Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Jinekoloji onkoloji bana böyle dediyse bence çok çok rahat ol .....
Ya size çok teşekkür ederim sayenizde bu gece rahat uyuyacağım. Tüm testlerim temiz çıkmış bunu görünce bir de hiç bilmediğim bir durum olunca acayip korkup modum düşmüştü. Çok şükür önemli bir şey değilmiş

Emin ol hiçbir şeyin yok , yıllık kontrollerini aksatma ama , geçmiş olsun ..

Hayır ,gebeliğe engel değil .... prezervatifteki lateks bile enfeksiyon sebebi olabiliyormuş, o kdr hassasız yani ...
Ya ben yazın denize girerken tampon kullanmıştım gerçi en fazla 3_4 saati geçmeden çıkardım ama ondan bile olmuş olabilir o zaman

Ya ben yazın denize girerken tampon kullanmıştım gerçi en fazla 3_4 saati geçmeden çıkardım ama ondan bile olmuş olabilir o zaman
Her denize girdiğimde mantar oluyorum ben fitil , antibiyotik vs vs ..deniz hassas biriysen enfeksiyon için yeterli sebepleri barındırıyor zaten.

Her denize girdiğimde mantar oluyorum ben fitil , antibiyotik vs vs ..deniz hassas biriysen enfeksiyon için yeterli sebepleri barındırıyor zaten.
Haklısın temmuz başında havuza girdim onda bile kollarımda kızarıklık, kaşıntı oldu. Cildim bile hassas hemen tepki gösteriyor havuzdan bile enfeksiyon kapmış olabilirim. Çok şükür ki ciddi bir durum değilmiş acaba idrar yolu enfeksiyonundaki gibi bol su içsem kendiliğinden geçer mi?

Bol suyun inanılmaz faydası var zaten.. relax ol , gayet sağlıklısın...

Merhaba ben bugün aşırı ağrım vardı kanama vardı sonra ultrasyonda bakarken düştü ve aşağıya doğru gelince makasla aldı kalanını bu kürtaj mı sayılıyor bana bir şey demediler kendi kendine düştü diye kürtaj olsa derlerdi herhalde yaşayan varmı aranızda? Kafam çok karışık tahlil de iyi çıktı ilaç yazdılar başka bir şey demediler

Merhaba arkadaşlar naptiniz herkes yazmış konuşmuş ama anlatan var mı negatif aldiniz mi

Smear yine temiz geldi nisanda vermistim ama hpv almadilar kit yokmus sinir oldum kasimda 1 yili dolcak gidicem kasintidan mahvoldum dermatit dedi dermatolog sigil ve mantar degl dedi. Umarm strestendir hepsi

Merhaba, sizin siğiliniz var mı acaba? Benimde hpv pozitifliğim var siğilim var siğil yakılıyor tekrar cıkıyor tüp bebege baslamak istiyorum ama siğil oldugu icin hic gidemedim.

Merhaba endişelenme geç olsun güç olmasın bende hpv39 ve 6 pozitifim siğillerimi nisan ayında farkettim hpv olduğumuza ozaman öğrendim gitmediğim doktor kalmamış çok paniklemiştim hacettepede gittiğim Prof ilk 6 ay agrasif olduğunu yakılsada tekrar tekrar çıkacağını söylemişti ama sürekli çoğaldığı ve kaşıntı yaptığı için ben hep yaktırdım 5 defa asitle yakıldım 2 defa krio yapıldı ama artarak çıkmaya devam etti eylülde hacettepede amaliyat oldum ama yarısını temizlemişler yarısı kalmış şuan özel onkojinokoloji doktoruna gidiyorum yine amaliyat oldum ve sonraki 2 haftada kontrole çağırdı kalanları koterle temizledi sanırım agrasif dönemi artık atlattım 3-5 tane kaldı regl oldum ve durumu değerlendirmek tekrar çıkıp çıkmayacağını kontrol etmek için 15 gün ara verdik emin ol seninkilerde bitecek ama gerçekten sabır gerektiriyor Kolposkopide yaptı cin1 geldi siğiller tamamen bitince deflagyn başlayacağım

Merhaba, sizin siğiliniz var mı acaba? Benimde hpv pozitifliğim var siğilim var siğil yakılıyor tekrar cıkıyor tüp bebege baslamak istiyorum ama siğil oldugu icin hic gidemedim.
Merhaba ben de hiç siğil çıkmadı. Daha doğrusu siğile benzer bir şey vardı doktor siğile benzemiyor ama yine de dondurma işlemi yaptı. Tamamen geçti

Selam kizlar. Ben Haziran ayında doktora gittim. Kontrol amaçlı hpv PCR istedi. Temizdir diye sonuçları gostermedim almadım da. Sonra da unuttum. Bugün başka sonuçlarına bakarken deng geldim hpv PCR de bakteri uredi yazıyor bu ne demek bile iniz var mi

Hpv pcrda bakteri uremesi ilk kez duydum smear olmasn o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…