- 28 Temmuz 2020
- 325
- 296
Bu arada suluk genital sigili tam gecirmeyeblr dediler çünkü mantar çeşidi. Bnm 6 yıldır hemeroit skntm var onun icin yaptircam ona çok iyi geliomus belki o bölge sigilede etki eder diye düşündük gitmişken de hacamat olcam bağışıklık icin bire-bir diyorlar hem sünnet.. şifa olur umarimSülük tedavisi nide duydum aslnda iyi geliyomu hiç bi bilgim yok.araştırıyorm şuanda.hacamat iyimş ama mutlaka yaptırın.ben doğru dürüst ilglenen bi doktor bulamadğm için hala hiç bişi yapamadm.sadece bi kere yaktırdm mersinde. Ama tam yakmadığı için bi dhaa çıkıp bulaştı bi çok yerime.eşimdede vardı oda yaktrdı bi kaç defa onda çıkmadı bidaha. Ya eşimden ya kuaöfrden bulaştğnı düşnyorm. 18 yada yüksek riskller için kolposkopi öneriyorlar. Biyopsi alıyorlarmş vs. Daha yaptramadm doktorlar covide bakıorm genelde o yüzden bakmadılar hala.ama mutlaka 6 aya bir smear ver dedi.devlette 30 yaş altından smear almıor özelde verıyorm. Ara ara kanamalarn, ilişkiden sonra kanama ve aşırı ağrın varsa doktora gidip yakasına yapış. Ama bunlar yoksa hiç korkma Allahın izniyle kötü bişy olmayacaktr. Keçi boynuzu pekmezi tüket. Eşimle aylardr araştrmadığmz okumazdğmz yazı kalmadı. Çok dolandrıclar var bu konu üzerne onlarada dikkat et. Ben çok çareszdm. Kımse bi bilgi vermıyo ve yardmcı olmuyodu.yeni evlendiğimz için psikolojimzde çok normal değil açıkçası yıprandık haliyle.o yüzden bütün öğrendiğim sağlam bilgileri Yeni bulaşanlara mutlaka anlatıcam dedm. Kendni üzme çünkü bağışklığn atma ihtimalide çoook yüksek. Et suyu iç yeşillk ye. Propolis i dokdtorn sür dıosa sür bana kötü etki etti sana iyi gelr belki bilemem ama mutlaka ağız yoluyla tüketin.Stres te yapma tamamdr inşallah. Benm baya vardı.siğil duları okuttm bide beslenmeme dikkat ettm şmdi bi kaç tane kaldı çok şükür.hepsi geçcek bigün