- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.645
Kanser öncüsü lezyonlar vrmı o belli olacakkizlar benim hpv m riskli gruptan cikmisti şubatta. sonra agustosta yine smear verdim o normal cikti . ama hpv ye bakmayan smearmis o yuzden eylul ayinda yine smear aldi doktor . icim biraz rahatlayabilir mi acaba yoksa yine tirsmali miyim parca aldilar sigillerim var diye . o biyopsi islemi kolposkopi mi oluyor acaba onla ne belli olacak :/
Amin Allah razı olsunHanimefendi siz neden utanıyorsunuz ya bunu size bulaştıran utansın gidin tedavinizi olun bebeğinizi düşünün kendinizi düşünün çok üzülüyorum böyle durumlara kadınlar ne kadar mahçup olur mu böyle canım ben bekar halimle sadece kendimi düşünüyorum ne bir doktora kendim için laf söyletirim ne başkasına.kimde ne olduğu belli değil toplumda çok yaygın zaten. Bir dünya cinsel yolla bulaşan hastalık var bu en masumlarından biri Allah beterinden saklasın
Bakalım gidecem sanırım peki dondurma işlemi bitiriyormu bi kaç seyans da bitince normal doğum yapılır mı acabayok be başta soguk soguk ufledigi icin basta acimiyo sonrada birazcik aciyo bi kac saniye sürdügü icin dayanilmicak bi sey degil
Dondurma işlemi çoğalmasın DİE canım bende de var 5aylık hamileyim bu hafta gösterecem. MecburBakalım gidecem sanırım peki dondurma işlemi bitiriyormu bi kaç seyans da bitince normal doğum yapılır mı acaba
Anladım canmDondurma işlemi çoğalmasın DİE canım bende de var 5aylık hamileyim bu hafta gösterecem. Mecbur
Utanılacak bir durum yok, siz hamilelikten önce smear testi yaptırmadınız mı?Amin Allah razı olsunçarşamba söyleyecem Dr yapacak bişyi yok
Ben 30 yaşindayim 3 doz yaptim doktorum onerdirahim ağzı kanseri aşısı hakkında da herkes başka bişey söylüyor... annem benim için sormuş 25 yaşına kadar demişler... geçenlerde tv de bir prof 55 yaşına kadar yapılabilir ve koruma sağlar, dedi...
genital siğillerin cinsel yolla bulaştığını biliyorum... eşinle konuşmalısın... çok geçmiş olsun...
Yani yaptırmıştım ama 6ay önce yaptırdım. Gebe kalmadan şuanda gidemiyorum Dr oğlumun covid testi pozitif çıktıUtanılacak bir durum yok, siz hamilelikten önce smear testi yaptırmadınız mı?
Smear testiniz temiz çıkmıştı yaptırdığınızda yani?Yani yaptırmıştım ama 6ay önce yaptırdım. Gebe kalmadan şuanda gidemiyorum Dr oğlumun covid testi pozitif çıktı
Merhaba,Dondurma işlemi çoğalmasın DİE canım bende de var 5aylık hamileyim bu hafta gösterecem. Mecbur
Gecen sene gittim 400 ya da 500 tl di diye hatırlıyorum 10 dk konustuk :)Polat hoca harika keske ona muayne olabilsem.muayne ucreti ne kadar
Ben eldivenle alıyorum rahat oluyorMerhaba bende de hpv var mı belli değil bende makat kısmında 1 tane nokta gibi çıkıntılı olmayan siyahlık farkettim doktora gidicem o bölgeyi ne ile temizleniz? Ben daha önce jilet yapıyordum 2 aydır ağda falan yapıyorum ama makasla kısaltmayı denedim jilet yaptığım için gür ve iyice dağınık çıkmıştı baya vaktimi alıyor
Canım senin durumun ne oldu riskli idi sanırım en son senin gebelik iyi misin ?Ben eldivenle alıyorum rahat oluyor
Sağol canım covid den dolayı gidemedim ben hala kontrole 14 gün test yaptıracam negatif çıksın gidecem şuan için sadece dinleniyorumCanım senin durumun ne oldu riskli idi sanırım en son senin gebelik iyi misin ?
Çok çok güzel bir haberMerhaba arkadaslar hpv testim negatif cikti dahasi tum isteyenlerin basina. Ancak suan icimi kemiren anal ve oral yolla bulasti mi bulastiysa orada da negatif olmus muyumdur bunu merak ediyorum. Hpv beni maddi manevi cok kotu etkiledi erkek arkadasim beni terk etti fazla kaygilandigim icin. Takviyeler tedaviler pahaliydi. Allah herkesi bu beladan kurtarsin.
Sizlerin de biran once atlatmasini cani gonulden istiyorum. Benim atlatma surecim tam 1 yil surdu, bu surecte cinsellik yasamadim, ahcc kullandim, yesil cay ictim ve de 3 doz gardasil asi oldum. Benimkinin tipi 66 idi ve de Cin1 cikmisti biyopsi sonucum.Çok çok güzel bir haberHayirlı olsun ...Darisi bana ve hpvli herkese inşallah ..Bağışıklık yüksekse HPV vücuttan atılıyor zaten..Buda tüm vücudu kapsar diye düşünüyorum..Burda sağlıkçı arkadaşlarda var okurlarsa onlar daha sağlikli bilgi verirler tabi..Ama ben diğer yerlerde de varsa ordada negatif olmuştur diye düşünüyorum..Bazı sorularım var size cevap verirseniz çok sevinirim..Ne kadar zamanda negatif oldunuz ? HPV tipiniz neydi? Ve cinselliğe ara verdiniz mi süreç içerisinde?Bilgi verirseniz çok sevinirim..
Bir de 3 kutu deflagyn kullandim Cin 1 icin.Çok çok güzel bir haberHayirlı olsun ...Darisi bana ve hpvli herkese inşallah ..Bağışıklık yüksekse HPV vücuttan atılıyor zaten..Buda tüm vücudu kapsar diye düşünüyorum..Burda sağlıkçı arkadaşlarda var okurlarsa onlar daha sağlikli bilgi verirler tabi..Ama ben diğer yerlerde de varsa ordada negatif olmuştur diye düşünüyorum..Bazı sorularım var size cevap verirseniz çok sevinirim..Ne kadar zamanda negatif oldunuz ? HPV tipiniz neydi? Ve cinselliğe ara verdiniz mi süreç içerisinde?Bilgi verirseniz çok sevinirim..