Selam arkadaşlar ben yeni katıldım buraya devamlı okuyordum yazdıklarınızı ve inan çok şey öğrendim burdan.Ben 31 yaşında evli 1 kız çocuğu annesiyim 5 yıllık evliyim benimde malesef aynı sorunum var.1 ay önce vardım farkına bu hastalıgın yani sigillerin virüs oldugunu.1 tane vardı 2 ay içinde çogaldı şu anda 5 ,tane var popoma doğru çoğalınca dikkatimi çekti ve araştırdım neyse fazla uzatmıyım velhasıl 2 gün önce dr.gittim Dr .Sibel hn .ümraniye medicana hast.çok ilgili çok kötüydüm beni ruhende çok rahatlattı vürüsün hangi aşamada oldugunu test yaptırarak öğrenmek istedigimi söyledim ama bana seni kafanı karıştırıp üzmekten başka bir işe yaramaz dedi sonuçta semar testimi yaptırdım.sigillerim küçük ve az oldugu için sadece damla verdi dediki çok basit ve ucuz bir ilaç çoğu ezc pek bulunmaz dedi bulmaya çalış dedi.neyse dün akşam kullanmaya başladım çok yaktı dikkatli kullanmak gerekiyor biliyrsunuz sağolsun eşim yardım etti.zaten yardım almak şart yoksa başka yerleride tahriş ederiz. bir hafta sonunda bakıcak dr. tekrar karar vericek yakıp yakmamaya ama eşininde bir ürologa gitmesi şart dedi tek başına tedavi bir işe yaramaz dedi.Eşimde bu sigiller senelerden beri vardı bir kaç tane normal sanıyorduk bende daha yeni çıktı yani bu virüs bildiginiz gibi uyuyup seneler sonra çıkabiliyrmuş en zayıf anınızda arkadaşlar herkese çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda kurtuluruz bu sigillerden .