Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaşlar ben de özellikle hamileliklerimde çok çektim siğil derdinden. ikinci gebeliğimde doğuma yakın doktorum ananas suyu kullanmamı önerdi doğuma kadar kullan kırkın çıkınca kalan olursa kriyo yaparız dedi. VE İnanılmaz işe yaradı sizlere de tavsiye ederim. kırk çıktığında kontrole gittiğimde hiç kalmamıştı. Sonuçta doğal bir yöntem kaybedecek bir şey yok.

Aaa oda farklı bir yöntem canım nasıl uygulayın peki doğal mı bir de ananas suyu ?

Merhaba kızlar smear testi verdim patolojiye gönderildi sonuç çıkmış ama göremiyorum raporu e nabızda tahlillerde hpv patoloji olarak sadece sonuc 10673 yaziyor randevu aldim ama suan durumun ne oldugunu anlamadim :/

Merhaba kızlar smear testi verdim patolojiye gönderildi sonuç çıkmış ama göremiyorum raporu e nabızda tahlillerde hpv patoloji olarak sadece sonuc 10673 yaziyor randevu aldim ama suan durumun ne oldugunu anlamadim :/
Patoloji sonuçları e nabızda gözükmez verdiğin hastaneden alabilirsiniz

merhaba virüsü vücuttan atarken nelere dikkat ettiniz.
15 aralıkta kolposkopi olucam benimde kanser yapan yüksek riskte cinsten çıktı endişeliyim:S

Benim de oyleydi suan sonuc bekliorm kasintm ara ara devam gecen yl nrgatftm. Garip seklde sac diplerm de kasinio. Sakin olmaya calis çünkü cozumu olan birsey seni anliorm emin ol. Kolposkopi sonucun belki cin1 gelir takip edilirsn sadece korkma

insallah canım sende bende negatife döneriz insallah,

Canım geçen yıl negatiftim demissin bu yıl tekrar hpv testi mi verdin eğer verdiysen inşallah negatif gelir yine bende 6 ay önce negatif sonuç aldim ara ara kasinti bende de oluyor ama umarım hpv kaynakli değildir cin 1 takipli hastayım

Aaa oda farklı bir yöntem canım nasıl uygulayın peki doğal mı bir de ananas suyu ?
merhaba geç yazıyorum kusura bakmayın. yapay hazır meyve suyu kullanmadım. ananası meyve olarak aldım. hemen suyunu salan bir meyve zaten. ufak bir pamuk yardımıyla siğillerin üzerine bastırıyorsunuz bir kaç dakika bunu günde en az 4-5 defa yaptım. bir süre sonra azalmaya başladıklarını gördüm. kırkım çıktıktan sonra doktora gittiğimde hiç kalmamıştı

Anladım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için peki siz bunun için daha önce doktora gittiniz mi acaba ?

Kizlar size bir soru sormak istiyorum çok aklıma takıldı vajina ic dudaklar benim puturlu bir yapıda yani kendisi öyle icinde falan değil acaba sizinde öyle mi yoksa kişiden kişiye fark mı ediyor ben mi çok cahilim anlayamadım ya hpv de olunca insan ekstra korkuyor size sormak istedim cevaplarsanız çok sevinirim inan ki ya

Anladım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için peki siz bunun için daha önce doktora gittiniz mi acaba ?
bir kere genel anestezi ile ameliyat oldum koter ile yakıldı. hamile kalınca tekrar çıktı. bu sefer doğum sonrası 6-7 seans kriyo ile donduruldu. ikinci hamilelikte yine çıktı. bu sefer doktorum doğuma yakın tavsiye etti ananas suyunu kullan kırkın çıkınca siğil kalırssa dondururuz tekrar dedi ancak hiç kalmadı. benim için mucize gibi oldu.

Masallah canım inşallah bir daha hiç ama hiç çıkmaz

Kolposkopi deneyimi olanlar yazabilir mi ? olacağım tarih yaklaştı korkmaya başladım:S

Canım bende oldum çok şükür bir şey olmuyor korkma sadece biyopsi alınırken benden biraz hafif bir acı oldu o kadar ama herkesi aci eşiği farklı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…