Çok teşekkür ederim umarım darısı başımızamerhaba. benim de cin 1 di biyopsi. düzeldi kendiliğinden. hpv de negatif oldu. ayrı başlık altında yazdım süreci.
moral bozmayın kesinlikle
Sizin hpv tipiniz ne çıktı?Çok teşekkür ederim umarım darısı başımıza
Tipleme yapmadı 6 ay sonra yapılacakSizin hpv tipiniz ne çıktı?
Evet baktım ben de, bu ürünle hpv'yi negatife döndürenler olmuş. Doktoruma soracağım ben de çarşamba gidicem smear çıkarsaHenüz almadım ama vajina içine sıkılan bir solisyon sanırım fiyatı da 2000 görünüyor internetten ama bakacağım
İyi sonuçlarınızı bekliyorum umarım siz ne sürecindeydiniz şu an tam olarakEvet baktım ben de, bu ürünle hpv'yi negatife döndürenler olmuş. Doktoruma soracağım ben de çarşamba gidicem smear çıkarsa
Benim hpv tiplemesinde yüksek riskli tip çıktı. Smear verdim onun sonucunu bekliyorum. Siğilim vardı onları da temizlettim 1 ay sonra kontrolüm var. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alalım.İyi sonuçlarınızı bekliyorum umarım siz ne sürecindeydiniz şu an tam olarak
Umarım 1 ay kısa süre vermiş kontrol için herhangi işlem yapıldı mıBenim hpv tiplemesinde yüksek riskli tip çıktı. Smear verdim onun sonucunu bekliyorum. Siğilim vardı onları da temizlettim 1 ay sonra kontrolüm var. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alalım.
Siğilleri yaktı işte 1 ay sonra gelin kontrol edelim dedi, daha kalmışsa onlar da temizlenecek umarım daha çıkmaz iller bir şeyUmarım 1 ay kısa süre vermiş kontrol için herhangi işlem yapıldı mı
Ay umarım ben krem kullanmaya devam ediyorum biraz azalma var gibi bi bölgede bakalımSiğilleri yaktı işte 1 ay sonra gelin kontrol edelim dedi, daha kalmışsa onlar da temizlenecek umarım daha çıkmaz iller bir şey
Uygulaması zor mu? Ben siğillerimi kendim göremiyorum çok belli belirsiz, tekrar çıksa anlamam aslaAy umarım ben krem kullanmaya devam ediyorum biraz azalma var gibi bi bölgede bakalım
Şöyle ben ayna alıyorum karşıma bol ışıkla bakarak sürüyorum gördüğüm yerlere bu kremin özelliği oradaki bağışıklığı artırıp etrafa da yayılmasını önlemek küçük nokta görürsem şüphelenip onun üzerine de sürüyorum 5 dkda bitiyor bir gece o bölgeyi yıkayıp yatmadan sürüp sabah tekrar yıkayıp medacassol sürüyorum bir gece sürüp bir gece sürülmüyorUygulaması zor mu? Ben siğillerimi kendim göremiyorum çok belli belirsiz, tekrar çıksa anlamam asla
Geçmiş olsun tekrar fakat hpv tiplemesi yapılmayıp smear lsil gelmişse kolposkopi ve hpv tiplemesinin ertelenmesini anlam veremedim gittiğiniz hastane üniversite hastanesimiMerhabalar çok teşekkür ederim dilekleriniz için. Doktorumla görüştüm hpv olduğundan cin1 gelmesi normal dedi aşını ol deflagyn kullan 6 ay sonra görüşelim dedi takip edicez korkmanı gerektirecek bir durum yok dedi. 6 ay sonra smear ve hpv tiplemesi yapılacak durum şu anda bende böylle arkadaşlar
Sizin siğilleriniz ön tarafta mıydı? Doktor benim siğillerin vajina girişinde olduğunu söyledi ve oraya kriyo yaptı. Gittiğimde kremi de soracağım eğer benim yapabileceğim bir şeyse evde dursun arada sürerim şüphelendim yerlereŞöyle ben ayna alıyorum karşıma bol ışıkla bakarak sürüyorum gördüğüm yerlere bu kremin özelliği oradaki bağışıklığı artırıp etrafa da yayılmasını önlemek küçük nokta görürsem şüphelenip onun üzerine de sürüyorum 5 dkda bitiyor bir gece o bölgeyi yıkayıp yatmadan sürüp sabah tekrar yıkayıp medacassol sürüyorum bir gece sürüp bir gece sürülmüyor
Kolposkopi cin1'de yapılıyor mu?Geçmiş olsun tekrar fakat hpv tiplemesi yapılmayıp smear lsil gelmişse kolposkopi ve hpv tiplemesinin ertelenmesini anlam veremedim gittiğiniz hastane üniversite hastanesimi
Kolposkopi bir mercekle büyütme işlemi smear de sıkıntı varsa veya yüksek riskli hpv ise rahimağzına boyama yapılıp kolposkopi ile doktor bakar boyamada şüpheli bir durum olursa oradan biopsi alınır siz konizasyon ile karıştırdınız sanırım mesela benim hpv pozitifdi smear normaldi ama kolposkopi de biyopsi sonucum cın3 çıktıKolposkopi cin1'de yapılıyor mu?
Konizasyon nedir bilmiyorum :) benim hpv testinde yüksek risk çıktı smear verdim onu bekliyorum. Kolposkopi soracağım doktora. Smear testiniz temizken cin3 çıkması korkuttu beni.Kolposkopi bir mercekle büyütme işlemi smear de sıkıntı varsa veya yüksek riskli hpv ise rahimağzına boyama yapılıp kolposkopi ile doktor bakar boyamada şüpheli bir durum olursa oradan biopsi alınır siz konizasyon ile karıştırdınız sanırım mesela benim hpv pozitifdi smear normaldi ama kolposkopi de biyopsi sonucum cın3 çıktı
Hayır özel hastahane acıbademlerden biri bilemiyorum yapılmalı mıydı doktor bu yol izlendiğinde muhtemelen negatife dönecek zaten dediGeçmiş olsun tekrar fakat hpv tiplemesi yapılmayıp smear lsil gelmişse kolposkopi ve hpv tiplemesinin ertelenmesini anlam veremedim gittiğiniz hastane üniversite hastanesimi
Yüksek riskli hpv türkerinde zaten smear çok baz alınmaz kolposkopi şarttır smear herzaman doğru sonucu vermez evet smear normal gelip biyopsi cın3 olunca bende epey şaşırmıştım ozaman.konizasyon Cin2-Cin3 veya incitu durumunda leep veya soğuk olarak yapılan rahim ağzının yani hpv nin yerleştiği transformasyon zonuyla beraber çıkarılması işlemiKonizasyon nedir bilmiyorum :) benim hpv testinde yüksek risk çıktı smear verdim onu bekliyorum. Kolposkopi soracağım doktora. Smear testiniz temizken cin3 çıkması korkuttu beni.
Bunun cevabını buraya da yazablir misiniz rica etsem ben de merak ettim. Benim de vajina girişine yakın sağda ve soldaKonizasyon nedir bilmiyorum :) benim hpv testinde yüksek risk çıktı smear verdim onu bekliyorum. Kolposkopi soracağım doktora. Smear testiniz temizken cin3 çıkması korkuttu beni.