Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kizlar merhaba 1 hafta oldu smear+hpv testi verdim sonuçlar ne zaman cikar bilgisi olan var mı cin 1 takipliyim pek negatif olduğuma dair bir umut yok içimde ama ya nasip

Merhaba kizlar müjde vermeye geldim bu sefer hpv negatif tiplere de bakıldı hepsi negatif çok şükür Allaha darısı başınıza inşallah smear de temiz hafif enfeksiyon cikti Allahim herkese şifa versin

4 yıldır hiç tekrarlamadı değil mi bir daha leep olmadınız
Bilmiyorum ki yani smearler hep temiz cikti. Kasim 2021de hpv negatif cikmis aslinda mayista öğrendim cok sevindim ama yinr kasinti ve beyaz bezeler ckio kasiyinca anlamiyorum aile hekimi kadim ayinda ekranda goremeynce doktor alamamis demisti. Artik bi baktraym dedim mayista negatfsn zaten dedi bugum yine gtcem yani kasimda negatftm bi de 6 ay sonra mi baktrmamiz lazim

Merhaba kizlar müjde vermeye geldim bu sefer hpv negatif tiplere de bakıldı hepsi negatif çok şükür Allaha darısı başınıza inşallah smear de temiz hafif enfeksiyon cikti Allahim herkese şifa versin
Cook sevindimm tekrar ne zaman kontrolunuz. Ben de kasimda verdgmde negatiftim ama insallah esimden gecmemstr onda belirti yok grci

Çok teşekkür ederim bir daha Kasım ayında kontrolüm 6 ay sonra dedi doktor ondan sonra temiz gelirse senelik kontrollere doncez büyük ihtimalle benim eşimde ahcc kullandı benimle birlikte korunmadim hiç ama çok şükür bir problem olmadi doktorum da korunma dedi ikinizde de vardır zaten tekrar bulaş olmaz dedi doktoruma çok güveniyorum bu konuda çok bilgili sizinde içiniz rahat olsun inşallah ömür boyu hep negatif kalırız

Superr ben de mayista mi vermeliydm o zaman bana onkolog jinekolog 3 yilda 1 hpv dedi nedense kadin dogum da 6 ayda bir gectihimiz kasimdan bubyana 6bay gecti. Kasyinca olusan topcuk gninseyler kafami kurcalio

Hpv ye bir daha ne zaman bakicak bende bilmiyorum canım smear mutlaka vericem bakalim da hpv belki sene de bir bakar bu süreç de bagisiklik çok önemli hep yüksek tutmak gerek canım sen bir şey kullanıyor musun

Canım akintin var mı mantar falan varsa ondan olabilir mi acaba
Evet akintim oluyo ara ara agri yok kasiklarimda ben hergun terliyorum bi de ya pecette pamuklu bez koyuyorum yine de terliyorum deli gibi kasiniyo yani ben yine mi smear vereyim 6 ay doldu befret ediorm o catala çıkmaktan sebze yesillik bol yiorm aksattm aslnda prpolis ve immunke kulllaniyrdum devam etmem lazim bi de arada kefir iciorm ama hergun icmeliyiz zerdecal kullaniorm yemeklerde bi de.

Bende şimdi propolise düzenli baslicam canım yeşillik bende bol bol yiyorum kefir evde mayalamk istiyorum bende önceden çok içtim de bıraktım baya oldu kasinti bende de oluyor bazen canim ama çok uzun sürmüyor ic çamaşırlarını mutlaka utule peçete kesinlikle kullanma canim 6 ay olmuş smear ver canim istersen

Smear verirken canim yaniyo ya zaten 5 yildir hep temiz hep 6aY da 1 mi veriyoruz smeari? Pecete koymayaym ozman artik hep bez koyarm bi de jilet kullandim sertlestrdi. Epilasyon istiorm ama ordan da kapliomus bi suru sey kafam karisti

Smear verirken canim yaniyo ya zaten 5 yildir hep temiz hep 6aY da 1 mi veriyoruz smeari? Pecete koymayaym ozman artik hep bez koyarm bi de jilet kullandim sertlestrdi. Epilasyon istiorm ama ordan da kapliomus bi suru sey kafam karisti
Bugun 3 bucuga aldimgidicem ama gerekirse ornek almasin dusunce bile nabzim yukselio bi travmam var bem normalde kolay agrisiz bsey aslnda

Yok ya hep 6 ay da değil diye biliyorum ben ama canım bir süre sonra senede bire dönüyor ama ne zaman bana da öyle dicek hiç bilgim yok inan ki jilet bende kullanıyordum ama 1 sene oldu bıraktım makina aldim tiras başlığı da var onunla alıyorum hem sertte gelmiyor jilet sertlestiriyor canım

Bugun 3 bucuga aldimgidicem ama gerekirse ornek almasin dusunce bile nabzim yukselio bi travmam var bem normalde kolay agrisiz bsey aslnda
Evet aslında ama sende sanırım psikolojik kaldı canım aci çok olmuyor bende hafif oluyor insanın elinde değil işte seni de çok iyi anlıyorum o çatala çıkmak çok zor

Evet aslında ama sende sanırım psikolojik kaldı canım aci çok olmuyor bende hafif oluyor insanın elinde değil işte seni de çok iyi anlıyorum o çatala çıkmak çok zor
Canm doktor siigil defl dedi ama elimesanki sigil gelio cildircam smear aldi bakalim insallah temizdir yine

Canım sen tek doktorami takiptesin yani her zaman gittiğin doktora mı gittin değildir ya bak doktor da öyle demiş ic tarafa yakın mı o dediğin kabarcıklar? Temiz gelir canım smear de inşallah içini hep ferah tut stres emin ol daha kötü

Ya kızlar ben bişeyler okudum hpv hastaları mutlaka anal smear veya muayene olsun yazıyor bir çok yerde okudum anüs kanserine yol açıyormuş daha bunu kabullenememişken şimdi birde bunu duydum kahroldum var mı bilgisi olan

Siğil size yada eşinize nasıl bulaştı tek eşli insanlarda nasıl oluyor bu
Bu hpv virüsü tırnak aralarında yaşadığı için çok kolay bulaşması hatta yabancı bir kaynaktan okumuştum dr muayenesinde akşam olunca prob başlığını incelemeye alıyorlar hpv virüslerinin olduğunu görüyorlar ayrıca bu formda o kadar çok okudum ki tek eşli oldukları halde bulaştığını ayrı evi paylaşmış ev arkadaşından bulaşanı şok geçireni yani bu Nalet virüs bir şekilde bulaşıyor maalesef

99 .99 cinsel yolla dıye yazınca ınsan ne düşünecegini şaşırıyor ozman bılgılerı guncellemelerı gerek ınsnları zan altında bıraknasınlar.tum jınekologlar hpv vırusu arttı bulaş yolu yapılan araştırmlara gore degıstı hpv testınızı kontrol amaclı muhakkak yaptırın d3sın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…