Jinekoloji onkoloji bana böyle dediyse bence çok çok rahat ol .....Ay çok korktum sonucu öyle görünce hiçbir belirtim de yoktu. Hafif düzeyde kronik servisit yazıyor. Neden kronik yazılmış onu da anlamadım.
Ya size çok teşekkür ederim sayenizde bu gece rahat uyuyacağım. Tüm testlerim temiz çıkmış bunu görünce bir de hiç bilmediğim bir durum olunca acayip korkup modum düşmüştü. Çok şükür önemli bir şey değilmişJinekoloji onkoloji bana böyle dediyse bence çok çok rahat ol .....
Emin ol hiçbir şeyin yok , yıllık kontrollerini aksatma ama , geçmiş olsun ..Ya size çok teşekkür ederim sayenizde bu gece rahat uyuyacağım. Tüm testlerim temiz çıkmış bunu görünce bir de hiç bilmediğim bir durum olunca acayip korkup modum düşmüştü. Çok şükür önemli bir şey değilmiş
Biz bir süredir bebek istiyorduk o yüzden kontrole gitmiştim. Bu gebe kalmaya engel bir şey de değildir o zaman dimi?Emin ol hiçbir şeyin yok , yıllık kontrollerini aksatma ama , geçmiş olsun ..
Hayır ,gebeliğe engel değil .... prezervatifteki lateks bile enfeksiyon sebebi olabiliyormuş, o kdr hassasız yani ...Biz bir süredir bebek istiyorduk o yüzden kontrole gitmiştim. Bu gebe kalmaya engel bir şey de değildir o zaman dimi?
Ya ben yazın denize girerken tampon kullanmıştım gerçi en fazla 3_4 saati geçmeden çıkardım ama ondan bile olmuş olabilir o zamanHayır ,gebeliğe engel değil .... prezervatifteki lateks bile enfeksiyon sebebi olabiliyormuş, o kdr hassasız yani ...
Her denize girdiğimde mantar oluyorum ben fitil , antibiyotik vs vs ..deniz hassas biriysen enfeksiyon için yeterli sebepleri barındırıyor zaten.Ya ben yazın denize girerken tampon kullanmıştım gerçi en fazla 3_4 saati geçmeden çıkardım ama ondan bile olmuş olabilir o zaman
Haklısın temmuz başında havuza girdim onda bile kollarımda kızarıklık, kaşıntı oldu. Cildim bile hassas hemen tepki gösteriyor havuzdan bile enfeksiyon kapmış olabilirim. Çok şükür ki ciddi bir durum değilmiş acaba idrar yolu enfeksiyonundaki gibi bol su içsem kendiliğinden geçer mi?Her denize girdiğimde mantar oluyorum ben fitil , antibiyotik vs vs ..deniz hassas biriysen enfeksiyon için yeterli sebepleri barındırıyor zaten.
Bol suyun inanılmaz faydası var zaten.. relax ol , gayet sağlıklısın...Haklısın temmuz başında havuza girdim onda bile kollarımda kızarıklık, kaşıntı oldu. Cildim bile hassas hemen tepki gösteriyor havuzdan bile enfeksiyon kapmış olabilirim. Çok şükür ki ciddi bir durum değilmiş acaba idrar yolu enfeksiyonundaki gibi bol su içsem kendiliğinden geçer mi?
Smear yine temiz geldi nisanda vermistim ama hpv almadilar kit yokmus sinir oldum kasimda 1 yili dolcak gidicem kasintidan mahvoldum dermatit dedi dermatolog sigil ve mantar degl dedi. Umarm strestendir hepsiCanım sen tek doktorami takiptesin yani her zaman gittiğin doktora mı gittin değildir ya bak doktor da öyle demiş ic tarafa yakın mı o dediğin kabarcıklar? Temiz gelir canım smear de inşallah içini hep ferah tut stres emin ol daha kötü
Merhaba, sizin siğiliniz var mı acaba? Benimde hpv pozitifliğim var siğilim var siğil yakılıyor tekrar cıkıyor tüp bebege baslamak istiyorum ama siğil oldugu icin hic gidemedim.Merhaba arkadaşlar ben de hpv 56/59/66 var. Bugün jinekoloji onkoloji doktoruna gittim. Normalde senin türlerin için kolposkopi yapmıyorum smear temiz olduğu için takip gerektiriyor dedi. Ama benim tüp bebek doktorum yönlendirdiği için kolposkopi yaptı. 3 yerden parça alıp patolojiye gönderdi. Öyle çok canım yandı ki hala ağrım var. Sonuçlar 1 hafta 10 gün için de çıkar. Kötü bir sonuç çıkacağını sanmıyorum dedi ama 2 hafta sonra regli olunca tüp bebek tedavisine başlayacağım. Sonuç kötü gelir diye korkuyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Merhaba ben de hiç siğil çıkmadı. Daha doğrusu siğile benzer bir şey vardı doktor siğile benzemiyor ama yine de dondurma işlemi yaptı. Tamamen geçtiMerhaba, sizin siğiliniz var mı acaba? Benimde hpv pozitifliğim var siğilim var siğil yakılıyor tekrar cıkıyor tüp bebege baslamak istiyorum ama siğil oldugu icin hic gidemedim.
Tamam teşekkürlerMerhaba ben de hiç siğil çıkmadı. Daha doğrusu siğile benzer bir şey vardı doktor siğile benzemiyor ama yine de dondurma işlemi yaptı. Tamamen geçti
Ben hpv pozitif ile beraber 2 doğum yaptım.Ama siğilim yok.Sadece Siğil varken normal doğum yapılmıyor.Hpv varlığı normal doğuma engel değil.Arkadaşlar hpv pozitif olup normal doğum yapan var mı?
Hpv pcrda bakteri uremesi ilk kez duydum smear olmasn oSelam kizlar. Ben Haziran ayında doktora gittim. Kontrol amaçlı hpv PCR istedi. Temizdir diye sonuçları gostermedim almadım da. Sonra da unuttum. Bugün başka sonuçlarına bakarken deng geldim hpv PCR de bakteri uredi yazıyor bu ne demek bile iniz var mi