Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kusura bakmayın soruyorum ama anlarsınız beni doktorun hpv normal dogum için ne dedi tam olrak benım kendo doktorum 6 11 varsa normal olmaz dedi geçer bebeğe falan dedi
6 11 siğil yapan galiba evet o biraz sıkıntı beni siğilsiz hpv canım doktorun nediyorsa onu uygula sezeryandan Kokma

6 11 siğil yapan galiba evet o biraz sıkıntı beni siğilsiz hpv canım doktorun nediyorsa onu uygula sezeryandan Kokma
Bebeğime nasıl geçmiycekse o olsun tipleme yaptırmıştım ben oncden 6 11 yoktu Ekim'de bıdaha yaptrcam Aralık'ta dogum belkide atmıştır vucudum benim herşeyim temiz çıktı smear kolposkopi falan şimdi bıdaha verdim hftaya sonuç alıcam temızse sorun yok şuanda hiç siğil falan yok temizim dua edermısn bana herşeyim temiz çıksın bebeşim sağlıkla doğsun teşekkürler

Nee 26 yaşına kadar mı inanamıyorummm :'(

Bana da eşimden bulaştı

Kizlar 1-2 kez cinsel ilişkide bulununca hemen geçiyor mu kadınabbu virüs?

Malesef evet...Ilişkiyi birak sürtünme yolu ile bile bulaşıyor..
Belirti ne zaman verir peki?
Bir de belirti vermeden test yaptırsam bende olup olmadığı ortaya çıkar mı?
Hpv bulaşıp bulaşmadigini ve bulastiysa hangi tip olduğunu ogrenmek için hangi doktora gitmeliyim?

Belirti ne zaman verir peki?
Bir de belirti vermeden test yaptırsam bende olup olmadığı ortaya çıkar mı?
Hpv bulaşıp bulaşmadigini ve bulastiysa hangi tip olduğunu ogrenmek için hangi doktora gitmeliyim?
Benim bildiğim kadarıyla belirti vermeden 5 yıl bile bulunabiliyor vücutta. Hiç belli olmuyor yani bulaşıp bulamadığı. Kadın doğum uzmanı smear testi ile bakıyor diye biliyorum.

Benim bildiğim kadarıyla belirti vermeden 5 yıl bile bulunabiliyor vücutta. Hiç belli olmuyor yani bulaşıp bulamadığı. Kadın doğum uzmanı smear testi ile bakıyor diye biliyorum.
Peki erken dönemde belirti vermeden doktora gitsek bulaşıp bulaşmadigini anlayabilir mi acaba?

Peki erken dönemde belirti vermeden doktora gitsek bulaşıp bulaşmadigini anlayabilir mi acaba?
şu süreçte stresten uzak durun, iyi beslenin vitamin ve propolis takviyesi alabilirsiniz doktorunuza danışarak. böylece belki vücudun baş etmesine yardımcı olabilirsiniz

şu süreçte stresten uzak durun, iyi beslenin vitamin ve propolis takviyesi alabilirsiniz doktorunuza danışarak. böylece belki vücudun baş etmesine yardımcı olabilirsiniz
Evet bunları yapacağım. Ayrıca hacamat ve sülük düşünüyorum

Merhaba sevgili kadınlar burası daha çok virüs ile ilgili bilgi içeriyor ama belki bilgi sahibi olanlar vardır bende hpv 16 var smer sonucum cin3 bu nedenle kolposkopi biyopsi oldum fakat hemen akşamında ateşlendim acile gittim muayene ettiler sıkıntı olmadığını söylediler biyopsi sonrası ateş ne anlama gelir sizce

Smear sonucunuz mu cin3 geldi?

merhaba siz yanlis hatirlamiyorsam konusmustuk daha oncede cin3 tedavisi gormustumuz yeniden mi cin3 olmussunuz? gecmis olsun biyopsi sonrasi ates hic duymadim farklo bir sorundan olabilir belki.Eger yeniden kisa surede cin olduysa asi olmanizi oneririm tedavi sonrasinda

Son düzenleme:
Merhaba. Siz aşı oldunuz mu?

Merhaba. Siz aşı oldunuz mu?
merhaba yok hayir olmadim negatife donunce yeniden kapmamam icin olmami istedi dr o yuzden negatif olmayi bekliyorum. henuz bir yil olmadi bir yilin sonunda testi yapicaz duruma gire olacagim onzamana kadar 9 lu asi da gelebilir hem daha iyi olur dedi zaten cinsel hayatim yok onuuzden rahatim simdilik. sizde de hpv mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…