Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Doktorum siğil yoksa normal doğum yapabilirsin dedi.
Sezaryan ol yinede ne. Olur ne olmaz belki aktif tir hastalık Allah korusun bir arkadaş bu platform da bebeğinin ses teline bulaştığını 2 ayda bir ameliyat geçirdiğini söyledi çok üzüldüm oğlumda da kronik öksürük var korkuyorum

Arkadaşlar 30 yaşındayım 9 yıl önce bende hamileyken siğil çıktı doğumdan sonra yaktırdım sadece smear verdim şimdi hpv geçirenler çoğu cin 1 cin2 cin 3 olmuş çokmu ihmal ettim kendimi hiçbir doktor bana hpv testi yap demedi sadece yılda 1 smear testi veriyorum her sene temiz çıkıyor sağlık ocağı beni aradı bana hpv testi yapalım dedi tamam dedim regl oldum bu sefer kit bitmiş şimdi 9 yılda nsadece smear verdim sakın kötü çıkmasın sonuç cinn3 veya daha kötüsü korkmaya başladım smearda vajinal enfeksiyon çıktı

Kendini garantiye al canım mutlaka hpv testi yaptırmalısın

Kendini garantiye al canım mutlaka hpv testi yaptırmalısın
Yapacam zaten ilçede oturuyorum sağlık ocağı kit gelince arayacam dedi bekliyorum onu inşallah gelir bilmiyorum doktor smear yeterli dedi anlamıyorum çoğu arkadaşın smear temiz kolposkopi sonucu kötü çıkıyor yani bu sitede olmazsa sadece smear verecem yeterli diyecem bende belki ilerlemişte

Merhaba, smear testi sonucum hpv pozitif ve ascus geldi. Hastaneden kolposkopi istediler ama aylar sonraya sira verdiler. Istanbul/Ankara muayene ucretleri cok ucuk olmayan doktor onerir misiniz? Sadece muayene 1000-2000 arasi kolposkopi dahil degil diyorlar. Memnun kaldiginiz doktor ve hastane var mi yardimci olur musunuz?

Merhaba geçmiş olsun ben Ankara’da Doç.Dr Derman Başarana gidiyorum çokta memnunum yarın kontrolüm var maddiyattan çok insancıl yaklaşıyor Allah razı olsun güzelde ilgileniyor aile gibi olduk

Geçmiş olsun canım ascus enfeksiyona bağlı da olabilir bilgin olsun bende de yıllar önce ascus çıktı sonuç smear testinde enfeksiyon vardı doktor ondan olabilir dedi fitil antibiyotik verdi geçti

Hacettepenin hocalarıda çok iyi randevu almak için 1hafta önceden gideceksiniz çok az bir ücret ödüyorsunuz örneğin 250tl muayne ücreti sgklıysanız gerisini devlet ödüyor ben öyle gitmiştim doktora hatta doktorumun ismi nejattı soy ismini unuttum doğum yaptığım için 2yıldır gidemiyorum gidecem inş geçmiş olsun şimdiden

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce hpv yüksek riskli 56/59/66 pozitif, smear negatif gelmişti. Kolposkopi oldum cin1 geldi. Ağustos ayında devlet hastanesinde verdiğim smear düşük dereceli lezyon Lsıl gelmişti. Geçtiğimiz hafta Koç Üniversitesi Hastanesinde tekrar smear ve hpv verdim. Çok korkuyordum ama çok şükür ikisi de negatif geldi darısı sizlere inşallah

Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Devlette verdiğiniz smear kaç günde çıktı acaba şehir hastanesinde verdim ama 25. Gün oldu halen çıkmamış da acaba sizin ki kaç günde çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…