Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Yok yok biz de soğuk zincir ile aldık 3 saate kadar kullanilabilir diye duydum ama siz yine de sorun tabi ki
Size deneyimlemiş biri olarak nacizane tavsiyem 2.ve 3. Aşılarınızı eczaneye stoklatın hatta parasını verip orda muhafaza ettirin bu aşılar yurtdışı gelişli tarihinde bulamazsanız sıkıntı arkadaşlarım yaşadı ben ilk dozdan alıp saklattım üstelik fiyat olarakta alacağınız tarihte uçuk bir rakamla karşılaşmamış oluyorsunuz en önemlisi bulma sorunu yaşamıyorsunuz

Evet bu benim aklımda çünkü biz eşimle yaptırdık ve iki ayrı eczaneden almak zorunda kaldık tek tek tutuyorlar eczaneler, hatta sorduğumuz birkaçında hiç yoktu. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Merhaba şu anda gün aşırı gece aldara sabahlarında medacassol dpktor önerisiyle kullanıyorum. Artı olarak vitamin propolis ve çörek otu alıp bazen çay ağacı yağı da sürüyorum. Aldaranın deriyi incelttiğini yara yaptığını okudum burda başına gelenler olmuş benim şu an için sorun yok yalnızca yoğun kaşıntım oluyor medacassolden sonra aldara kullanıp iyi veya kötü sonuç alanlar yazablir mi rica etsem?

Ben aldara kullanmadım bilgim yok ama çörek otunu nasıl tüketiyorsunuz onu merak ettim

Ben aldara kullanmadım bilgim yok ama çörek otunu nasıl tüketiyorsunuz onu merak ettim
Ben sabah akşam az bal 20 damla propolis 1 çk çörek otu karıştırıp yiyorum bağışklık için bunların faydasını gören çok olmuş hatta keten tohumu da ekleyeceğim içine

Bir de hpvgen diye krem keşfettim ama geçirdi diyenler olmuş sonra daha çok çıktı diyenler olmuş hiç bulaşmamaya karar verdim

Ben sabah akşam az bal 20 damla propolis 1 çk çörek otu karıştırıp yiyorum bağışklık için bunların faydasını gören çok olmuş hatta keten tohumu da ekleyeceğim içine
Ben o propolisi damla damla bekleyemiyorum damlalığın yarısını doldurup ağzıma sıkıyorum :)) yazdığınız karışımı da denerim. Şifa olsun hepimize

Ben de bugün dediginiz propolis i kullandım. Siz aç karnına mi yiyorsunuz bu karışımı? Burada mi tarifi vermişler ben denk gelmedim de.

Ben de bugün dediginiz propolis i kullandım. Siz aç karnına mi yiyorsunuz bu karışımı? Burada mi tarifi vermişler ben denk gelmedim de.
Ben bi yandan diyet yaptığım için sabah kalkar kalkmaz yiyorum ilk öğünü öğlen yiyorum çünkü bu tarifi de ben uydurdum eczacı propolisi balla karıştırabilirsiniz demişti çörek otunu da görünce hepsini karıştırıyım dedim. Çörek otu kilo yapıyomuş sanırım ama bende bir şey olmadı aç aldığım için olabilir. Propolis ve çörek otuyla siğil geçiren okudum burada baya. Ptesi smear temiz çıkarsa diyet spor bağışıklık böyle götürüp bir sene sonra hpv testi yaptırmaya çok kafaya takmamaya karar verdim atıp atmadığıma bakarım. Hepimiz iyileşicez umarım

Inşallah hepimiz kurtuluruz. Arasıra çok geriliyorum ama telkin etmeye çalışıyorum kendimi. 1 sene sonra hepimiz negatifi görürüz umarım. Siz aşı olmayı düşünüyor musunuz ?

Inşallah hepimiz kurtuluruz. Arasıra çok geriliyorum ama telkin etmeye çalışıyorum kendimi. 1 sene sonra hepimiz negatifi görürüz umarım. Siz aşı olmayı düşünüyor musunuz ?
Evet kesinlikle aşı olacağım biraz maddiyat zorluyor şu an ama mutlaka olacağım negatife dönmeyi beklemicem

Ben düzenli smear yaptıran bu konularda çok pinpirikli bi insanım hpv çok korkutuyodu özellikle ama başa gelen Çekilir hıv testi de yaptırmak istiyorum ama bundan çok çok korkuyorum çünkü tedavisi yok. Çok fazla cinsel partnerim olmadı ama insanların geçmişini bilemiyoruz. Erkekler midesiz ve bencil olduğu için genellikle belki de biliyordu söylemedi biri ya da hiç umursamıyorlar bilmiyorum. Olan biz kadınlara oluyor maalesef ama hepimiz negatife döneceğiz türkiyede yaşamak yeterince stresli bir de bunu takıp iyileşmeyi geciktirmemek lazım

Ben de yaptırmak istiyorum benim de bir ara aklım hiv e gitti. Beynimiz bizimle oyun oynuyor bence. En kötü senaryoları kuruyoruz. Doktoruma eliza testi yaptirmak istediğimde bana gerek olmadığını söyledi. Ben de en kısa zamanda bu düşünceyi kafamdan atamazsam yaptırmayı düşünüyorum.

Başımıza hiç beklemediğimiz bir olay geldiği için böyle düşünüyoruz . Yani düşünüyorum evet önlem almak için elimizden geleni yapıyoruz. Ama ne için bu kadar evham çile ? Olacağı varsa herşey oluyor. Bir ara ilahi bir güç beni cezalandırdı diye düşündüm. Cinsel suçluluk hissettim. Bu nasıl olabilir bu benim başıma neden geldi diye düşünüyor insan. Aslında sorun bu viruse yakalanmak değil. Bizim düşüncelerimiz bu virüsü korkunç hale getiriyor.

Önceden düşünürdüm böyle bir hastalık başıma gelse ne yaparım diye ? Negatifi mi çektim bilmiyorum ama düşündüğüm gibi krizlere girmedim. Şokta mıyım desem 1 hafta şok sürmez heralde :) düşüncelerimizi kontrol etmesini bilelim takıntı haline getirmeyelim yeter ki. Eninde sonunda kurtulacağız inşallah

Biraz uzun yazdım kusura bakmayın:)

Aa neden gerek olmadığını söyledi bunu merak ettim acaba smear vb testlerden anlayabiliyorlar mı? Evet kesinlikle anksiyete tetikleniyor ben de çektiğimi düşünüyorum bir yandan hep korkardım çünkü o yüzden çalışmaya sağlıklı beslenmeye falan verdim kendimi ama sigara azaltamıyorum maalesef. Burada negatife dönenleri gördükçe umutlandım ama beni rahatlattı oldukça açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…