Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Siğilse bile aynı virüsten kaynaklanan bir siğil değildir korkmayın.

İnternettr ağız ve yüzde de olabileceği söyleniyor umarım değildir ya
Ağız içinde olabilir ama genitaldeki gibi kolay değil orada çıkması. Yüzde çıkmaz daha doğrusu çıkan siğil bizdeki hpv virüsü yüzünden olmaz. Benim elimde minnacık bir siğil vardı mesela. Doktor ayni tür değil demişti. Endişelenmeyin kendinizi korkutmayın sadece yağ sebebiyle genital bölgenizde beze oluşmamasına dikkat edin.

Çok teşekkür ederim yarın smear sonucum çıkacak o temiz gelirse rahatlayacağım biraz daha

Doktorunuzla ne zaman görüşeceksiniz? Cin1 gözüküyor evet ama bildiğim kadarıyla tehlikeli değil ve takip gerektiriyor sadece
Doktorumdan dönüş bekliyorum çok üzüldüm mental olarak iyi gelmedi ama umarım iyi bir şey söyler bekliyorum şu anda

Doktorumdan dönüş bekliyorum çok üzüldüm mental olarak iyi gelmedi ama umarım iyi bir şey söyler bekliyorum şu anda
Anlıyorum insan ilk başta çok afallıyor ve morali bozuluyor ama benim burada okuduğum kadarıyla cin1 tehlikeli değildi. Bakalım doktorunuz ne diyecek? Olumlu haberler alın inşallah

merhaba. benim de cin 1 di biyopsi. düzeldi kendiliğinden. hpv de negatif oldu. ayrı başlık altında yazdım süreci.
moral bozmayın kesinlikle

Merhabalar çok teşekkür ederim dilekleriniz için. Doktorumla görüştüm hpv olduğundan cin1 gelmesi normal dedi aşını ol deflagyn kullan 6 ay sonra görüşelim dedi takip edicez korkmanı gerektirecek bir durum yok dedi. 6 ay sonra smear ve hpv tiplemesi yapılacak durum şu anda bende böylle arkadaşlar

Çok geçmiş olsun. Korkulacak bir şey yok evet takip edilecek sadece. Deflagyn nedir nasıl kullanılacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…