- 1 Nisan 2017
- 43
- 14
- 32
Aynen öyle valla bende aynısını dedim gittiğim tüm dr lara yazık değil mi kimbilir kaç yuva dağıldı dedim düşük bir ihtimal dahi olsa söylemeleri lazım %99 diyince aklına bişey gelmiyo insanın mesela tırnak arasında yaşaması bile bulaşması için çok büyük etken bu bilgileri vermiyorlar99 .99 cinsel yolla dıye yazınca ınsan ne düşünecegini şaşırıyor ozman bılgılerı guncellemelerı gerek ınsnları zan altında bıraknasınlar.tum jınekologlar hpv vırusu arttı bulaş yolu yapılan araştırmlara gore degıstı hpv testınızı kontrol amaclı muhakkak yaptırın d3sın.
Bunlar hastalığı ilk keşfedildi zaman ki olanları kabullenmeyi görmüşler öyle gidiyorlar çoğu bilindik İnternet sitesinde hpv ile alakası olmayan o kadar saçma sapan yazılar varki anlatamam bende bu duruma çok sinir oluyorum yabancı kaynaklarda kadın doğum doktorunun prob başlığında tüm hpv tiplerini görmüşler kim bilir kaç kişiye bulaştı annenin tırnaklarından bebğine geçen insanlar var bir ihtimalde olsa söylemeleri lazım99 .99 cinsel yolla dıye yazınca ınsan ne düşünecegini şaşırıyor ozman bılgılerı guncellemelerı gerek ınsnları zan altında bıraknasınlar.tum jınekologlar hpv vırusu arttı bulaş yolu yapılan araştırmlara gore degıstı hpv testınızı kontrol amaclı muhakkak yaptırın d3sın.
Merhaba canım illa hpv mantar ya da mantar hpv yüzünden diye bir şey yok korkma bir şey çıkmaz inşallah mantar kroniklesince geçmek bilmiyor içini ferah tutMerhabalar ben sürekli mantar olan biriyim bununda bagisikligik dustugu anda olduğunun farkına vardım sağlık ocağında Senar verdim bakalım sonuç ne cikicak korkuyorum mantar rahatsızlığı hpv sonucumu ortaya çıkıyor birde ellerimde bazen küçük su dolu kabarcıklar gibi kabarcıklar meydana geliyor onlar siğil olabilir mi acaba fotoğrafını atıyorum sizlere
Hadi gözün aydın cin 1 den negatife dönmek banada umut verdi darısı başımıza inşallahMerhaba kizlar müjde vermeye geldim bu sefer hpv negatif tiplere de bakıldı hepsi negatif çok şükür Allaha darısı başınıza inşallah smear de temiz hafif enfeksiyon cikti Allahim herkese şifa versin
Hadi gözün aydın cin 1 den negatife dönmek banada umut verdi darısı başımıza inMerhaba kizlar müjde vermeye geldim bu sefer hpv negatif tiplere de bakıldı hepsi negatif çok şükür Allaha darısı başınıza inşallah smear de temiz hafif enfeksiyon cikti Allahim herkese şifa versin
Evet canım doktor bana 6 ayda bir kontrol dediBilmiyorum ki yani smearler hep temiz cikti. Kasim 2021de hpv negatif cikmis aslinda mayista öğrendim cok sevindim ama yinr kasinti ve beyaz bezeler ckio kasiyinca anlamiyorum aile hekimi kadim ayinda ekranda goremeynce doktor alamamis demisti. Artik bi baktraym dedim mayista negatfsn zaten dedi bugum yine gtcem yani kasimda negatftm bi de 6 ay sonra mi baktrmamiz lazim
Çok teşekkür ederim inşallah bayramdan sonra cikicakmis sonuclarMerhaba canım illa hpv mantar ya da mantar hpv yüzünden diye bir şey yok korkma bir şey çıkmaz inşallah mantar kroniklesince geçmek bilmiyor içini ferah tut
Amin canım inşallah rabbim herkese safi ismi ile şifa versin sende de mi cin1 var canımHadi gözün aydın cin 1 den negatife dönmek banada umut verdi darısı başımıza inşallah
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımÇok teşekkür ederim inşallah bayramdan sonra cikicakmis sonuclar
Evet cin 1 vardı ben o karar korktum ki leep yaptırdımAmin canım inşallah rabbim herkese safi ismi ile şifa versin sende de mi cin1 var canım
Canım oda yapmayacaktı aslında ben dedim çocuk doğurdum bitki zaten bi daha doğurmam yap hocam yapmışken de derinden al dedim peki sen tiplerini biliyo musun hangileri var sendeBana doktor yapmadı canım cin 1 de gerek yok dedi birde gebelik istiyorum şuan onun içinde olabilir ama çok şükür negatif oldumm 6 ayda bir gidiyorum simdi canım hiç stres yapma mutlaka gexiyor yeter ki bagisikligina dikkat et
Umut oldun bana ve buradaki yüzlerce kişiye çünkü şahsen ben cin 1 in gerileyeceğine inanmıyordum şimdi ikna oldum52 66 bir de 78 di sanırım canım sonuncuyu pek hatırlamıyorum He cocuk dusunmuyorsan daha evet senin için daha iyi olmuş benim hiç çocuğum yok henüz canım ondan