Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Rabbim büyük canım olmaz denileni de olduran rabbim hayat mucizelerle dolu her şey gönlünce olsun inşallah çok sağol allah razı olsun duan için rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Amin canım cumlemizden rabbim razı olsun ah şu kadmaa takılan durumumu bı atlatsam

Evet haklısın bazen Dr lar bile bilemiyo 6 senedir smear temiz geldi ama içimde her zaman şüphe oldu siz nerde yaptirdiniz hpv smear acaba
Ketemde yaptırdım yaptırdığımda tam 30 yaşındaydım. Su an 32yim. Ama ketemde yaptıramam cnku 5 yılda bir yapıyor devlet. O yuzden özelde yaptırıcam fiyatı neyse de vercem cunku akıl sağlığım daha önemli yani. Bu hpv beni paronayaklastırdı vücudumda sürekli hastalık arar oldum berbat bir virüs ya coğu insan bilmiyor üstelik haberleri bile yok. Devletin de umrunda değil aşıların falan bedava olması lazım. Avrupa ülkeleri bu konuda daha bilincli bizim ülkemizde farkında bile değiller doktorların bile cok bisey bildiğini düşünmüyorum. Herhangi bir kadın doğumcu değil de hpv konusunda uzman bir doktor bulup onunla ilerlemek daha mantıklı.

Yalnız hamilelikte bağısıklık düştüğü için siğilleri çıkan kadın cok var. Virüsü vücuduna alıyorlar hamilelikte cıkıyor bazılarının.

O kadar haklısın ki aklımı ordan alamıyorum var.i yok o ne bu ne aklı sağlığı bırakmıyor insanda çok iyi bir Dr um vardı başka özel bir hastaneye geçti muyanesi coknpahali şimdi bir de daha var evim eskiden ona yakındı hem bilinçli hemde keskin konuşur ona gidecem yarın adet olmazsam yoksa kafayı yicem ben sağlık ocağında yaptırmıştım sanırım ketemde yapmaz bağlantılımi acaba

Hpv hamileliğe engel değil canım, sanırım sorunun başka. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah.
Evet canım ben hpv kaptigimda bekardim iç tarafta bişi yoktu yani sonra evlendim hem muayne hem smear hemde hpv testlerim negatif çıktı ama işte bir ditil kullanım dedim elime içerde gelenler tedirgin etti o zaman Dr bana nereye degdiyse orda olur demişti zaten bakiresin icersi temiz olur demişti ama işte aklım moralim dagildi

Yalnız hamilelikte bağısıklık düştüğü için siğilleri çıkan kadın cok var. Virüsü vücuduna alıyorlar hamilelikte cıkıyor bazılarının.
Evet biliyorum zaten çoğunun yani önceden bilmeyenin gebelikte çıkıyormuş ortaya vallahi bilmiyorum canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkesin gönlündekini yaşamayı Rabbım nasip etsin insan düşünmeden yapamıyor iyice paranoyak oluyoruz benim doktorum kontrol altında olan insanların kanser risklerinin bile olmadığını söylüyor ama bazen aklıma anlatamıyorum bunu

Arkadaşlar bugün bir Dr daha gittim spektrumu açıp baktı ellerde muayne etti dediki bunlar senin normal dokuların hpv böyle olmaz dedi erken menepoz girdiğim için bayadir adette oomuodum kuruluktan zaman içinde tahristen olmuştur dedi yani 2 Dr da hemen hemen aynısını soledi şimdi ilaçla adet olucam sonrasında yinede hpv ve smear yaptircam başka yol kalmadı sanırım ikiside anlamicak değil herhalde artık kafa gidiyor rabbim herkese şifa versin benim gibi bekleyenlere de evlat versin arkadaşlar başka bı Dr daha gidersem eşim sanırım delirir

Seninkiler hpv değil o pütürcükler mantardan olabilir ya da doktorun dediği gibi kuruluktan olur. Sen yine de için rahat etmiyorda hpv yaptır kafanda soru işareti kalmasın

2 sene oldu yaptirali sanırım yapmazlar ama ketrm yaparmiki
Yok ketem yapmaz 5 yılda bir yapıyor benimde hakkım yok diğer hakkım 2024te düşün. Cnku 2019da yaptırmıstm. Ama o kadar bekleyemem ben özelde gider yaptırırım tekrar. Birde kadın doğumcuya değil de jinekolojik onkoloğa aldırcam hpvyi alanında uzman olana yani.

Sağlık ocağı ile keten aynımı acaba sağlık ocağında yaptirdigim orda cikarmiki bide direk onkolijen alabiliyor muyuz kadın doğum yönlendirmede ama bugün Dr smear almasını istedim özeldi dedi geçen sene yaptirdiysan seneye yaptır ama ben yinede yaptircam smear

Sağlık ocağında aldırıyorsun ordan keteme yolluyorlar testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…