Asitik asit ya canım sirke.. genelde hastanede ya seyreltilmiş sirke ya da seyreytilmiş asetir asit ile siğil mi değil mi bakılıyormuş.. youtube da dü izledim asit sürülen siğil mat bir beyazlık (bembeyaz) aldı taban ile birlikte..Sirke sürünce beyazlar mıymış siğil ilk defa duydum kız?
Siz de kesn var mı ? Yoksa siz olduğunu mu düşünüyorsunuz ?Az önce gelişim lab ıda aradım önce pozitif sonra negatif olan hastalırımız var dediler atılıyor dedi böyle şeyleri artık doktora değil buralara sormak daha mantıklı çünkü testi yapan adamlar bunlar sadece yüksek riskliler daha inatçıdır ama yinede vücuda göre değişir alınan virüs miktarına göre değişir dediler mesela evli olan kadına her ilişkisinde bulaşıyor ama bana tek ilişkide bulaştı mesela tabi belki benimki çok kopyaladı ama evli kadına hergün bulaşmasına rağmen kopya edemedi yani çok kompeks virüs ve kişiye göre çok değişiyor ama sonunda mutlu son oluyor farkında olduğumuz sürece
Canım kaç dk bekletcez şüphelendiğime süreyim ben deAsitik asit ya canım sirke.. genelde hastanede ya seyreltilmiş sirke ya da seyreytilmiş asetir asit ile siğil mi değil mi bakılıyormuş.. youtube da dü izledim asit sürülen siğil mat bir beyazlık (bembeyaz) aldı taban ile birlikte..
Genelde youtubeda gördüğüm kadadyla hemen beyazlıo.. burde okudugum kadarylada öyla.. geçmş yormları okumadnz mı ? Sadece sirkeyle geçrtenler bile vardıCanım kaç dk bekletcez şüphelendiğime süreyim ben de
Bunu tam anlamadim sanırım. Evlilerde mi virus yükü çok olur tek ilişki yaşanınca mi?Az önce gelişim lab ıda aradım önce pozitif sonra negatif olan hastalırımız var dediler atılıyor dedi böyle şeyleri artık doktora değil buralara sormak daha mantıklı çünkü testi yapan adamlar bunlar sadece yüksek riskliler daha inatçıdır ama yinede vücuda göre değişir alınan virüs miktarına göre değişir dediler mesela evli olan kadına her ilişkisinde bulaşıyor ama bana tek ilişkide bulaştı mesela tabi belki benimki çok kopyaladı ama evli kadına hergün bulaşmasına rağmen kopya edemedi yani çok kompeks virüs ve kişiye göre çok değişiyor ama sonunda mutlu son oluyor farkında olduğumuz sürece
Var canım bende malesef hemde yüksek riskli lezyonda yok smearda temiz öylesine test yaptırdm öyle öğrendimSiz de kesn var mı ? Yoksa siz olduğunu mu düşünüyorsunuz ?
Çok üzüldüm inşaALLAH biran önce negatif olursun..Var canım bende malesef hemde yüksek riskli lezyonda yok smearda temiz öylesine test yaptırdm öyle öğrendim
Amin inşallah teşekkür ederim sizde aşınızı olun eşinizde olsa güvenmeyin korunun görüyorsunuz halimiziÇok üzüldüm inşaALLAH biran önce negatif olursun..
Bunun siğil olup olmadığını bilmiyorum baska yok sizce siğil mi genital bölgedeki ele bulasir mi diyorum. Burda neredeyse herkes sigillerden dolayi burda genital bölge temizligi elle yapılan birsey birisi de cıkıp bende oldu ya da olmadı demedi.ask olsun..Mesela benim kuzenimin elinde yıllarca geçmeyen siğilleri vardı. Kaç çeşit cildiyeciye gitti. En son bir tanesinden çare buldu. Siğilleri geçti. Belki seninki öyle bir şeydir. Kaç zamandır var?
Bilsem söylerim ama bilmiyorum ki elimde bir şey yok şu an. Ağzımın içine bakıyorum sürekli. Bir de işte ortak klozet ve çamaşır makinesi kullanımından korkuyorum.Bunun siğil olup olmadığını bilmiyorum baska yok sizce siğil mi genital bölgedeki ele bulasir mi diyorum. Burda neredeyse herkes sigillerden dolayi burda genital bölge temizligi elle yapılan birsey birisi de cıkıp bende oldu ya da olmadı demedi.ask olsun..
Okudum ama hiç inanmadım açıkçası. Siğiller yalnızca dondurmak veya yakmakla tam anlamıyla yok oluyor gibi geliyordu. Beyazlama olayını da doktora sorduğumda illa beyazlayacak diye bir şey yok demişti ondan sordum canım. Ama bu kadar kişi öyle diyosa öyledir. Doktorlara kalsa zaten vücuttan da atılmıyor bu virüsGenelde youtubeda gördüğüm kadadyla hemen beyazlıo.. burde okudugum kadarylada öyla.. geçmş yormları okumadnz mı ? Sadece sirkeyle geçrtenler bile vardı
Klozet ve çamaşırdan bulaşma ihtimali yok canım ama ben yine de her ihtimale karşı camsil şişesine çamaşır suyu koydum oturak kısmına sıkıyorum işim bitince. Çamaşırlar da genelde ayrı atılıyor. Ama hastalığa özel değil hep öyleydi. Bunun dışında aynı çatal kaşık bardak zaten kullanılmaz. Aslında yapılması gereken hijyen kurallarını uygulamaya devam edip geçicez. Dış yüzeyden bulaşma imkanı yok. O kesin.Kızlar bir de size söylenen ne, bu konuda fikir almak istiyorum: klozetten ailemize siğil bulaştırma riskimiz var mı? Ben kolonya dokuyodum dezenfekte etsin diye, annem yeter artık kokudan bıktım dediği için yapamıyorum. Bir de ortak yikanan çamaşırlar konusu var. Siz nasıl önlemler alıyorsunuz?
Şöyle birşey var.. vajina iç dokusu zaten hassas bir doku olduğu için oraya fazla asit uygulamak uygun olan deriyi de beyazlaştırp tahriş edebiliyormuş o yüzden her beyaz nokta siğil olmaya bilirmiş. Ama kesinlik ile beyazlatyor.. madem öyle onlar neden dondurmak yerine (bazı doktorlar ) küçük ve az olan siğilleri asit ile yakıyorlar veya aldara neden var? İnternette yabancı kaynaklar mevcut bu bilgiler yabancı kaynaklardan.. belki de beyazlatmıyor da olabilir dadikleri vestibular papillamtozis sistem..Okudum ama hiç inanmadım açıkçası. Siğiller yalnızca dondurmak veya yakmakla tam anlamıyla yok oluyor gibi geliyordu. Beyazlama olayını da doktora sorduğumda illa beyazlayacak diye bir şey yok demişti ondan sordum canım. Ama bu kadar kişi öyle diyosa öyledir. Doktorlara kalsa zaten vücuttan da atılmıyor bu virüs
Merhaba, asla önermediğimiz bir doktor kesinlikle kimi tercih ederseniz edin onlardan cok daha memnun kalırsınız. Çok ciddi paralar ödüyorsunuz ancak asla ilk ilgiyi göremiyorsunuz. Her seferinde muayene ücreti ödeyip ayda bir kontrole gidiyorsunuz toplam muayene 30 saniye sürüyor oysa ilk gittiğinizde yarım saat sizinle konusuyor sizi bağlamak için. Yani bu sadece bir örnek. Birçok kişiyle görüştüm bu konuda ve bu kadarına da yuh diyebileceğiniz bir sürü şey duyduk. Kapısının dahi önünden geçmiyoruz biz artık o derece kötü şeyler duyduk ve yaşadık ancak bunları açıklamak istemiyorum. Herkese çok gecmiş olsun. Öyle ya da böyle atlatılıyor lütfen kendinizi harcatmayın paranızı da emeğinizi de.. biz her seyi yaptık 7 ay time health ahcc kullandık. Gardasil yaptık. Sözde iyi doktorlara gittik. Sürekli imutor kompleks, çörekotu yeşilçay propolis kefir kullandık ve bunun gibi birçok şey... Yani aklınıza gelebilecek her türlü şeyi yaptık ve 1 yılı aşkındır evli olmamıza rağmen cinsellikten uzak durduk yine de negatif olamadık 1 yıl testimizde ki sadece tip 6 tasıyoruz. Şimdi eylülde 18 ay olacak tanı alalı ve eylül gibi tekrar test yaptıracağız umarım negatifi buradan da paylaşırız.Bu bahsi geçen doktoru ben de çok araştırmıştım. Eşi nevra hanım ile beraber çalışıyormuş hatta. Ben hiç gitmedim fakat o kadar çok kötü yorum okudum ki. Doğru veya değil bilemem. Hakan bey özelinde konuşmuyorum. Kendisini tanımıyorum çünkü. Ama bir çok özel klinik ve doktor gereksiz yere siğil diye müdehalede bulunabiliyor. Hatta buradatostosi arkadaşımız eşi ile gidip memnun kalmadığını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Şunu unutmayın ki hpv hastalığı ticaret koluna döndü tamamen. Korku senaryoları yaratarak paniğimizden besleniyorlar. O korkuyla kim ne derse yapıyoruz veya alıyoruz. Sakin olun. Herkese inanıp paranızı kaptırmayın lütfen. Ben hem özel hem devlete gittim. Ne hikmetse özele gittiğimde smear temiz kaşıntı akıntı olmamasına rağmen sürekli enfeksiyon car diye fitil yazılıyor. Hiç elim boş dönmedim kontrol için gidip. Her şey için ayrı ücret ayrı test. Sürekli korku ve panik havası. Bilmiyorum. Bazen aklımızla oynadıklarını hissediyorum.
Ya negatif olamamanıza çok üzüldüm. Neden olmadı acaba? Cinsellik de devam etmiyor. Çok ilginç. Bu adamla ilgili ben de çok şey duydum. Eşi ile ilgili daha çok ama. Bir yerde okumuştum. Bir kadın arkadaş herpes ve hpv aynı anda yaşamış. Kadın muayene bile etmek istememiş ve demiş ki “bütün virüsleri kapmışsın”. Tabi ki şahsen tanımıyorum anlatanı. Forumda okumuştum. İnşallah negatif olursunuz en yakın zamanda. Bir de sigara veya alkol durumunuz nedir merak ettim.Merhaba, asla önermediğimiz bir doktor kesinlikle kimi tercih ederseniz edin onlardan cok daha memnun kalırsınız. Çok ciddi paralar ödüyorsunuz ancak asla ilk ilgiyi göremiyorsunuz. Her seferinde muayene ücreti ödeyip ayda bir kontrole gidiyorsunuz toplam muayene 30 saniye sürüyor oysa ilk gittiğinizde yarım saat sizinle konusuyor sizi bağlamak için. Yani bu sadece bir örnek. Birçok kişiyle görüştüm bu konuda ve bu kadarına da yuh diyebileceğiniz bir sürü şey duyduk. Kapısının dahi önünden geçmiyoruz biz artık o derece kötü şeyler duyduk ve yaşadık ancak bunları açıklamak istemiyorum. Herkese çok gecmiş olsun. Öyle ya da böyle atlatılıyor lütfen kendinizi harcatmayın paranızı da emeğinizi de.. biz her seyi yaptık 7 ay time health ahcc kullandık. Gardasil yaptık. Sözde iyi doktorlara gittik. Sürekli imutor kompleks, çörekotu yeşilçay propolis kefir kullandık ve bunun gibi birçok şey... Yani aklınıza gelebilecek her türlü şeyi yaptık ve 1 yılı aşkındır evli olmamıza rağmen cinsellikten uzak durduk yine de negatif olamadık 1 yıl testimizde ki sadece tip 6 tasıyoruz. Şimdi eylülde 18 ay olacak tanı alalı ve eylül gibi tekrar test yaptıracağız umarım negatifi buradan da paylaşırız.
Bir doktora asla yakışmayacak şeyler. Bana böyle yaklaşan birine ben de asla gitmem.Ya negatif olamamanıza çok üzüldüm. Neden olmadı acaba? Cinsellik de devam etmiyor. Çok ilginç. Bu adamla ilgili ben de çok şey duydum. Eşi ile ilgili daha çok ama. Bir yerde okumuştum. Bir kadın arkadaş herpes ve hpv aynı anda yaşamış. Kadın muayene bile etmek istememiş ve demiş ki “bütün virüsleri kapmışsın”. Tabi ki şahsen tanımıyorum anlatanı. Forumda okumuştum. İnşallah negatif olursunuz en yakın zamanda. Bir de sigara veya alkol durumunuz nedir merak ettim.
Teşekkür ederim, umarım negatif günlerimiz yakındır. Bende alkol sigara kullanımı yok. Eşim de sigara kullanmıyor ayda bir iki defa 2 bira içiyor. Yani onun da öyle ahım şahım bir alkol tüketimi yok. Dr hakana bu durumun sıkıntı olup olmayacağını sordu eşim çünkü ben rahatsız oluyordum içmesinden bağışıklık düşer diye ve doktor ne dedi biliyor musunuz? “BETA GLUKAN BİRA MAYASINDA BULUNUR VE NE KADAR İÇERSEN İÇ BIRAK ZARARI HPV İÇİN FAYDASI VARDIR, KEYFİNE BAK”Ya negatif olamamanıza çok üzüldüm. Neden olmadı acaba? Cinsellik de devam etmiyor. Çok ilginç. Bu adamla ilgili ben de çok şey duydum. Eşi ile ilgili daha çok ama. Bir yerde okumuştum. Bir kadın arkadaş herpes ve hpv aynı anda yaşamış. Kadın muayene bile etmek istememiş ve demiş ki “bütün virüsleri kapmışsın”. Tabi ki şahsen tanımıyorum anlatanı. Forumda okumuştum. İnşallah negatif olursunuz en yakın zamanda. Bir de sigara veya alkol durumunuz nedir merak ettim.