Hanımlar merhaba, sizinle bir şey paylaşmak istedim. Yaklaşık 1 haftadır uzun 2 kutu antibiyotik kullanımına bağlı vajinal mantar sorunu çekiyorum. Doktoruma gittiğim gün bana ilaçlar yazdı. Son anda masasında gözüne bir kağıt çarptı (büyük bir ihtimalle üretici firmanın kendisine temin ettiği kağıt). “Az kalsın unutuyordum bak bunuda al istersen dedi. Hem vajinal mantara hemde siğillere iyi gelmekte ve mantarın tekrarlamasını da önler” dedi. İnternetten ücretine baktım 45₺ civarıydı. Benim aldığım eczanede de 48₺ idi. İçinde borik asit, su ve bir madde daha var. İnternetten bir araştırma yaptım ve doktorumun dediği gibi gerçekten genital bölge sağlığı için çok yararı varmış borik asidin. Bulabilirseniz eczanelerde sadece borik asit olarakta satılıyor ama onun ölçüsü var su ile seyreltmek gerekiyormuş. Eczacınıza danışırsınız olmadı ama. Kullandığımda siğillerimde küçülme oldu. Bazıları geçti. İnanabiliyor musunuz. Ek bir şey yapmadım çünkü. Aldığım ürünün adı burn off genital bölge için olan mavi kutu. Bence denemelisiniz. Benim aldığım ürünü almasanız da 5-10 ₺ gibi bir fiyatı var sade borik asidin. Lütfen saf suyla deneyin. Belki çözüm olur. Sabun gibi değil su bildiğiniz. Ben temiz fısfıslı bir şişeye döktüm. Sıkarak uyguluyorum. Normal dökerek yaparsanız çok israf oluyor. Boşa gidip akıyor hepsi. Kullanırsanız umarım olumlu bir sonuç alırsınız. Sevgiler