Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ben de bugün defalgyn ve imutor kompleks aldım yarın başlayacağım yanında propolis ve haftada 2 gün spor diyet ayrıca aşı olacağım daha ben napayım ya aldara da kullanıyorum aldara baya baya küçülttü siğilleri hafif tahriş vardı o geçene kadar ara ver dedi doktor

Ben de bugün defalgyn ve imutor kompleks aldım yarın başlayacağım yanında propolis ve haftada 2 gün spor diyet ayrıca aşı olacağım daha ben napayım ya aldara da kullanıyorum aldara baya baya küçülttü siğilleri hafif tahriş vardı o geçene kadar ara ver dedi doktor
Şu siğilleri anlasam ben de aldara alacağım peki onu sürmek zor değil mi

Bu arada aldıklarınız şifa olsun en yakın zamanda inşallah

Umarım hepimiz için 🙏🏻 161 lira iyiymiş ama sabah akşam çok değil mi ya ben bir de suda çözünen vitaminlerden de içiyorum
İnternette günde iki kere diye okudum ama szi bir de başka vitamin içiyorsanız bu sefer böbrekleri yorabilir tabi. Bol su içmeyi ihmal etmeyin💕

Bir de 2-3 gündür dışkılarken makatta böyle çizilme gibi bir acı oluyor kanama vb olmadı bu neden kaynaklanabilir makat içinde siğil çıktı diye çok endişelendim

X