Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaslar test vercem surem yeterlimi sence vermek icin yoksa 1 senemi bekliyecem

lsıl olunca cın1 olmuyormusunuz benim smeerda cin1 lsıl yazıyorda canım

Canım sen hpv negatif çıksan da o cin 1 2 3 kısmı var Allah esirgesin lsl isl vs tipleri var onun için doktor onlardan da negatif çıkana kadar 6ayda bir sonra senede 1
Bende hpv yok negatif iliskiden sonra 3 sy gecmise test yapila bilinir deniliyor sonucta bu dna. Dna almis oluyor varmi yokmu bakiyor negatifse 6 ay sonra pozitif olcak degil ya kemikten bile dna aliniyor artik boyle dusunuyorum yanlismiyim

Bende hpv yok negatif iliskiden sonra 3 sy gecmise test yapila bilinir deniliyor sonucta bu dna. Dna almis oluyor varmi yokmu bakiyor negatifse 6 ay sonra pozitif olcak degil ya kemikten bile dna aliniyor artik boyle dusunuyorum yanlismiyim
Tabiki ilişki yasamadiysan ama yine test doğruluğu teyitlenmeli

Tabiki ilişki yasamadiysan ama yine test doğruluğu teyitlenmeli
hpv dna testinde yanlis sonuclar oluyor mu 99 sens yaziyor teste yani %1 yanila bilinirmis. Deniliyor cok kafam karisti test yaptircam iliskiden dort ay gecti simdi guvenemezmiyimki acaba teste son soru sorcam takip altinda olunca rahim kanserinden olen varmi yani bende varsa olecek. Miyim

4 ay doğru sonuc verir. Herkes kanser olmuyor.

Merhaba hem kronik servisit hem Cin 1, akıntım var ve kasık ağrım var , benim gibi olan var mı kızlar bir öneriniz var mı bana, bu kasık ağrısı çok canımı sıkıyor. Kokusuz açık sarı bir akıntı.

Hpv konusunda pek yardim yok bu site de 1 site var sadece hpv hakinda cok bilgili ve yardim sever insanlar cok detayci diye biri var sitede ve cok bilgili en son site ismini verdigimde banlandim site acilsin tekrar vercem

Merhaba 8.ayda pozitif olduğunu düşünüyorum korunmasız birlikte olduk eşim pozitifdi bence 10.ayda test yaptırdım pozitif ti sonra
Ben 12.ayda test verdim bugün çıktı sonuc negatif şimdi ben negatiifmdir demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…