Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

İnşallah öyledir yaptiran kişilerin bazıları düzenimizde değişiklik olmadı yazmıştı..Cevabın için çok teşekkür ederim bir msjla bile mutlu olup teselli buluyor insan
Yaşadığınız stres kullandığınız antibiyotik herşey etkilemiş olabilir takmamaya çalışın düzene girer merak etmeyin

Arkadaslar merhaba, oral sigil ile ilgili elinde goruntu olan var mı? Ben de bu problele uğraşıyorum ve elimde doğru düzgün bi resim yok. Herhangi bir bilgi de yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Kremin adı nedir söyler misiniz

Merhabalar benimde hamilelikte çıktı siğiller çoğaldı lar ve utancımdan hala Dr göstermedim. Ancak makatıma kadar ilerledi hamilelikte tedavisi varmı acaba görüntü olarakta çok kötü

kizlar benim hpv m riskli gruptan cikmisti şubatta. sonra agustosta yine smear verdim o normal cikti . ama hpv ye bakmayan smearmis o yuzden eylul ayinda yine smear aldi doktor . icim biraz rahatlayabilir mi acaba yoksa yine tirsmali miyim parca aldilar sigillerim var diye . o biyopsi islemi kolposkopi mi oluyor acaba onla ne belli olacak :/

Parça rahim ağzından alındıysa o kolposkopi oluyor sonuç rahim ağzında bir sıkıntı olup olmadığını gösterir

Merhabalar benimde hamilelikte çıktı siğiller çoğaldı lar ve utancımdan hala Dr göstermedim. Ancak makatıma kadar ilerledi hamilelikte tedavisi varmı acaba görüntü olarakta çok kötü
bence gidip dondurma işlemi yaptirin doktorlarin hergün gördügü seyler utanmayin hicc

Slmm merhaba aynı sorun bende de var 6 aylık hamileym ve makat bölgemde sigiler var dondurma işlemi dediler ama korkudan gitmedim ne yapacagımı bilmyorum siz hamileylken ne yaptınınz doğuma kadar nasıl beklyceö 3 ay var daha ve çogalp büyüyorlar

Bende 4 buçuk aylık hamileyim bende utancımdan göstermiyorum. Genital bölgemde de var benim evet dondurma işlemi diyorlar

dondurma işlemi pek acili degildi canim . yaktirmaya gore cook rahatti. bende devlet hastanesinde donduran kadin dogum bulabilsem hemen gitcem ama ozellerde var sadece galiba

kizlar ben sigiller icin baris muslu dan randevu aldim terapi yontemiyle temizliyolarmis. bulasici bi hastalik oldugu icin tramva ya da fobi kaynakli midir diye emin degildim ama calistiklari bi konuymus ise yariyomus 550 tl ymis fiyati

dondurma işlemi pek acili degildi canim . yaktirmaya gore cook rahatti. bende devlet hastanesinde donduran kadin dogum bulabilsem hemen gitcem ama ozellerde var sadece galiba
Ben manisada oturyrum şehir hastanesinde cildiye dokturu yapıyor kararını ver gel yapayım dedi ama biraz acıyo diyince korktum gitmedim

Ben manisada oturyrum şehir hastanesinde cildiye dokturu yapıyor kararını ver gel yapayım dedi ama biraz acıyo diyince korktum gitmedim
yok be başta soguk soguk ufledigi icin basta acimiyo sonrada birazcik aciyo bi kac saniye sürdügü icin dayanilmicak bi sey degil

Bende 4 buçuk aylık hamileyim bende utancımdan göstermiyorum. Genital bölgemde de var benim evet dondurma işlemi diyorlar
Hanimefendi siz neden utanıyorsunuz ya bunu size bulaştıran utansın gidin tedavinizi olun bebeğinizi düşünün kendinizi düşünün çok üzülüyorum böyle durumlara kadınlar ne kadar mahçup olur mu böyle canım ben bekar halimle sadece kendimi düşünüyorum ne bir doktora kendim için laf söyletirim ne başkasına.kimde ne olduğu belli değil toplumda çok yaygın zaten. Bir dünya cinsel yolla bulaşan hastalık var bu en masumlarından biri Allah beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…