Bende Süleyman hocaya gidiyorum cin1 %90 gerileyebilir bir durum o yüzden 6 ay ara ile takip öneriliyor içinizi ferah tutun takipte kaldığınız sürece sorun olmayacaktır geçmiş olsunMerhaba bende anormal smear sonucu alınca kolposkopi eşliğinde biyopsi oldum. Cin 1 çıktı. Hpv zaten Smear ile yapılmıştı. Smear kötü hpv tiplemeler hepsi Negatifti. İltihaplı alındığı için Smear hatalı olabilir ama hpv yanlış çıkmaz dediler. Lafı uzattım hpv negatif cin 1 çıkınca 1 yıl Sonra birdaha Smear hpv yaptırırsın daha önce baktırmana gerek yok dedi doktorum. Sağolsun memorial Veysel şal. Kendisi mükemmel bir insan mükemmel bir doktor. Olurda ihtiyaç olur. Yaşamış bir kadın olarak doktorumu paylaşmak istedim. Çok memnun kaldım. Sizde deyince cin 1 takip insan daha bir rahatlıyor
Bana doktorum 1 yol sonra baktır daha önce baktırmana gerek yok dedi. Hpv negatif cin 1 doktoruma çok güvendim çok iyi sorun olmaz inşallah. Özellikle de önce baktırmana gerek yok diye vurguladıBende Süleyman hocaya gidiyorum cin1 %90 gerileyebilir bir durum o yüzden 6 ay ara ile takip öneriliyor içinizi ferah tutun takipte kaldığınız sürece sorun olmayacaktır geçmiş olsun
anladım size 6 ay demişler bana 1 yıl dediler. Doğumdan sonra oldu benim. Demek her doktorun takibi farklı. Süreler farklı ya ondan yazdımbenim de cin 1. takibe aldılar. 6 ay sonra smear kontrol dediler sadece. cin1 takip yani
Cinsel ilişkiden sonra kanamanız olıyor mu acaba bu cin 1 de? Belirtileri var mı?benim de cin 1. takibe aldılar. 6 ay sonra smear kontrol dediler sadece. cin1 takip yani
hiçbir belirti yok. hatta smear normaldi, biyopsi de cin 1 çıktıCinsel ilişkiden sonra kanamanız olıyor mu acaba bu cin 1 de? Belirtileri var mı?
geçmiş olsun. anlamadım yalnız. eskiden hpv yoktu gardasil aşıları tamamlanınca mı çıktı?Merhaba kizlar kaç aydır pek girmiyordum yeni gelişmelerimi anlatmak istiyorum size gardasil 9 lu asi 3 dozum tamamlandı 6 ay sonra ikinci smear verdim temiz geldi sadece enfeksiyon cikti ama hep içimde bir tedirginlik vardi doktorum sadece smearle takip etmek istedi gençsin atlatırsın dedi o süreçte bir kaç bir şey yaptım tabi ama sonra başka bir doktora daha gitmeyi planladim istanbulda bir doktor buldum memorial sisli de gittim en başından anlattim hpv tipleme yaptı sonuca çok şaşırdım 3 tıp 52 66 ve 73 cikti doktor kolposkobi önerdi ve sonraki hafta yaptırdım tabi evlenelim 2 seneyi geçti çocuk da istiyorum artık onun içinde ilac verdi neyse kolposkobi de az çok belli oluyor dedi ama burdan bir şey çıkmaz için rahat olsun dedi yine de her ihtimal için 2 yerden biyopsi aldı cumartesi bir hafta olcak hala lekelenmem oluyor 1 2 hafta olur dedi doktor sizde de oldu mu acaba ? Bir de doktor eşime de bana da 6 ay ahcc verdi inşallah 6 ay sonra negatife dönersiniz dedi bunun dışında ekstra neler yapmalıyım kizlar tavsiye de bulunabilir misiniz Allah hepimizin yardımcısı olsun
koltuk altindan penetrasyon olmadıysa değilKızlar koltuk altımda çok küçük siğil var . Bu hpv belirtisi mi?
Vücuttaki siğillerin nedeni olarak da hpv yazıyor internettekoltuk altindan penetrasyon olmadıysa değil
Hayır hayır gebeliğe engel değil tabiki ama gebelikte bağışıklık düştüğü için ilerleme hızı artıyor demişti doktorum ayrıca siz kolposkopi yaptırmışsınız ben öğrendiğim de gebe olduğum için kolposkopi vs yaptırmamıştım ve çok kafama takmıştım siz zaten doktorunuzla ilerliyormuşsunuz en güzel sonuçları alırsınız inşallahMasallah rabbim bir daha pozitif sonuç görmek nasip etmesin bende kolposkobi biyopsi yaptırdım lsil cin 1 geldi sonuç 6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı doktorum korkulacak bir şey yok dedi suan gebelik için uğraşıyoruz ben hiç gebelik ilerletir diye duymamıştım korktum şimdi ya doktorum da gebelige engel değil dedi hatta destekleyici ilaca başladık inşallah rabbim bana da nasip eder anne olmayı ve bende en kısa sürede negatif sonuç alırım
İyi geceler hanımlar bende hpv 16,51,52 pozitifim bu sorunuza cvp vermek istedim korkutmak istemem ama doğum yaptığım donem benim koltuk altlarim inanılmaz dolmuştu siğil basmıştı aniden her yanımı siğil ben ayrımını renginden yapabilirsiniz ben kahverengi olurken sigiller ten renginde oluyor irili ufaklı duoderm siğil ilacı kullandım ben 2-3 surmede yok oluyorlar ilaç çok iyi çok hızlı dönüyor sürdüğünüz yerde bulasmiyor kolayca başka yerlere tavsiye ederim.Kızlar koltuk altımda çok küçük siğil var . Bu hpv belirtisi mi
En tehlikeli hpv tipleri bunlar . Gerçekten çok korktumİyi geceler hanımlar bende hpv 16,51,52 pozitifim bu sorunuza cvp vermek istedim korkutmak istemem ama doğum yaptığım donem benim koltuk altlarim inanılmaz dolmuştu siğil basmıştı aniden her yanımı siğil ben ayrımını renginden yapabilirsiniz ben kahverengi olurken sigiller ten renginde oluyor irili ufaklı duoderm siğil ilacı kullandım ben 2-3 surmede yok oluyorlar ilaç çok iyi çok hızlı dönüyor sürdüğünüz yerde bulasmiyor kolayca başka yerlere tavsiye ederim.