- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.144
İnanın bende anlayamadım, negatif olmama sevinemedim, kronik bir enfeksiyon bu artık vücudunda dedi, negatif te olsan dalgalanmalar sonucu pozitifleşebilir ara ara dedi. Madem böyle ben sürekli bağışıklığım düşmesin diye vitamin mi kullanacağım öyle olunca da böbrekler hasar görecek iyice bağışıklığı çok çabuk düşen biriyim ve şuan korkuyorum vitaminsiz durmaya , her 6 ayda bir hpv testi ve smear mı vermek zorundayım ben birde sürekli o zaman siğilde çıkacak hpv 11 de vardı bende hpv 16 da o zanan kanser yapacak nasıl çelişki bu
Tekrar pozitife döner veya dönmez bilinmez ama şu an negatif çıktığımıza göre en azından 6 ay bağışıklığımızı güçlü tutalım. Ben ev yoğurdu yemeğe sebze tüketmeye özen gösteriyorum. Doktor bu, her ihtimali düşünüyor. O olabilir dedi diye illa olacak değil ya. Zaten tamamen geçtiği zaman siğil çıkmıyormuş bunu takip edelim. Yapabileceğimiz başka bir şey varsa fikri olanlara açığız.
Merhaba ben 6 ay sonra negatiftim 1.5 ay sonra dedim bir smear vereyim malesef busefer kanser yapan hücreler pozitif... yalancı negatifmiydi bilmiyorum ama smear sonucumu bekliyorum umarım cin 1 vs çıkmaz..Selamlar güncelleme geçmek istiyorum. Bundan 7-8 ay önce siğillerle birlikte doktora gittim ve hpv olduğum tespit edilmişti yapılan testler sonucu 16/18/45 hariç yüksek riskli bulunduğu cin1 seviyesinde bozulma olduğu tespit edilmiş kolposkopi önerilmişti fakat ben yaptıramadım. Bu süreçte 3 doz aşımı oldum 3 kutu deflagyn kullandım 2 kutu immutor kompleks kullandım bazen sabahları bi çay kaşığı çörek otu tükettim suyla bazen elma sirkeli su. Siğiller için aldara kullanmıştım o geçirmişti onları ayrıca. Çörek otunun çok faydalı olduğunu düşünüyorum siğiller için de. Şimdi gelelim bu tarihe. Tekrardan smear ve hpv testi yapıldı. Cin1 gerilemiş hücre bozukluğum çıkmadı 16 ve 18/45 türlerinde pozitif çıktım bu sefer. Doktorum 6 ay sonra tekrar bakalım dedi. Bu süreçte cinsellikten uzak durdum bu arada. Sürecimiz devam ediyor komple atıcaz umarım. Bu arada ben cin gerilediğini hissediyodum çünkü artık akıntılarım bitmişti oldukça sağlıklı hissediyodum. Artı olarak spor yapıp sağlıklı beslendim bu süreçte ama günde bir paket sigarayı bırakamadım