O test nasıl yapılıyor peki?Merhaba. Kadın doğuma gidip hpv tipleme testi yaptırmak istiyorum diyin. Zaten doktor kahverengi oluşumları görünce kendi yapacaktir da. Muhtemelen siğil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O test nasıl yapılıyor peki?Merhaba. Kadın doğuma gidip hpv tipleme testi yaptırmak istiyorum diyin. Zaten doktor kahverengi oluşumları görünce kendi yapacaktir da. Muhtemelen siğil.
Vajinadan suruntu alıyor. Acımıyor merak etmeyin.O test nasıl yapılıyor peki?
Gardasil iki doz oldum. Ben cin1 için leep yaptiriyim diyorum. Bu forumda önceleri yaptıran kızlar olmuş. Bir arkadaş bahsetti. Leep yaptırıp negatif bile olan varmış. Sanırım virüs yükü azaldığı için bağışıklık kolay atlatıyor. Bu konuyla ilgili leep deneyimi olan varsa yazabilir mi tecrübelerini :)Cin 1 yenersen bazen hpv kaliyor bazende bağisikliga bagli işte bağişiklik iyiyse oda bitiyor tabiki ama gardasil iğne en etkili cozum bence
Tamam çok teşekkürler gitmem gerek ama korkudan hic cesaret edemiyorum bir yanda da 2 yıldır çocuk istyorm olmuyor polikstk overm var falan rahîm filmi ister diyede çok korkum var çok acıyor diyenler varVajinadan suruntu alıyor. Acımıyor merak etmeyin.
Ben leep oldum cin 3 ile ve 9 ayda hpv 16 negatif oldumGardasil iki doz oldum. Ben cin1 için leep yaptiriyim diyorum. Bu forumda önceleri yaptıran kızlar olmuş. Bir arkadaş bahsetti. Leep yaptırıp negatif bile olan varmış. Sanırım virüs yükü azaldığı için bağışıklık kolay atlatıyor. Bu konuyla ilgili leep deneyimi olan varsa yazabilir mi tecrübelerini :)
Evet bendede oyle bir sorun var. Ilk hamileligimde vajinamda olusmustu. Bende yandirdim. Doktorum dogru soylemis popilloma virusunun tedavisi yoktur. Karsi cinsten surtunme, iliski sirasinda geciyo insana ve kanda omrumuzun sonuna kadar kaliyo. Ikinci gebeligimden sonra gogusumde meme yanlarinda olusmaya basladi eczaneden aldigim ilacla yakdim. Vucudun direnci asagi dusunce yeniden olusuyor. Yedigine icdigine dikkat etmelisinki zayiflamayasin yoksa yeniden cikiyo.arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Geçmediği doğru değil. Hele ki genital alan dışında başka bir bölgede olduğunu ilk defa duyuyorum. Heralde jinekologlara söyleseniz onlar da ilk defa duyar. Sağlıklı çalışan bir bağışıklık sistemi ile bir iki sene içinde (yeniden enfekte olmamak, yani cinselliği kesmek şartı ile) bu virüsü yenersiniz. Burda da çok fazla örneği var. Okursanız göreceksiniz negatif olan arkadaşları. Nasıl geçmez? Siz sürekli size bulaştıran kişi ile veya virüsü taşıyan başka biri ile ilişkiye girmeye devam ederseniz, bağışıklık sisteminiz zayıfsa geçmez. Bunun dışında genital bölgeyi etkileyen tipler ağız dışında başka hiçbir organı etkileyemez. Genital yol ile bulaşanlar ancak mukozalara tutunabilir. Burda hepimiz destek ve bilgi arıyoruz. Yanlış bilgi vererek paniğe yol açmayalım.Evet bendede oyle bir sorun var. Ilk hamileligimde vajinamda olusmustu. Bende yandirdim. Doktorum dogru soylemis popilloma virusunun tedavisi yoktur. Karsi cinsten surtunme, iliski sirasinda geciyo insana ve kanda omrumuzun sonuna kadar kaliyo. Ikinci gebeligimden sonra gogusumde meme yanlarinda olusmaya basladi eczaneden aldigim ilacla yakdim. Vucudun direnci asagi dusunce yeniden olusuyor. Yedigine icdigine dikkat etmelisinki zayiflamayasin yoksa yeniden cikiyo.
Ayrıca kana da geçmez bu virüsEvet bendede oyle bir sorun var. Ilk hamileligimde vajinamda olusmustu. Bende yandirdim. Doktorum dogru soylemis popilloma virusunun tedavisi yoktur. Karsi cinsten surtunme, iliski sirasinda geciyo insana ve kanda omrumuzun sonuna kadar kaliyo. Ikinci gebeligimden sonra gogusumde meme yanlarinda olusmaya basladi eczaneden aldigim ilacla yakdim. Vucudun direnci asagi dusunce yeniden olusuyor. Yedigine icdigine dikkat etmelisinki zayiflamayasin yoksa yeniden cikiyo.
Hayir canim yalnis soylemiyorum nette de arastira bilirsiniz insan popilloma virusu kana kecmisse hic bir sekilde tedavisi yoktur. Ayrica bedenin yumusak olan et kisimlarinda boyun, vajina, koltuk alti ve saire gibi yerlerde de olusabilir ben evliyim ve evet bana esimden gecti kac yildir bununla ugrasiyoruz ama sonuc negativ gecmiyorGeçmediği doğru değil. Hele ki genital alan dışında başka bir bölgede olduğunu ilk defa duyuyorum. Heralde jinekologlara söyleseniz onlar da ilk defa duyar. Sağlıklı çalışan bir bağışıklık sistemi ile bir iki sene içinde (yeniden enfekte olmamak, yani cinselliği kesmek şartı ile) bu virüsü yenersiniz. Burda da çok fazla örneği var. Okursanız göreceksiniz negatif olan arkadaşları. Nasıl geçmez? Siz sürekli size bulaştıran kişi ile veya virüsü taşıyan başka biri ile ilişkiye girmeye devam ederseniz, bağışıklık sisteminiz zayıfsa geçmez. Bunun dışında genital bölgeyi etkileyen tipler ağız dışında başka hiçbir organı etkileyemez. Genital yol ile bulaşanlar ancak mukozalara tutunabilir. Burda hepimiz destek ve bilgi arıyoruz. Yanlış bilgi vererek paniğe yol açmayalım.
Zaten canim kanda oldugu icin yeniden cikiyoAyrıca kana da geçmez bu virüs
Aynen kanda yoktur... Katılıyorum sanaAyrıca kana da geçmez bu virüs
Hayır kanda bulunmuyor yanlış bir bilgi sadece genital bölge deri üzerinde ve rahimde bulunuyor başkayerlerinizle enfekte etmediysenizZaten canim kanda oldugu icin yeniden cikiyo
Benim doktorum söyledi bu dalda uzman bir doktor kanda bulunmuyor canım intte gördüklerine inanma seni kanser eder öldürür bileHayir canim yalnis soylemiyorum nette de arastira bilirsiniz insan popilloma virusu kana kecmisse hic bir sekilde tedavisi yoktur. Ayrica bedenin yumusak olan et kisimlarinda boyun, vajina, koltuk alti ve saire gibi yerlerde de olusabilir ben evliyim ve evet bana esimden gecti kac yildir bununla ugrasiyoruz ama sonuc negativ gecmiyor
Hpv yi hsv ile karştırmayasınız ?Hayir canim yalnis soylemiyorum nette de arastira bilirsiniz insan popilloma virusu kana kecmisse hic bir sekilde tedavisi yoktur. Ayrica bedenin yumusak olan et kisimlarinda boyun, vajina, koltuk alti ve saire gibi yerlerde de olusabilir ben evliyim ve evet bana esimden gecti kac yildir bununla ugrasiyoruz ama sonuc negativ gecmiyor
Ayrıca evet en sık bulaş türü cinsellik ama cinsellik dışında da bulaştığı dünya sağlık örgütü tarafından onaylanmış yani.. Sadece cinsellikle diyerek insanlar da yanlş yönlendirilmesin lütfen..Hayir canim yalnis soylemiyorum nette de arastira bilirsiniz insan popilloma virusu kana kecmisse hic bir sekilde tedavisi yoktur. Ayrica bedenin yumusak olan et kisimlarinda boyun, vajina, koltuk alti ve saire gibi yerlerde de olusabilir ben evliyim ve evet bana esimden gecti kac yildir bununla ugrasiyoruz ama sonuc negativ gecmiyor
Canim kanda bulunmasaydi popilloma viusunun hansi tipden oldugunu anlamak icin kandan testHayır kanda bulunmuyor yanlış bir bilgi sadece genital bölge deri üzerinde ve rahimde bulunuyor başkayerlerinizle enfekte etmediyseniz
Kanda olsa kan tahlilinde çıkardı, kanda olan bir virüs değil bu, arkadaşların da söylediği gibi vajinada oluyor sadece.Zaten canim kanda oldugu icin yeniden cikiyo
Kan tahliliyle değil, vajinadan alınan sürüntüden yapılıyor HPV testi.Kanda olsa kan tahlilinde çıkardı, kanda olan bir virüs değil bu, arkadaşların da söylediği gibi vajinada oluyor sadece.