Arkadaşlar siğillerimi yaktırdım bugün.. uyuttular bi kalktım bitmiş :) ama doktorum baya fazlaydı inş hepsini yakabilmişizdir bidaha yapıcaz kalmışsa dedi.. şimdi her tuvaletten sonra baticon sürüyorum.. başka bi ilaç vermedi. ama baya bisızlıyo yanan yerler. yaktıran arkadaşlar nasıl geçicek kabuk olupmu düşücek kaç günde iyileşir merak ediyorum?
melis özel hastanede yada muayenedemi yaptırdın ne kadara mal ol oldu ücret olarak yazarmısın ?
arkadaşlar her ne olursa olsun siğilleri farkettiğiniz anda mutlaka kadın doğum yada jinekolog yada cildiye... hemen doktora başvurun. bu hastalığa ne kadar erken müdahale olursa o kadar kısa zamanda sonuç alırsınız. sakın çekinmeyin hatta siğilleriniz küçükse doktorun verdiği kremle basitçe atlatabilirsiniz. bu arada yediklerinize uykunuza yani sağlıklı yaşama dair ne varsa dikkat edin. ve her sabah ve her akşam olmak üzere 1 kaşık bal ve çörekotunu yemeye devam edin. ve bu siğilleri kafanıza sakın takmayın... bu siğillerin tekrarlamasının tek sebebi kendinize dikkat etmemeniz stres yapmanız ve kafanızda felaket senaryoları çizmenizdir. lütfen!! bu forumda hepimiz gibi aynı sorunları yaşayan çözüm yolları arayan arkadaşlarımızın tecrübelerini okursanız hastalık hakkında bilinçlenir ve kolayca atlatabilirsiniz.
ayrıca hpv virüsü siğil olarak ortaya çıkmışsa bilin ki yüksek ihtimalle zararsız virüsle karşı karşıyasınız. o yüzden siğili olan arkadaşlar herzaman siğili olmayanlara göre daha şanslı. ve bu hastalık siğilleri bir an önce yok etme yoluna gitmediğiniz takdirde geniş alana yayılır ve ancak o zaman rahim ağzı kanserine dönüşür. ilk başta şu rahim ağzı kanseri korkusundan kendinizi uzaklaştırın. ayrıca siğillerden kurtulsanız dahi smaer testinizi senede 1 kere mutlaka yaptırırsanız rahim ağzı kanserinden ömür boyu uzak kalırsınız.... sevgiler
aynı şey sanırım tatlım kadın doğumla jinekoloji. lütfen zaman kaybetme korkulcak utanılcak bişi değil bu herkesn başına gelebilir bak ben bekarım benim başımada geldi siğiller. yaktırdım gecen hafta şimdi iyileşme devresindeyim inş geçicekler..
kormana gerek yok allah beterinden saklasın tedavisi olan şeyler moralini bozma ne zman istersen yaz burda herkes birbirine destek oluyo.. öpüyorum..
arkadaşlar eczanelerde herpıgen sprey adında bir ilaçvar bu vajina siğillerine kökten çözüyor çok yakın arkadaşımda vardı hem vajina bölgesinde hemde makat bölgesine yayılmıştı 15 günden beri bu spreyi uyguluyor şuan tek tük kaldı sizede tavsiye ediyorum
Canım ya çok doğru söylüyorsun. Amin! Allah beterinden korusun. İnşallah gidicem ve sonuçları sizlere yazıcam.Temennim kötü tipli olmaması ve içerilere yayılmamış olması.Melis ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Musaden olursa özelden ihtiyaç duydukça yazabilir miyim?
bendede bu lanet kondilom var 30 haftalık hamileyim 2kez yaktırdım ve tekrarladı bu durum hmilelikten sonra geciyormuş diye duydum bilmiyorum aslı astarı varmı benim durumumda olupta bu hastalıgı atlatan varmı lütfen biri bana cvpyazsın cıldırmak üzereyim piskolojim bozuldu korkuyorumda bi taraftan Allah hepimize yardım etsin...