Yaşadığınız stres kullandığınız antibiyotik herşey etkilemiş olabilir takmamaya çalışın düzene girer merak etmeyinİnşallah öyledir yaptiran kişilerin bazıları düzenimizde değişiklik olmadı yazmıştı..Cevabın için çok teşekkür ederim bir msjla bile mutlu olup teselli buluyor insan
Çok sağYaşadığınız stres kullandığınız antibiyotik herşey etkilemiş olabilir takmamaya çalışın düzene girer merak etmeyin
İnşallah öyledir çok teşekkür edeeimYaşadığınız stres kullandığınız antibiyotik herşey etkilemiş olabilir takmamaya çalışın düzene girer merak etmeyin
Kremin adı nedir söyler misinizEşimle birlikte internette gezinirken ... diye bir kremin reklamına denk geldik. Teredüütle yaklaştık başta ama son 4 yıldır o kadar fazla şey yaşadık ki denemediğimiz şey kalmadı, yaktırdık dondurduk koca karı ilacımı dersin hacı hoca mı dersin çok yorucu bir süreydi. 3 4 haftalık kullanımdan sonra neredeyse hiç bir şey kalmadı son 3 aydır her hangi bir sorun yaşamıyoruz siğil miğil kalmadı ama söylediklerine göre aslında 6 ay 1 yıl aralığında vücut bu virüsü atıyormuş, bu sürede de bağışıklığı güçlendirmek ve dikkat edilmesi gereken şeyleri anlattılar. Hiç yoktan telefonla arayıp konuşmanı tavsiye ederim. ilk başta bizde güvenmemiştik. arayıp konuştuğumuzda fark ettik.
Sağolsunlar her saniye ilgilendirler desem yeridir kullanım sırasında bir sorun ya da merak ettiğimiz bir şey olduğunda arıyorduk mesaj atıyorduk.
Merhabalar benimde hamilelikte çıktı siğiller çoğaldı lar ve utancımdan hala Dr göstermedim. Ancak makatıma kadar ilerledi hamilelikte tedavisi varmı acaba görüntü olarakta çok kötüÖncelikle geçmiş olsun umarım sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olursunuz. Ben kendi oturduğum tuvaleti günde 2 kere temizliyorum şu an negatif olsa bile. Ama kızımı aynı tuvalete oturtmuyorum. Ona ayrı bir tuvalet aldım otursa da negatif olduğu için bir sakıncası olmayacağını düşünüyorum temiz tutulduğu taktirde. Evet sezaryen olduğunuz zaman bebeğiniz hiç bir şekilde zarar görmüyor. Yalnız sizi siğiliniz yok diye normal doğuma zorlayan bir doktor olursa lütfen bu konuda ısrarcı olun. Siğil olmasa negatife dönsek bile 2 sene boyunca normal doğum gerçekten risk. Doğum suyunun vajina kanalına değmesi ve bebeğe temas etmesi boğazında bu siğillerin çIkmasına neden oluyormuş. Konuştuğum 5 doktor oldu bu süreç içerisinde. Hepsi sezaryen olursa sorun yok dedi ama devlet sezaryen konusunda kısıtlama getirdiği için riskleri hiçe sayıp siğil yok normal olabilirsin diyorlar. Doğumdan sonra bebeğin başına gelecekler onları ilgilendirmiyor çünkü. Bu konuya dikkat ederseniz hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Kızım şu an 2.5 yaşında.
Parça rahim ağzından alındıysa o kolposkopi oluyor sonuç rahim ağzında bir sıkıntı olup olmadığını gösterirkizlar benim hpv m riskli gruptan cikmisti şubatta. sonra agustosta yine smear verdim o normal cikti . ama hpv ye bakmayan smearmis o yuzden eylul ayinda yine smear aldi doktor . icim biraz rahatlayabilir mi acaba yoksa yine tirsmali miyim parca aldilar sigillerim var diye . o biyopsi islemi kolposkopi mi oluyor acaba onla ne belli olacak :/
tesekkurleParça rahim ağzından alındıysa o kolposkopi oluyor sonuç rahim ağzında bir sıkıntı olup olmadığını gösterir
bence gidip dondurma işlemi yaptirin doktorlarin hergün gördügü seyler utanmayin hiccMerhabalar benimde hamilelikte çıktı siğiller çoğaldı lar ve utancımdan hala Dr göstermedim. Ancak makatıma kadar ilerledi hamilelikte tedavisi varmı acaba görüntü olarakta çok kötü
Evet gitmem lazım yoksa sıkıntıbence gidip dondurma işlemi yaptirin doktorlarin hergün gördügü seyler utanmayin hicc
Bende 4 buçuk aylık hamileyim bende utancımdan göstermiyorum. Genital bölgemde de var benim evet dondurma işlemi diyorlarSlmm merhaba aynı sorun bende de var 6 aylık hamileym ve makat bölgemde sigiler var dondurma işlemi dediler ama korkudan gitmedim ne yapacagımı bilmyorum siz hamileylken ne yaptınınz doğuma kadar nasıl beklyceö 3 ay var daha ve çogalp büyüyorlar
dondurma işlemi pek acili degildi canim . yaktirmaya gore cook rahatti. bende devlet hastanesinde donduran kadin dogum bulabilsem hemen gitcem ama ozellerde var sadece galibaSlmm merhaba aynı sorun bende de var 6 aylık hamileym ve makat bölgemde sigiler var dondurma işlemi dediler ama korkudan gitmedim ne yapacagımı bilmyorum siz hamileylken ne yaptınınz doğuma kadar nasıl beklyceö 3 ay var daha ve çogalp büyüyorlar
Ben manisada oturyrum şehir hastanesinde cildiye dokturu yapıyor kararını ver gel yapayım dedi ama biraz acıyo diyince korktum gitmedimdondurma işlemi pek acili degildi canim . yaktirmaya gore cook rahatti. bende devlet hastanesinde donduran kadin dogum bulabilsem hemen gitcem ama ozellerde var sadece galiba
Normal dogum yapamyız işte utanma canm gid gide büyüyorlar çnküBende 4 buçuk aylık hamileyim bende utancımdan göstermiyorum. Genital bölgemde de var benim evet dondurma işlemi diyorlar
Büyüyor çoğalıyor maalesef canımNormal dogum yapamyız işte utanma canm gid gide büyüyorlar çnkü
yok be başta soguk soguk ufledigi icin basta acimiyo sonrada birazcik aciyo bi kac saniye sürdügü icin dayanilmicak bi sey degilBen manisada oturyrum şehir hastanesinde cildiye dokturu yapıyor kararını ver gel yapayım dedi ama biraz acıyo diyince korktum gitmedim
Hanimefendi siz neden utanıyorsunuz ya bunu size bulaştıran utansın gidin tedavinizi olun bebeğinizi düşünün kendinizi düşünün çok üzülüyorum böyle durumlara kadınlar ne kadar mahçup olur mu böyle canım ben bekar halimle sadece kendimi düşünüyorum ne bir doktora kendim için laf söyletirim ne başkasına.kimde ne olduğu belli değil toplumda çok yaygın zaten. Bir dünya cinsel yolla bulaşan hastalık var bu en masumlarından biri Allah beterinden saklasınBende 4 buçuk aylık hamileyim bende utancımdan göstermiyorum. Genital bölgemde de var benim evet dondurma işlemi diyorlar