği takviye ilaçların sadece plesebo etkisi doktorunuz önerdiyse için ama hpv nin ilaçla bir tedavisi yok eksik bir vitamininiz varsa tamamlar direncinizi yükseltir aşının leep sonrası tekrarı azalttığına dair çalışmalar var videoları izlediyseniz görmüşsünüzdür sağlıklı günlerViral ilaç değil, yeşil çay özlü gıda takviyesi, kendi doktorum ve
Aşılarımı oldum ben, zaten vücutta mevcut olan hpv de aşının tedaviye bir etkisi yok, aşı sadece yeni bulaş olabilecek hpv tiplerine karşı koruyor, Prof Dr. Süleyman Engin Akman’ ın youtube videolarını izlerseniz daha sağlıklı olur bilgi birikiminiz.
Mesela ahcc oda hpv tedavisi için kullanıldığı söyleniyor ama yurtdışı kaynaklarında kanıtlanmış çalışması yok bağışıkla alakalı hpv bende zamanında birkaç takviye kullanmıştım propolis vs 9 ay sonra negatif sonuç almıştım ama sebebinin leep sonrası viral yükün azalması spor ve daha doğal beslendiğim için olduğunu düşünüyorumPapivir Viral ilaç değil, yeşil çay özlü gıda takviyesi, kendi doktorum ve Hacettepe Ünv. Prof Dr. Murat Gültekin’ in önerdiği hpv tedavisinde uygulanan bir takviye.
Hpv’ nin ilaçla tedavi edilmediğini biliyorum, halamın da başından geçti, maalesef yeni tanıştığımız bir virüs değilBen zaten Süleyman beyin hastasıyım tedavi için söylemedim aşıyı ve ilacı kendimde sağlıkçıyım videolarını ve kendinin söylediği takviye ilaçların sadece plesebo etkisi doktorunuz önerdiyse için ama hpv nin ilaçla bir tedavisi yok eksik bir vitamininiz varsa tamamlar direncinizi yükseltir aşının leep sonrası tekrarı azalttığına dair çalışmalar var videoları izlediyseniz görmüşsünüzdür sağlıklı günler
Rica ederimHpv’ nin ilaçla tedavi edilmediğini biliyorum, halamın da başından geçti, maalesef yeni tanıştığımız bir virüs değil
Yeşil çay özlü takviyeler gündemde egcg gibi, anlatmak istediğim buydu.
Önerileriniz için ayrıca teşekkür ederim bu arada
Sevgiler
Bende sigil var genitalfe sizce cildiye anlar mı ne olduğunuSelamlar bende de benzer şeyler çıkmıştı kadın doğuma göstermiştim sivilce demişti ama olmadığını düşünüyodum geçmedi zaten sonra istanbulda özel bi hastahanede bunlarda uzman profesör bi cildiyeci buldum ona gittim tahmin ettiğim gibi molluskummuş siz de cildiyeye bi görünün
Neden doktor hpv demedi size . Sigil var miydigenede fiyatı bir araştırın 10-15 yıl sürmüyor benimki hızlı ilerledi kolposkopi biyopsi diye yattım masaya leep olacağımdan haberim yoktu doktor 2 defa anestezi almayım diye sorunlu alanları kazımış zaten öyle bilgili bi prof ki kazıdığı alanların patolojisi cin 1-2-3 geldi ve sınırlar temiz çıktı sonra 2 defa smaerim temiz geldi ben bu durumu yaşadığımda 29 yaşındaydım ve sıra ketem bana hpv testi yapmadı acıbademde çok yüksek bi rakam dedi doktorda gerek yok yaptırma dedi ben 10 gün önce hpv testi verdim keteme daha sonuç gelmedi kaç günde sonuç çıkıyor bilmiyorum inşallah negatif çıkar ya
Benimde bilkwnt sehir hast kolposkopi 14subattaEvet çok pahalı, bugün bana şehir hastanesinde pc işlemi yapıldı rahimden parça aldılar biraz ağrı oluyorda dayanılmayacak şekilde değil, kolposkopi daha kolaymış diye okuyorum onuda 8 martta yapacaklar.
Merhaba normal doğummu yaptinizMerhaba sevgili kadınlar ben hpv 16 lsil ve hamile olduğumu aynı anda öğrenmiştim doktor hamilelik ilerletir çok dikkat etmelisin demişti ve dediği gibi de oldu doğumdan sonraki smear ve biyopsi sonucum hsil geldi leep oldum bugün yani leepten sonraki 6 ay kontrolüm de negatif olduğumu öğrendim. İkl öğrendiğimde o kadar çok üzülmüştüm ki çocuklarıma bulastiririm korkum çok büyüktü duştan çıkıp her yeri çamaşır suyuyla yıkardım çocuklarımla aynı tuvaleti hiç kullanmadım ellerimi yıkamaktan ellerim egzama oldu sionra eşim bu durumu çok abarttigimi aslında vucudumun değil düşüncelerimin hasta olduğunu soyelrdi bilmiyorum belki haklıydı ama beni bu dönemde çok yalnız bıraktı her neyse şimdi negatifim. Ama sizlere bir şey sormak istiyorum ben şimdi bu virüsü tamamen vücudumdan attım mı. Ayrıca bütün kadınlara sağlık diliyorum