Kızlar bisi sormak istiyorum iki ay önce antibiyotik kullandım ardından eşimle ilişki sırasında lor peyniri gibi katı beyaz akinti farkettim eşime bulaşmıştı bi defa rastladım sonra olmadı üzerinden iki hafta geçti beyaz peynirsi akintim oldu araştırdım mantar olduğu düşündüm sonra adet oldum rastlamadim sonra bu ay tekrar karşılaştım adet oluncada ne olur ne olmaz diye doktora gittim akintim olduğu için smear testi ornegi aldı belirtilerimi söyleyince de fitil krem yazdı bugün 4 gün oluyor kullandığıma önceki akinti gibi değilde yapiskan beyaz akinti vardı çamaşırımda birde iliskiden önce de vajinada yanmam vardı nasıl desem kesik yanığı gibi iki defa peçete kan olunca hemen adet bitimi olduğu için ondandır dedim ama bugün eşimle iliskiden sonra tekrar kan vardı peçete de çok hafif fazla değil vajina bitimi en aşağı kısmına dokunduğumda hem acıyı hissediyorum hemde orda bisi hissediyorum çizik gibi elimizi bisi cizdiginde kabarır ya öyle bişey ilişki sırasında zorlama da olmadı smear testim haftaya pazartesi günü çıkacak o zamana kadar beklemelimiyim yoksa doktara gideyim mi bide burda yazılan hastalıkla ilgisi var mı sizce ? Biraz uzun oldu teşekkürler