Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ya çok sevindim o zaman hemen bakayım Bi netten de sipariş edeyim gün de bir her gün alıyorsunuz demi?
Ben happy.com’dan veya farmareyon’dan alıyorum güvendiğim siteler hemde eczaneden biraz daha uyguna fiyatlandırıyorlar. Geçen eczaneye sordum 117 tl dedi ben indirimde 76 tl’ye düşürdüğüm oluyor. Ama başka yerden almam son kullanma tarihi yakın olanları satıyorlar bazen. Yine de iyi araştırın sizde.

Ya çok sevindim o zaman hemen bakayım Bi netten de sipariş edeyim gün de bir her gün alıyorsunuz demi?
Şöyle günde 2 kez sabah akşam alınıyor ama ben akşamları nadir içiyorum mesela 4 günde bir sabah akşam içiyorum onun dışında sabah içiyorum sadece buna rağmen 1 2 tane siğilim çıkıp kendi kendine geçiyor.

imutor çok az eczanede var ben instagramdan imutor'a yazmıştım sormak için :KK70: yaşadığım yerdeki 2 eczaneyi söylemişlerdi, bulamazsanız isimlerini verebilirim.
Şöyle günde 2 kez sabah akşam alınıyor ama ben akşamları nadir içiyorum mesela 4 günde bir sabah akşam içiyorum onun dışında sabah içiyorum sadece buna rağmen 1 2 tane siğilim çıkıp kendi kendine geçiyor.
Çok sağolun arkadaşlar

Ben bugün doktor dan çıktım sorun yok dedi ancak başka Bi hastane de smear vermiştim onun sonucu da çıkmış az önce gidip aldım ama tabi doktor a gösteremedim randevum yok diye skuamöz epitel hücre yazan kısım moralimi çok bozdu bu kanser falan mı demek arkadaşlar bilen var mı?

Eklentiler

• _20201009_124658.JPG
    _20201009_124658.JPG
    32,6 KB · Görüntüleme: 105
Ben bugün doktor dan çıktım sorun yok dedi ancak başka Bi hastane de smear vermiştim onun sonucu da çıkmış az önce gidip aldım ama tabi doktor a gösteremedim randevum yok diye skuamöz epitel hücre yazan kısım moralimi çok bozdu bu kanser falan mı demek arkadaşlar bilen var mı?
Malignite negatif diyor.Kanser yok (Allah korusun)

Arkadaşlar ben sağlıkçı olarak korktum ama korktuğum hpv olmak veya cin 3 olmak değildi hatta insitu bile değil sadece invaziv olmaktan korktum yoksa diğerlerinin çözülebilir ve kolay halledilebir şeyler olduğunu biliyorum tek korktuğum invaziv olmaktı

Arkadaşlar ben sağlıkçı olarak korktum ama korktuğum hpv olmak veya cin 3 olmak değildi hatta insitu bile değil sadece invaziv olmaktan korktum yoksa diğerlerinin çözülebilir ve kolay halledilebir şeyler olduğunu biliyorum tek korktuğum invaziv olmaktı
İyi akşamlar leep işleminden sonra adet düzeninde şaşma olan varmı acaba leep işleminin üzerinden 30 gün geçti hala adet olamadım normalmi bilmiyorum ama çok korkuyorum

Çok sağolun inanın öyle kötü günler geçirdim ki evet kurtulmuş değilim ama en azından riskli değil buna da şükür Rabbim burada olan herkese şifa versin başıma gelmeden bilmiyordum çok stresliymiş
Geçmiş olsun canım, Tedbirini yinede elden bırakma, bu devirde kimseye güvenilmiyor maalesef...

Geçmiş olsun canım, Tedbirini yinede elden bırakma, bu devirde kimseye güvenilmiyor maalesef...
İki hastanede tipleme yaptırdım şükür ikisi de riskli gurup çıkmadı canım çok doğru söylüyorsun ben de ondan iki ayrı yere test yaptırmak istedim siğillerim var ama artık onun çaresi sabır moral ve bağışıklık Rabbim hepimize şifa versin inşalah

İyi akşamlar leep işleminden sonra adet düzeninde şaşma olan varmı acaba leep işleminin üzerinden 30 gün geçti hala adet olamadım normalmi bilmiyorum ama çok korkuyorum

Leep işlemi adet döngüsünü değiştiriyor diye okumuştum bence korkmayın.

Leep işlemi adet döngüsünü değiştiriyor diye okumuştum bence korkmayın.
İnşallah öyledir yaptiran kişilerin bazıları düzenimizde değişiklik olmadı yazmıştı..Cevabın için çok teşekkür ederim bir msjla bile mutlu olup teselli buluyor insan 💐

X