Ben happy.com’dan veya farmareyon’dan alıyorum güvendiğim siteler hemde eczaneden biraz daha uyguna fiyatlandırıyorlar. Geçen eczaneye sordum 117 tl dedi ben indirimde 76 tl’ye düşürdüğüm oluyor. Ama başka yerden almam son kullanma tarihi yakın olanları satıyorlar bazen. Yine de iyi araştırın sizde.Ya çok sevindim o zaman hemen bakayım Bi netten de sipariş edeyim gün de bir her gün alıyorsunuz demi?
Şöyle günde 2 kez sabah akşam alınıyor ama ben akşamları nadir içiyorum mesela 4 günde bir sabah akşam içiyorum onun dışında sabah içiyorum sadece buna rağmen 1 2 tane siğilim çıkıp kendi kendine geçiyor.Ya çok sevindim o zaman hemen bakayım Bi netten de sipariş edeyim gün de bir her gün alıyorsunuz demi?
imutor çok az eczanede var ben instagramdan imutor'a yazmıştım sormak içinyaşadığım yerdeki 2 eczaneyi söylemişlerdi, bulamazsanız isimlerini verebilirim.
Çok sağolun arkadaşlarŞöyle günde 2 kez sabah akşam alınıyor ama ben akşamları nadir içiyorum mesela 4 günde bir sabah akşam içiyorum onun dışında sabah içiyorum sadece buna rağmen 1 2 tane siğilim çıkıp kendi kendine geçiyor.
Malignite negatif diyor.Kanser yok (Allah korusun)Ben bugün doktor dan çıktım sorun yok dedi ancak başka Bi hastane de smear vermiştim onun sonucu da çıkmış az önce gidip aldım ama tabi doktor a gösteremedim randevum yok diye skuamöz epitel hücre yazan kısım moralimi çok bozdu bu kanser falan mı demek arkadaşlar bilen var mı?
Öyle mi diyorsun canım çok korkuyorum skuamöz için internette deri cilt kanseri yazıyorMalignite negatif diyor.Kanser yok (Allah korusun)
Smear temiz sorun yokÖyle mi diyorsun canım çok korkuyorum skuamöz için internette deri cilt kanseri yazıyor
Çok sağolun internette hep en kötüsü yazıyor skuamöz e kanser yazıyordu korktum bayaSmear temiz sorun yok
Korkmayın temizÇok sağolun internette hep en kötüsü yazıyor skuamöz e kanser yazıyordu korktum baya
invaziv nedir??Arkadaşlar ben sağlıkçı olarak korktum ama korktuğum hpv olmak veya cin 3 olmak değildi hatta insitu bile değil sadece invaziv olmaktan korktum yoksa diğerlerinin çözülebilir ve kolay halledilebir şeyler olduğunu biliyorum tek korktuğum invaziv olmaktı
Kanserin epital dışına çıkıp ilerlemiş haliinvaziv nedir??
Hpv test sonucum riskli olmayan grup çıktı çok şükür vallahi Rabbim herkese yardım etsin çok stresli Bi süreçmişKanserin epital dışına çıkıp ilerlemiş hali
İyi akşamlar leep işleminden sonra adet düzeninde şaşma olan varmı acaba leep işleminin üzerinden 30 gün geçti hala adet olamadım normalmi bilmiyorum ama çok korkuyorumArkadaşlar ben sağlıkçı olarak korktum ama korktuğum hpv olmak veya cin 3 olmak değildi hatta insitu bile değil sadece invaziv olmaktan korktum yoksa diğerlerinin çözülebilir ve kolay halledilebir şeyler olduğunu biliyorum tek korktuğum invaziv olmaktı
Size söylemiştim değil mi?? Çok sevindim. Geçmiş olsun.Hpv test sonucum riskli olmayan grup çıktı çok şükür vallahi Rabbim herkese yardım etsin çok stresli Bi süreçmiş
Çok sağolun inanın öyle kötü günler geçirdim ki evet kurtulmuş değilim ama en azından riskli değil buna da şükür Rabbim burada olan herkese şifa versin başıma gelmeden bilmiyordum çok stresliymişSize söylemiştim değil mi?? Çok sevindim. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım, Tedbirini yinede elden bırakma, bu devirde kimseye güvenilmiyor maalesef...Çok sağolun inanın öyle kötü günler geçirdim ki evet kurtulmuş değilim ama en azından riskli değil buna da şükür Rabbim burada olan herkese şifa versin başıma gelmeden bilmiyordum çok stresliymiş
İki hastanede tipleme yaptırdım şükür ikisi de riskli gurup çıkmadı canım çok doğru söylüyorsun ben de ondan iki ayrı yere test yaptırmak istedim siğillerim var ama artık onun çaresi sabır moral ve bağışıklık Rabbim hepimize şifa versin inşalahGeçmiş olsun canım, Tedbirini yinede elden bırakma, bu devirde kimseye güvenilmiyor maalesef...
İyi akşamlar leep işleminden sonra adet düzeninde şaşma olan varmı acaba leep işleminin üzerinden 30 gün geçti hala adet olamadım normalmi bilmiyorum ama çok korkuyorum
İnşallah öyledir yaptiran kişilerin bazıları düzenimizde değişiklik olmadı yazmıştı..Cevabın için çok teşekkür ederim bir msjla bile mutlu olup teselli buluyor insanLeep işlemi adet döngüsünü değiştiriyor diye okumuştum bence korkmayın.