Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Üstelik ben negatif haberini Mayıs Haziran gibi aldım. Kusura bakmayın tam tarih hatırlamıyorum. Arkasından Eylül'de 3. Ve son doz gardasili vuruldum. Ve hayatıma biri girdi. Bu ocakta yeniden test yaptırdım ve hobaa 16 yine pozitif. Cin1 var bende bir de. Leep yaptircam artık. Ama kızlar benim derdim bunlar değil. Bunlarla uğraşırken mantar oldum ve ilaç fıtil kullandım hep geçer nasilsa dedim. Ama maalesef kroniklesti. Bir buçuk yıl oldu. Ne kullanırsam kullanayım geçmiyor. Kafayı yicem artik

İşin içinden çıkamadım en iyisi leep olmak belki o zmn negatif olurum

Bende bir ara antibiyotik kullandığımda olmuştum...Alt tarafı hep bol bol giymeye gayret edip İç çamaşirımı her zaman ütüleyerek giyerdim.Evet fitil banada etki etmemişti nedense.Sonra yavaş yavaş kendi kendine geçti..Benimde leep işleminden sonra olan ve 1 senedir devam eden adetten 6 gün önce kahverengi lekelenmelerim var.Bende onu önleyemiyorum malesef...2 ayrı doktora gittim incelediler ama "önemsiz" dediler...Adetimde 4 gün sürüyor zaten yani yaklaşık 10 gün pedle dolaşıyorum..

martta smear yaptırcam inşallah temiz çıkar bakalm . sağol canım cevabın için :)

İşin içinden çıkamadım en iyisi leep olmak belki o zmn negatif olurum
Aşıya olan inancımı kaybetmek üzereyim senin bu anlattıklarından sonra maalesef... Negatif olup acaba senin gibi tekrar pozitif olan başka örnekler var mı.. Şu an nadir bir örneksin, bende 2 yıldır pozitifim ve kolposkopi bile yaptırmadım 3 ay sonra yaptıracağım, smearlar hep temiz geliyor... Yani bilemedim böyle böyle ne olacak... Sex hayatı bitti çoğumuzun zaten ama bu bile yeterli olmuyorsa Napcaz... Canım sıkıldı..

Cok üzgünüm böyle bir şey yaşamayı ben de istemezdim. Aylarca hayatıma kimseyi almadım. Korkumdan hep. Negatif olduğumda nasıl sevinmiştim. İsteyen varsa fotoğraflari sırasıyla atabilirim hpv test sonuçlarımin.

Yapabilecegimiz sey takiplerimizi aksatamamak asi ne kadar koruyor belli degil cinsellige baslamadan once yapilmasi tabiki korur.bu hpvyi prezervatif dahi korumuyor ne temizlik nede baska birsey onlemiyor .yani ne yàpilir bilmiyorum.ben.sahsen onceleri cok kafana takardim sonradan baktim olacak gibi degil yani hani bekarsan kendini korursun ama evli biri cinsellikten kendiini ne kadar uzak tutabilirki.

Benim de mart ayından beri hpv var yaktırdım, iki tane aldara kullandım tamamen geçiyor iki ay sonra yeniden çıkıyor neden böyle? Benimle birlikte burda olan arkadaşların çoğunun geçti.Sürekli tekrarlıycak mi gerçekten kafayi yiyeceğim

Bagisikliginizi yuksek tutmaniz gerekiyor. Spor, saglikli beslenme ve stresten uzak durmaya calisin. Vitamin mineral destegi olarak solgar’in cinko sunu kullanabilirsiniz, 1 2 ay sureyle. Bezelye ve yer fistigi tuketmeye calisin. Cok yakinlarimda oldu benim de, korkup ben de gitmistim, asi yaptirmistim bir sey cikmayinca. Asi belli turlere karsi koruma sagliyor hepsine degil ama yine de olunmasinda fayda var. Ben Hakan Topalismailoglu ve esi bu konuda cok iyi diye biliyorum, sisli taraflarinda muayenehaneleri var. Ben asimi orada oldum, doktoru cok sevdigim icin jinekologum olarak devam ediyoruz, duzenli smear vs icin

Kızlar daha önce yazmıştım eşimde hpv çıkmıştı smearim temiz çıktı sonra hpv 16 en riskli türü cıktı. Bugün kolposkopi yaptırdım görünürde bir şey yok dedi doktorum ama yinede biyopsi aldı ben bi şey çıkacağını sanmıyorum ama garanti olsun dedi ne diyosunuz sevinmek için erken mi kolposkopi de bi şey çıkmayıp biyopside cin çıkan oldu mu
Çocuk istiyorduk bide bu süreçte yapabilirsiniz dedi
Hala tam rahatlamadım

Aşı için doktoruma sordum. Asla önermedi aşı yüzünden felç kalanlar olmuş. Bunu kendi kızıma bile yaptırmam dedi. O yuzden hemen vazgeçtim. Bağışıklık için vitamin takviyesi yapıyorum arada sporda yapıyorum sağlıklı besinler yiyorum tek sorun sigara bağımlısı olmam ona da şuan birşey yapamadım bakalm... Bilgiler için teşekkür ederim :)

HPV aşısının böyle bir yan etkisi olduğunu bilmiyordum size hangi doktor söyledi? birçok Doktor hpv aşısını tavsiye etti Ben de yapmayı düşünüyorum

HPV aşısının böyle bir yan etkisi olduğunu bilmiyordum size hangi doktor söyledi? birçok Doktor hpv aşısını tavsiye etti Ben de yapmayı düşünüyorum
Doktor ismini özelden paylaşayım size. Çoğu doktor öneriyor doğru ama ben yurtdışı aşılarına kendimi teslim etmek istemem hele ki bu yan etkiyi duyunca. Belki 100 kişiden 1 inde bu etkiyi yarattı ama nerden biliyim o 1 ihtimalin ben olmayacağını..

Merhaba ben 3 aşıyı da oldum. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…