Negatife dönmede yardımcı olduğu için düşünmüştüm ama tamam sakinleştim :)leep gerekmedikçe yapılmaz. rahim ağzını inceltiyor
Ahahaha 4 yıl önce ben alın rahim yumurtalık ne varsa demiştimNegatife dönmede yardımcı olduğu için düşünmüştüm ama tamam sakinleştim :)
İşte ben de şimdi öyleyimAhahaha 4 yıl önce ben alın rahim yumurtalık ne varsa demiştim
Belden aşağı keselim deseler he diyecektim takmayın kafanıza çok şükür öğrenmişiz çözümü var takibi var bilmeden son anda giden bir süre kişi varİşte ben de şimdi öyleyimkoparıp atasım geliyor :)
:)) çok iyi anlayabiliyorum. Çok şükür dermansız dert değil tabi ama insan bir an önce bu kabus bitsin istiyorBelden aşağı keselim deseler he diyecektim takmayın kafanıza çok şükür öğrenmişiz çözümü var takibi var bilmeden son anda giden bir süre kişi var
Merhaba bende de tip 45 var yüksek riskli. Doktorum kolposkopiye gerek olmadığını söyledi. Smear sonucu kötü çıkarsa bakarız dedi. Tip 16 ve 18 de sanırım direkt kolposkopi yapıyorlar. Bana vücuttan atarsin dedi. Bilemiyorum. Siz süreçten ne kadar zaman sonra negatif oldunuz ?benim de smear normaldi. ama yüksek riskli (31-45) olduğu için kolkoskopi yaptılar ve cin 1 gelmişti. ben yurt dışında cin1 tedavi eden bi jel kullandım 6 ay. içeriği aynı değil. ve Türkiye'de yok. ismini kontrol edip yazarım buraya. deflaygn e göre iyi
smear normaldi. ona rağmen yaptılar ve sonuç cin 1 çıktı. benim 6 sene. ayrı başlıkta da yazdım süreciMerhaba bende de tip 45 var yüksek riskli. Doktorum kolposkopiye gerek olmadığını söyledi. Smear sonucu kötü çıkarsa bakarız dedi. Tip 16 ve 18 de sanırım direkt kolposkopi yapıyorlar. Bana vücuttan atarsin dedi. Bilemiyorum. Siz süreçten ne kadar zaman sonra negatif oldunuz ?
Anladım çok geçmiş olsun. Negatif olmanıza sevindim.smear normaldi. ona rağmen yaptılar ve sonuç cin 1 çıktı. benim 6 sene. ayrı başlıkta da yazdım süreci
Merhaba çıktı mi sonucunuz? Merak ettim siziSiğiller kriyo işleminden sonra tahmini kaç günde dökülür? Yarın bir hafta olacak ama sanki hala duruyorlar ve kaşıntım var o tarafta. Mantarım da devam ediyormantar kaşıntısı mı siğil mi ayırt edemiyorum, yeni siğil mi çıkıyor diye korkuyorum da. Yarın gidince cildiyeye de gözükeceğim.
Merhaba sonucu aldım ama doktoru bekliyorum 1 saat sonra randevum. Anladığım kadarıyla temiz gözüküyor. Yine de konuşacağım kolposki vs.yi, teşekkür ederim ilginiz içinMerhaba çıktı mi sonucunuz? Merak ettim sizi
Hangi vitamini önerdi doktorunuz ? Siğillerlerin düsmemesiyle ilgili cildiye ne dedi ?Şimdi eve geldim doktor smear'e temiz dedi çok şükür. Kolposkopi deflagyn ahcc vs aklımda ne varsa sordum.
Kolposkopi bir seçenek yaptırabilirsin ama burada cihaz yok araştırma hastanesinde bulabilirsin dedi.
Kolposkopi yaptırmak yerine deflagyn kullanmanı öneririm dedi, ahcc sordum onun kanıtlanmış etkisi yok deflagyn kanıtlanmış dedi. Başka bir vitamin önerdi. Bağışıklık desteklemesi için.
Bir sene sonra tekrar smear ve hpv testi yapılacak.
Hakkımızda hayırlısı şimdilik haberler böyle.
Kadın doğumcu efa momHangi vitamini önerdi doktorunuz ? Siğillerlerin düsmemesiyle ilgili cildiye ne dedi ?
Geçmiş olsun. Sonucun temiz çıkmasına çok sevindim. Eninde sonunda atlatacağız. Siğiller için moralinizi bozmayın hep sizinle olmayacaklar.Kadın doğumcu efa mom
Cildiyeci velavit colostrum önerdi. Sırasıyla bir ay birini bir ay diğerini kullanacağım. Defflagyn siparişi de verdim.
Siğillere bakmadı ama 1 haftada düşmeyebilir 20 gün sonra kontrolünüz var o zaman bakarız dedi.
İnşallah çok teşekkür ederim aslında siğili ilk farketmemin üzerinden yaklaşık 9 ay geçti ama olsun yine de hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Siz aşıyı buldunuz mu?Geçmiş olsun. Sonucun temiz çıkmasına çok sevindim. Eninde sonunda atlatacağız. Siğiller için moralinizi bozmayın hep sizinle olmayacaklar.
Şuan sadece sağlığımıza bağışıklığımıza dikkat edeceğiz. Aşı da oldunuz hemen. Negatifi hep beraber göreceğiz inşallah.
Ben 1 ay sonra olacağım inşallah yeni bir işe başlayacağım. Şuan bu testler muayene ücreti vs. Biraz fazla harcama yaptım. Kendime engel olamayıp hiv testi de yaptırdım özel bir laboratuvarda. Eksideyim şuan maalesef. En kısa sürede olmayı düşünüyorumİnşallah çok teşekkür ederim aslında siğili ilk farketmemin üzerinden yaklaşık 9 ay geçti ama olsun yine de hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Siz aşıyı buldunuz mu?
Hiv testi sonucu çıktı mı peki? Gerçekten çok maliyetli bir süreç Allah yardımcımız olsun.Ben 1 ay sonra olacağım inşallah yeni bir işe başlayacağım. Şuan bu testler muayene ücreti vs. Biraz fazla harcama yaptım. Kendime engel olamayıp hiv testi de yaptırdım özel bir laboratuvarda. Eksideyim şuan maalesef. En kısa sürede olmayı düşünüyorum
Evet negatif. O kadar delirtti ki beni bu süreç onu bile yaptırdım evham yapıp:) sanki her hastalık beni bulacakmış gibi geliyor insana ama öyle değil. Hpv de çok yaygın sadece ilk defa başımıza geldiği için orantısız tepkiler verdiğimiz oluyor. Eskisi kadar aklıma gelmiyor ilk öğrendiğim kadar kötü değilim. En kısa zamanda negatif olmak amacım:) siz benden önce olacak gibisiniz öyle hissediyorum.Hiv testi sonucu çıktı mı peki? Gerçekten çok maliyetli bir süreç Allah yardımcımız olsun.