Çok şükür negatif olmasına çok sevindim. Darısı hpvnin başına, umarım bir an önce hepimiz atlatırız. Ben de doktorlarla konuştukça rahatladım. Bugün çok daha iyiyimEvet negatif. O kadar delirtti ki beni bu süreç onu bile yaptırdım evham yapıp:) sanki her hastalık beni bulacakmış gibi geliyor insana ama öyle değil. Hpv de çok yaygın sadece ilk defa başımıza geldiği için orantısız tepkiler verdiğimiz oluyor. Eskisi kadar aklıma gelmiyor ilk öğrendiğim kadar kötü değilim. En kısa zamanda negatif olmak amacım:) siz benden önce olacak gibisiniz öyle hissediyorum.
Doktorlar o kadar relax yaklaşıyor kii. Ben de rahatlıyorum doktora gittiğimde.Çok şükür negatif olmasına çok sevindim. Darısı hpvnin başına, umarım bir an önce hepimiz atlatırız. Ben de doktorlarla konuştukça rahatladım. Bugün çok daha iyiyim
Umarım arkadaşım en yakın zamanda. Kendimizi yıpratmayalım bitsin gitsinDoktorlar o kadar relax yaklaşıyor kii. Ben de rahatlıyorum doktora gittiğimde.
Iyi olacağız. hiç değilse haberimiz oldu en başında. Atlatacağız ben inanıyorum
Merhaba ben de randevu aldım. 8 nisanda ilk aşımı olacağım. 2. 8 haziran 3. 8 ağustos diyorlar aklım karıştı benim de sizin 2.aşıdan sonra 4 aylık süre vermişler. Bende mi yanlış var acaba?22 mayıs ikinci
22 Eylül üçüncü doz vurulacak inşallah
Merhaba hadi şifa olsun inşallah. Evet 2 ve 3. aşının arasında 4 ay olacak yanlış söylemişler. Aşıyı ne kadara aldınız?Merhaba ben de randevu aldım. 8 nisanda ilk aşımı olacağım. 2. 8 haziran 3. 8 ağustos diyorlar aklım karıştı benim de sizin 2.aşıdan sonra 4 aylık süre vermişler. Bende mi yanlış var acaba?
Kafami çok karıştırdılar ya.. sinirlerim bozuldu ısrarla 2 ay arayla diyorlar. Dünya sağlık örgütünün söylediği buymuş. 2000 tl tek doz. Özel bir klinikte olup çıkayım diye düşündüm.Merhaba hadi şifa olsun inşallah. Evet 2 ve 3. aşının arasında 4 ay olacak yanlış söylemişler. Aşıyı ne kadara aldınız?
Geçen hafta 1928e olduğum aşı bugün 1957 olmuş iki tane alıp ayırttım. Biz eşimle beraber olduğumuz için çifte masrafKafami çok karıştırdılar ya.. sinirlerim bozuldu ısrarla 2 ay arayla diyorlar. Dünya sağlık örgütünün söylediği buymuş. 2000 tl tek doz. Özel bir klinikte olup çıkayım diye düşündüm.
Bana hiç güven vermediler. Iptal edeceğim randevumu.Geçen hafta 1928e olduğum aşı bugün 1957 olmuş iki tane alıp ayırttım. Biz eşimle beraber olduğumuz için çifte masraf
Açıkçası ben hem burada hem doktorumdan duydum aşı takvimini, bilemedim. Neyse ilk dozu olum da 3. aşıya daha çok var.
1. Dozu olun siz, sonraki dozları başka yerde yaptırırsınız.Bana hiç güven vermediler. Iptal edeceğim randevumu.
Kendi doktorumla konuştum. O ayarlayacak. Pazartesi haber vereceğim dedi. Bakalım artık. Aşı olmak bile stres ya :)1. Dozu olun siz, sonraki dozları başka yerde yaptırırsınız.
Doktorunuzla görüştüğünüzde deflagyn ve takviye vitaminler ile ilgili görüşünü sorar mısınız? Neler tavsiye eder acaba?Kendi doktorumla konuştum. O ayarlayacak. Pazartesi haber vereceğim dedi. Bakalım artık. Aşı olmak bile stres ya :)
Sorarım tabii. Ama hicbir şey tavsiye etmedi bana. Tekrar görüştüğümüzde sorarım.Doktorunuzla görüştüğünüzde deflagyn ve takviye vitaminler ile ilgili görüşünü sorar mısınız? Neler tavsiye eder acaba?
Benim doktorum da bana hiçbir şey tavsiye etmedi. Ben sordum her şeyi, olur veya olmaz dedi. İstiyorum ki o bana önerilerde bulunsun bana fikir versin vsSorarım tabii. Ama hicbir şey tavsiye etmedi bana. Tekrar görüştüğümüzde sorarım.
Ben de aynen. Ahcc sordum. Fiyat olarak pahalı olduğu için kesinlikle kullanma gerek yok dedi.Benim doktorum da bana hiçbir şey tavsiye etmedi. Ben sordum her şeyi, olur veya olmaz dedi. İstiyorum ki o bana önerilerde bulunsun bana fikir versin vs
Ahcc ben niyetliydim ama gerçekten pahalı. Zaten deflagyn, aşılar, muayene ücretleri, testler ve kriyo işlemleri çok zorladı. Vitamin olarak daha uygun biri şeyler alacağım.Ben de aynen. Ahcc sordum. Fiyat olarak pahalı olduğu için kesinlikle kullanma gerek yok dedi.
Bağışıklığını güçlü tut spor yap kafaya takma sadece bu öneriler.. başka hicbir tavsiyede bulunmadı. Negatif olursun diyor.
Ben daha başlamadım vitaminlere sadece propolis kullanıyorum şuan. Aşıdan sonra başlayacağım ben deAhcc ben niyetliydim ama gerçekten pahalı. Zaten deflagyn, aşılar, muayene ücretleri, testler ve kriyo işlemleri çok zorladı. Vitamin olarak daha uygun biri şeyler alacağım.
Ben de sadece propolis kullanıyorum. Doktorlar bana iki ayrı vitamin tavsiyesi verdi ama ben bu sayfada imutor kompleks okudum onu gözüme kestirdim :)Ben daha başlamadım vitaminlere sadece propolis kullanıyorum şuan. Aşıdan sonra başlayacağım ben de
Ne kadar ki fiyatı bir bakmak gerek. Benim belimi gerçekten büktü bu durum.. Hiç beklenen bir durum değildi. Strese sokuyor para durumu da. Neyse artık halledeceğiz bir şekilde.Ben de sadece propolis kullanıyorum. Doktorlar bana iki ayrı vitamin tavsiyesi verdi ama ben bu sayfada imutor kompleks okudum onu gözüme kestirdim :)
200 civarı. Ama iki hafta gidiyor sadece. Biraz masraflı bir süreç ne yazık kiNe kadar ki fiyatı bir bakmak gerek. Benim belimi gerçekten büktü bu durum.. Hiç beklenen bir durum değildi. Strese sokuyor para durumu da. Neyse artık halledeceğiz bir şekilde.