Imutor 270e aldım bugün 30 tane var içinde bir ay gider diye düşündüm200 civarı. Ama iki hafta gidiyor sadece. Biraz masraflı bir süreç ne yazık ki
Şu siğilleri anlasam ben de aldara alacağım peki onu sürmek zor değil miBen de bugün defalgyn ve imutor kompleks aldım yarın başlayacağım yanında propolis ve haftada 2 gün spor diyet ayrıca aşı olacağım daha ben napayım ya aldara da kullanıyorum aldara baya baya küçülttü siğilleri hafif tahriş vardı o geçene kadar ara ver dedi doktor
İnternette 161 liraya gördüm şimdi. Onu sabah ve akşam içmek gerekiyormuş o yüzden 15 gün gider demiştimImutor 270e aldım bugün 30 tane var içinde bir ay gider diye düşündüm
Bu arada aldıklarınız şifa olsun en yakın zamanda inşallahBen de bugün defalgyn ve imutor kompleks aldım yarın başlayacağım yanında propolis ve haftada 2 gün spor diyet ayrıca aşı olacağım daha ben napayım ya aldara da kullanıyorum aldara baya baya küçülttü siğilleri hafif tahriş vardı o geçene kadar ara ver dedi doktor
Yani bence çok zor değil elleri yıkayıp ayna ile sürüyorum siğil dışında bulaşan bir yer var ise kulak pamuğuyla aldırıyorum 5 dk falan sürüyoŞu siğilleri anlasam ben de aldara alacağım peki onu sürmek zor değil mi
Umarım hepimiz içinBu arada aldıklarınız şifa olsun en yakın zamanda inşallah
Sonra bulaşmıyor mu çamaşır giyebiliyor musunuz? Ben beceremem gibi geliyorYani bence çok zor değil elleri yıkayıp ayna ile sürüyorum siğil dışında bulaşan bir yer var ise kulak pamuğuyla aldırıyorum 5 dk falan sürüyo
İnternette günde iki kere diye okudum ama szi bir de başka vitamin içiyorsanız bu sefer böbrekleri yorabilir tabi. Bol su içmeyi ihmal etmeyinUmarım hepimiz için161 lira iyiymiş ama sabah akşam çok değil mi ya ben bir de suda çözünen vitaminlerden de içiyorum
Yok günlük ped kullanıyorum çok hissetmiyorum bile normal krem zaten :)Sonra bulaşmıyor mu çamaşır giyebiliyor musunuz? Ben beceremem gibi geliyor
Anladım, şifa olsun. Umarım bundan sonra hiç gerek kalmazYok günlük ped kullanıyorum çok hissetmiyorum bile normal krem zaten :)
Siğil acı yapmıyor ki ama, hemoroid tarzı bir şey olabilir mi?Bir de 2-3 gündür dışkılarken makatta böyle çizilme gibi bir acı oluyor kanama vb olmadı bu neden kaynaklanabilir makat içinde siğil çıktı diye çok endişelendim
Şu ana kadar hiçbi şikayetim yoktu artık bilemiyorum ya her şeyden kıl kapar oldumSiğil acı yapmıyor ki ama, hemoroid tarzı bir şey olabilir mi?
Bence hiçbir şey yok içinizi ferah tutunŞu ana kadar hiçbi şikayetim yoktu artık bilemiyorum ya her şeyden kıl kapar oldum
Şifa olsun inşallahİlk aşımı bugün olmuş bulunmaktayım arkadaşlar. Inşallah en kısa zamanda negatif görürüz.
Siz deflagyn almış mıydınız?İlk aşımı bugün olmuş bulunmaktayım arkadaşlar. Inşallah en kısa zamanda negatif görürüz.
Hayir bende siğil yok şuan. Doktorum hicbir şey önermedi bana. Siz sigiller için mi kullanıyorsunuz onu?Siz deflagyn almış mıydınız?
Hayır hpv yüksek riskli çıktığı için. Negatife döndürmede etkili olduğunu söyledi doktorum, burada da öyle okudumHayir bende siğil yok şuan. Doktorum hicbir şey önermedi bana. Siz sigiller için mi kullanıyorsunuz onu?