Bilmiyorum negatif geliyor hiç de bir işlem yaptırmadım bende ona şaşırıyorum acaba yanlış sonuc mu diyeHpv nasil negatif oldu
Geçmiş olsun çok sevindim sizin adınıza. Sizde hangi tip hpv vardı? Birde biraz özel olacak ama bu süreçte cinsellik yaşadınızmı?Bilmiyorum negatif geliyor hiç de bir işlem yaptırmadım bende ona şaşırıyorum acaba yanlış sonuc mu diye
Çook geçmiş olsun çok sevindim sizin adınıza. Allah tekrarını yaşatmasınKızlar merhaba,
2019 Ekim ayında Cin2 sebebiyle leep olmuştum. Cerrahi sınırlar temiz gelmişti.
Operasyondan sonraki ilk smearim temiz gelmişti, ikincisini de bir kaç hafta önce verdim ve o da temiz geldiSizinle de paylaşmak istedim inşallah hepimizin tertemiz sonuçları çıkmaya devam eder
Hiç bilmiyorum hangi tip oldugunu. Sadece siğil cıktı kahverengiydi tırtıklı böyle sonra büyüdü ve çoğaldılar karnabahara benziyordu görüntüsü.doktora gittim yaktı sonra benden smear aldı bir sey yok deyip yollamıstı taa 6 yıl önce. Gecen yıl işte arastıra arastıra ben bunun hpv oldugunu öğrendim. Sonra test yaptırdım negatif geldiGeçmiş olsun çok sevindim sizin adınıza. Sizde hangi tip hpv vardı? Birde biraz özel olacak ama bu süreçte cinsellik yaşadınızmı?
Çok sevindim adınıza, inşAllah bizlerde negatif oluruzHiç bilmiyorum hangi tip oldugunu. Sadece siğil cıktı kahverengiydi tırtıklı böyle sonra büyüdü ve çoğaldılar karnabahara benziyordu görüntüsü.doktora gittim yaktı sonra benden smear aldı bir sey yok deyip yollamıstı taa 6 yıl önce. Gecen yıl işte arastıra arastıra ben bunun hpv oldugunu öğrendim. Sonra test yaptırdım negatif geldi
Negatifken sonra tekrar pozitif olunuyor mu ki? Yani cinsellik yaşamadım ondan sonra uzun bir süre. Daha sonra evlendim zaten tek eşliyimÇok sevindim adınıza, inşAllah bizlerde negatif oluruz
Eşlerdende birbirine aynı pinpon etkisi gibi tekrar geçtiğini okumuştum.Negatifken sonra tekrar pozitif olunuyor mu ki? Yani cinsellik yaşamadım ondan sonra uzun bir süre. Daha sonra evlendim zaten tek eşliyim
Doğru eşten eşe geciyordur ben zaten ayrıldım siğil cıkınca. En doğrusunu yapmısım ozamanEşlerdende birbirine aynı pinpon etkisi gibi tekrar geçtiğini okumuştum.
Eşli tedavi gerekli galiba. Negatifim su an aşı vurdurcam.Eşlerdende birbirine aynı pinpon etkisi gibi tekrar geçtiğini okumuştum.
Canım aldara bende de incelme sorunu yaptı ve bana da zarar verdi. Derimi falan çok tahriş etti hatta yara olduğu zamanlar da oldu. Doktoruma söylediğimde kesinlikle önermedi ve kullandığım için kestirdi bana. Benim derimde de epey incelme yaptı çünküArkadaslar bir sey sorucam, gercekten aldara krem kimsede ic dudaklara uygulayinca agri sendromu yapmadi mi? Ben gecen sene aldara uyguladim orama ve vestibulit bolgemi inceltti iliskide agri hissediyorum ve bu yuzden ameliyat olucam. Ve bunun kadinlarda olmasi ciddi risk. Lutfen aldara kullanmayin o sigiller zaten gecicek. Eger cok istiyorsaniz yaktirin. Ve benim gibi aldara sonrasi bu sorunu yasayan varsa lutfen yazabilir mi
Ne zamandan beri vardı hpv ?Uzum zamandır yine yoktum yeniden geldim :)
Epeydir siğil çıkmadı aşımı da olmuştum zaten bende hpv 16 vardı kolposkopi faşan temizdi. Geçen salı smear aldırdım bakalım haftaya onu da öğreneceğim. Covid geçirdiğimde de yine lezyon oluşmadı doktorum negatif olmuş olabileceğimi söyledi ama mayıs gibi hpv testi tekrarlayacağız. Yeniden pozitif çıkarsa diye korkuyorum çıkarsa şayet yine kolposkopi olacağım bu süreç beni çok yoruyor. Ama yine de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum :)
Canım geçen yıl marttan beri bakalım.Ne zamandan beri vardı hpv ?
Enflomasyon iyileşme gibi birşey olumsuz bir tabir değil diye biliyorum.Bende de 2019 araliktan beri olduğunu biliyorum Hemen hemen aynı dönemler farketmişiz..Hpv belkide gitmiştir baya zaman olduCanım geçen yıl marttan beri bakalım.
Şimdi smear sonucumu aldım temiz geldi ama enflomasyon bulguları yazıyor. Bu sanırım normalmiş galiba onu tam anlayamadım
Senin doktorun daha olumlu bakiyor bu olaya ne güzel..Benimkisi 3 sene dolmadan hpv testi yapmaya gerek yok diyor...Evliyim ve Sanırım benim cinselliği bırakamayacağımı düşünerek söyledi bunu...Enflomasyon iyileşme gibi birşey olumsuz bir tabir değil diye biliyorum.Bende de 2019 araliktan beri olduğunu biliyorum Hemen hemen aynı dönemler farketmişiz..Hpv belkide gitmiştir baya zaman oldu
Ya doktorum çok rahatlatıcı ve iyi bir doktor. Ben onun sayesinde aştım korkularımı öyle söyleyeyim. Çok yardımcı oldu bu süreçte. Ama zaten hpv negatifleşebilen bir şey kendisi de söyledi cinsellik yaşamaktan da korkma sadece korun dedi. Propolis kullandım bi dönem epey. Şimdi de çinko d vitamini ve b vitamini takviyeleri alıyorum. Bunlar çok önemli. Çok stres yap aya da gerek yok sanki öyle ya da böyle aşacağız bunuSenin doktorun daha olumlu bakiyor bu olaya ne güzel..Benimkisi 3 sene dolmadan hpv testi yapmaya gerek yok diyor...Evliyim ve Sanırım benim cinselliği bırakamayacağımı düşünerek söyledi bunu...
Aynen bende 2019 araliktan beri takviyenin dibine vurdum diyebilirimYa doktorum çok rahatlatıcı ve iyi bir doktor. Ben onun sayesinde aştım korkularımı öyle söyleyeyim. Çok yardımcı oldu bu süreçte. Ama zaten hpv negatifleşebilen bir şey kendisi de söyledi cinsellik yaşamaktan da korkma sadece korun dedi. Propolis kullandım bi dönem epey. Şimdi de çinko d vitamini ve b vitamini takviyeleri alıyorum. Bunlar çok önemli. Çok stres yap aya da gerek yok sanki öyle ya da böyle aşacağız bunu
Merhaba akıntı ile ilgili biraz bilgi ve belirtileriniz hakkında bilgi verir misiniz benim de bu konuda problemim var. Hpv ve cin 1 var bende. Daha önce burda arkadaşlara sormuştum ama galiba hpv pozitif olup akinti mantar sorunu yaşayan yok herhalde, çünkü cvp veren olmamisti.Bende de sürekli akıntı ve rahim ağzı yarası oluyor bi doktora gidiyorum hayır yara yok diyor diğerine gidiyorum yara var kızarıklık var diyor. Bunun sebebi akıntılar mıdır? Daha önce hpv olmustum 6 yıl kadar oldu ama. Gecen sene hpv testi yaptırdım negatif geldi. Bu akıntılarım gecmek bilmiyor deliricem tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. Yaraya işlem yaptırdınız mı?
Bende hpv 16 pozitif cıktı ama bende cin yok onun yerine mantarım var. Hpv pozitif olunca enfeksiyonlara karşı daha açık hale geliyormuşsun öyle söyledi doktorum. Fitil kullandım şu an krem kullanıyorum. Ama tam anlamıyla geçmedi daha maalesefMerhaba akıntı ile ilgili biraz bilgi ve belirtileriniz hakkında bilgi verir misiniz benim de bu konuda problemim var. Hpv ve cin 1 var bende. Daha önce burda arkadaşlara sormuştum ama galiba hpv pozitif olup akinti mantar sorunu yaşayan yok herhalde, çünkü cvp veren olmamisti.