Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Orta risklere baktirmaya gerek yok dedi doktor smearin temiz dedi. Aaba herkez benim yaptigim senikildemi kontrol lerini oluyorlar yoksa benim doktorum kotu muydu
Doktorunuz yapılması gerekeni yapmış siz fazla endişe etmişsiniz herşey negatif şuan için sorun yok sonra pozitif olmayacak garantisini kimse veremez size 1 yıl sonra tekrar baktırırsınız enfeksiyon bulgularına gelince 10 kadın çevirsen yoldan 9 da çıkar geçmiş olsun

Yani bu enfeksiyonlar normal demi her kadinda vardir

Yani simdi teste cikmadiysa 1 yil sonra cika bilirmi iliskim olmazsa

Tehlikelimi olen varmi bu hastaliktan internet cok karisik anlatiyor
Niye hpvden ölsün insanlar kaç yaşındasınız bilmiyorum ama virüs bu ölmezsiniz merak etmeyin şüpheli ilişkim var diyorsunuz sadece bu değil HIV hsv vdrl bir sürü hastalık var cinsellikle bulaşan burdaki kişilerin yorumlarını okusanız zaten anlarsınız ne olduğunu kadınların yüzde 90 nı geçirir bu hastalığı keşke bu soruları doktorunuza sorup öğrenseysiniz çünkü söylenenler sizi ikna etmiyor farkındaysanız

Bana yalan gibi gelio bu hastalik eskileri dusunuyorum hic bir teyzeden duymadim. Akrabalarimi dusunuyorum hic biri boyle olay yasamadi cevreme bakiyorum kimse ne oldugunu bilmiyor ezanede calisan arkadasima sordum nedir bilmior doktorlar cok yaygin diyor madem yaygin neden korona virus gibi tanimiyoruz bunu

Hpvyi nasil ve nerden kaptiniz arkadaslar. Doktorlar cok yaygin diyor eger yaygin sa turkiyede 100.000 vazla eskort var genel evi var. Bu site ozaman. Kadinlarla dolmasi gerekmez miydi kafamda matamatikler yapiyorum kafam iyice soru isaretleriyle dolmus. Korku agstiyet trauma uykusuzluk hebsi var pisikologum bana faydasida yok bana kirmizi kalemle yaz kiyadin ustunde bende hpv yok diyerek yirt at cope. Diyor neymis tedaviymis kafadan atamadiktan sonra yazip atsam ne faydasi var nasil bir virus bu korkuyorum!

Hastaliga inanmiyorsaniz neden korktugunuzu anlamadim tam olarak? Burada bircok seans hpv yuzunden sigil yaktiran insanlar hayal goruyor o zaman boyle bir hastalik yoksa? Kendinizle celisiyorsunuz kafanizda matematik yaparken. Yapacaginiz tek sey grip gibi covid gibi bu isin de tedavisini olmak, eger sizde herhangi bir lezyon varsa. Yoksa da yine rutin kontrolunuze devam etmek, herhangi bir sıkıntı cikarsa da ona uygun tedaviyi izlemek. Hepimiz ogrendigimizde kaygi atagi geciriyoruz ancak bir sureden sonra geciyor ve rutin hayatimiza devam ederken tedavimizi oluyoruz. Size de onerebilecegim sey bu

Kizlar baldirda genital kesiminde siğillerim var nedeni nedir evliyim ve ilk kez böyle bi şeyle karşilaşiyorum napmam lazim cevaplarsaniz sevinirim

Merhaba arkadaşim aynısıı bnmde var siğil değişmiymişş bunlar ben siğl zannediyordumm doktora gittin mi beş tane faln var bnmde iç bacak kiismimda çikti endişlemdim bende siğil mi die

Allah aşkına eskiden smear mi vardı tarama mı vardı ki günümüzde bile hala yeterli sayıda olduğunu sanmıyorum o yüzden sizin matematiğinize uymuyor. Hpv nin de çeşitleri var, siğil çıkaranı bir iki türü sadece diğer türleri belirti bile vermiyor. Ne hasta oluyorsun ne başka bişey e gidip test de vermezse kadınlar nereden bilecekler, dolayısı ile nereden kaptığın da belli olmuyor.

Eczacı arkadaşınız eczacılık fakültesi mezunu mu yoksa birinin yanına girip çalışan vasıfsız eleman mı? İkincisinin olduğunu varsayıyorum zira hpvyi bilmeyen bir eczacı olduğunu düşünmek istemiyorum.

Siz bilmiyorsunuz demekki bilim var diyor tahlili tetlikiki erken tanı yöntemi olarak çok yıllardır kullanıyor eczacı umarım fakülte mezunu değildir demiş bir arkadaş bir sağlıkçı olarak bende aynısını diliyorum umarım fakülte mezunu değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…