Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Teşekkür ederim, umarım negatif günlerimiz yakındır. Bende alkol sigara kullanımı yok. Eşim de sigara kullanmıyor ayda bir iki defa 2 bira içiyor. Yani onun da öyle ahım şahım bir alkol tüketimi yok. Dr hakana bu durumun sıkıntı olup olmayacağını sordu eşim çünkü ben rahatsız oluyordum içmesinden bağışıklık düşer diye ve doktor ne dedi biliyor musunuz? “BETA GLUKAN BİRA MAYASINDA BULUNUR VE NE KADAR İÇERSEN İÇ BIRAK ZARARI HPV İÇİN FAYDASI VARDIR, KEYFİNE BAK”
İnanmıyorum cidden. O kadar iyi oldu ki bunu anlatmanız ve fikir belirtmeniz. Devasa ücretler alıyolar bi de insanlardan. Gerçekten eğer boşa yakıyosa kadınları siğil diye Allah da onu yaksın. Bira mayasında bulunan beta glukanla faydalı olan beta glukan bambaşka şeyler bu arada. Ve alkolle birlikte bağışıklık tamamen düşer. Bunu senelerdir bağıra bağıra söylüyor herkes. İsterse içinde ölümsüzlük iksiri olsun alkol girince zehir oluyor. Peki bu süreçte siğil çıkmaya devam etti mi? Yani belki negatif olamamışsınızdır ama siğiller yok olmuştur en azından?

Beni de en çok korkutan şey bu siğilin arkasından dönen ticaret olayı. Öğrenciyim, gelirim 0 tl aylık. Giderim zaten var. Benim siğil tedavisine verdiğim para dişimden tırnağımdan kazıdığım para. Yok onun muayenesi 500, yok siğil yakma 2000, acıbadem 350, 2 x aldara 275 , boş yere bilgisizken cin1’im bile yokken aldırılan deflagyn 1500. İlerde önemli bir şey yaparım diye yıllardır aç kalıp biriktirdiğim paralar gitti ve siğillerimin bitip bitmemesi bile kesin değil. Bu doktorlar para istemeye ve tedavi için bizi şüpheye düşürmeye devam ediyorlar. Keşke ama keşke şöyle devlet hastanesinde adam akıllı bir doktor olsa. Hem takip eden hem yakan. Bana devlette yakmıyor ve ilgilenilmiyor dediklerinden sonra çok çekindim gitmeye

Bilsem söylerim ama bilmiyorum ki elimde bir şey yok şu an. Ağzımın içine bakıyorum sürekli. Bir de işte ortak klozet ve çamaşır makinesi kullanımından korkuyorum.
Sana demedim canım zaten konuya bakan birsürü kisi vardır burdan bildirim de gidiyordur söyleseler keske de bilsem :KK43: elimdeki siğil gibi değil ama cıkar mı diye korkuyorum buara

Sana demedim canım zaten konuya bakan birsürü kisi vardır burdan bildirim de gidiyordur söyleseler keske de bilsem :KK43: elimdeki siğil gibi değil ama cıkar mı diye korkuyorum buara
Cevap vericem veremiyorum elinizdeki şeyden bende de çıkmıştı. İçi su dolu gibi patlayo falan hatta? Ben de siğil sanıp doktora koşmuştum ama değilmiş. Adını hatırlamaya çalıştım saatlerdir ama hatırlayamadım. Bi tür egzama bu. Dysodrik mi öyle bi adı vardı.

İnanmıyorum cidden. O kadar iyi oldu ki bunu anlatmanız ve fikir belirtmeniz. Devasa ücretler alıyolar bi de insanlardan. Gerçekten eğer boşa yakıyosa kadınları siğil diye Allah da onu yaksın. Bira mayasında bulunan beta glukanla faydalı olan beta glukan bambaşka şeyler bu arada. Ve alkolle birlikte bağışıklık tamamen düşer. Bunu senelerdir bağıra bağıra söylüyor herkes. İsterse içinde ölümsüzlük iksiri olsun alkol girince zehir oluyor. Peki bu süreçte siğil çıkmaya devam etti mi? Yani belki negatif olamamışsınızdır ama siğiller yok olmuştur en azından?
Ben de inanamıyorum. Kendisine biraz soru sorduğunuzda aldığınız tuhaf cevaplardan anlayabilirsiniz nasıl bir doktor olduğunu. Yanlış hatırlamıyorsam yaklasık olarak şubat- mart ayına kadar ara ara siğiller çıktı yani siğil mi değil mi kesin değil ama yakalım yine de ne olur ne olmaz dedikleri türlerden. Mart ayından beri bir siğil veya benzeri bir şey gözlemlemedik. Yani tam bir yıl sıkıntı yaşadık. Yaklaşık 4 aydır şüpheli bir lezyon yok. Umarım daha da çıkmaz bir şey. Ancak ara ara kaşıntı hissediyorum onun dışında siğil var mıdır acaba diye düşündüren bir şey yok.

Ben de inanamıyorum. Kendisine biraz soru sorduğunuzda aldığınız tuhaf cevaplardan anlayabilirsiniz nasıl bir doktor olduğunu. Yanlış hatırlamıyorsam yaklasık olarak şubat- mart ayına kadar ara ara siğiller çıktı yani siğil mi değil mi kesin değil ama yakalım yine de ne olur ne olmaz dedikleri türlerden. Mart ayından beri bir siğil veya benzeri bir şey gözlemlemedik. Yani tam bir yıl sıkıntı yaşadık. Yaklaşık 4 aydır şüpheli bir lezyon yok. Umarım daha da çıkmaz bir şey. Ancak ara ara kaşıntı hissediyorum onun dışında siğil var mıdır acaba diye düşündüren bir şey yok.
İnşallah negatif haberinizi alırız sizin de. 4 aydır bir şey çıkmaması çok iyi. 🌸

Merhaba, asla önermediğimiz bir doktor kesinlikle kimi tercih ederseniz edin onlardan cok daha memnun kalırsınız. Çok ciddi paralar ödüyorsunuz ancak asla ilk ilgiyi göremiyorsunuz. Her seferinde muayene ücreti ödeyip ayda bir kontrole gidiyorsunuz toplam muayene 30 saniye sürüyor oysa ilk gittiğinizde yarım saat sizinle konusuyor sizi bağlamak için. Yani bu sadece bir örnek. Birçok kişiyle görüştüm bu konuda ve bu kadarına da yuh diyebileceğiniz bir sürü şey duyduk. Kapısının dahi önünden geçmiyoruz biz artık o derece kötü şeyler duyduk ve yaşadık ancak bunları açıklamak istemiyorum. Herkese çok gecmiş olsun. Öyle ya da böyle atlatılıyor lütfen kendinizi harcatmayın paranızı da emeğinizi de.. biz her seyi yaptık 7 ay time health ahcc kullandık. Gardasil yaptık. Sözde iyi doktorlara gittik. Sürekli imutor kompleks, çörekotu yeşilçay propolis kefir kullandık ve bunun gibi birçok şey... Yani aklınıza gelebilecek her türlü şeyi yaptık ve 1 yılı aşkındır evli olmamıza rağmen cinsellikten uzak durduk yine de negatif olamadık 1 yıl testimizde ki sadece tip 6 tasıyoruz. Şimdi eylülde 18 ay olacak tanı alalı ve eylül gibi tekrar test yaptıracağız umarım negatifi buradan da paylaşırız.
Tip 6 çok inatçı yalnız. Bu nedenle uzun sürüyor vücuttan atılması. 16 ve 18 in daha kolay atıldığına şahit oldum

Bugün nihayet koterizasyon oldum. İnşallah geçecektir ama bağışıklığımı güçlendirmek istiyorum. Kullandığınız vitamin var mı acaba?

Bugün nihayet koterizasyon oldum. İnşallah geçecektir ama bağışıklığımı güçlendirmek istiyorum. Kullandığınız vitamin var mı acaba?
Ahcc ye ara verdim, başka sebeplerden. İmmungard diye bir takviye önerdi eczacı. İçinde beta gluken, propolis, c vit ve çinko var. Ben çörek otu, keten tohumu, yeşil çay, ev yoğurdu fln bu tarz şeyler tüketiyorum. Hazir paketli gidalari hiçbir doktor önermiyor. Bir de şekeri kesmek lazım. Kötü hucreler şekerden besleniyor. Şeker aynı zamanda bağışıklığı düşürüyormuş. Başka aklıma gelince yazarım.

Arkadaslar bir sorum olacak.
Maalesef esimin beni fahiselerle aldattigini ögrendim.
Suan icimde ne tür hastaliklar var bilmiyorum. Korkuyorum acikcasi.
Hpv 16-18 pozitif maalesef. Doktorumla görüstüm, kanda Hiv’e bakilacak, Chlamydien‘e bakilacaK. Daha nelere bakilabilinir tecrübesi olan varmi? Cevap verirseniz cok memnun olurum.

Arkadaslar bir sorum olacak.
Maalesef esimin beni fahiselerle aldattigini ögrendim.
Suan icimde ne tür hastaliklar var bilmiyorum. Korkuyorum acikcasi.
Hpv 16-18 pozitif maalesef. Doktorumla görüstüm, kanda Hiv’e bakilacak, Chlamydien‘e bakilacaK. Daha nelere bakilabilinir tecrübesi olan varmi? Cevap verirseniz cok memnun olurum.
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Hepatit a, b ve c’ye baktırın. B dışındaki hepatitler kolay kolay cinsel yol ile geçmez ama baktırın. Sifiliz yani frengiye baktırın. Bu hastalık da kandan bakılır. Vdrl tpr testi olarak geçer. Bunun dışında gonorhea idrardan veya kültürden bakılır. Buna da baktırabilirsiniz. Bir de genital herpes var. Herpes tip2 igg testi isterseniz bakılır. Kandan bakılıyor. Son ilişkiniz üzerinden üç ay geçtiyse hepsi kesin çıkar. Hiv ve diğer bakteriyel olanların inkübasyon süresi daha düşüktür. Son ilişki üzerinden 45 gün geçtiyse 4.nesil çalışılan bir hiv testi kesin sonuç verir. Sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım yine.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Hepatit a, b ve c’ye baktırın. B dışındaki hepatitler kolay kolay cinsel yol ile geçmez ama baktırın. Sifiliz yani frengiye baktırın. Bu hastalık da kandan bakılır. Vdrl tpr testi olarak geçer. Bunun dışında gonorhea idrardan veya kültürden bakılır. Buna da baktırabilirsiniz. Bir de genital herpes var. Herpes tip2 igg testi isterseniz bakılır. Kandan bakılıyor. Son ilişkiniz üzerinden üç ay geçtiyse hepsi kesin çıkar. Hiv ve diğer bakteriyel olanların inkübasyon süresi daha düşüktür. Son ilişki üzerinden 45 gün geçtiyse 4.nesil çalışılan bir hiv testi kesin sonuç verir. Sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım yine.

Cok tesekkür ederim cevabin icin ❤️ Allah razi olsun. doktorum asilarin tamsa Hepatitis b ye bakmaya gerek yok dedi. Sifiliz ve gonorhea hakkinda birsey demedi, peki bunlar tedavi edilmezse ne tür problemlere yol acabiliyor biliyormusun?

Cok tesekkür ederim cevabin icin ❤ Allah razi olsun. doktorum asilarin tamsa Hepatitis b ye bakmaya gerek yok dedi. Sifiliz ve gonorhea hakkinda birsey demedi, peki bunlar tedavi edilmezse ne tür problemlere yol acabiliyor biliyormusun?
Ne demek Allah hepimizden razı olsun. Sifiliz tedavi edilmezse Allah korusun beyin hasarına kadar gider. Çünkü merkezi sinir sistemini etkileyen bir hastalıktır. Üç evreden oluşur. Birinci ve ikinci evresinde tek doz penisilinle tedavi edilmek mümkün. Son evrede tedavisi malesef yok. Ama oraya gelene kadar anlamamanız mümkün değil baya ağır belirtileri oluyormuş. Gonorhea ciddi bir probleme yol açmıyor bildiğim kadarıyla. Mantar hastalığı gibi. Akıntı falan yapar. O da fitille veya antibiyotik ile tedavi oluyor diye biliyorum.

Cok tesekkür ederim cevabin icin ❤ Allah razi olsun. doktorum asilarin tamsa Hepatitis b ye bakmaya gerek yok dedi. Sifiliz ve gonorhea hakkinda birsey demedi, peki bunlar tedavi edilmezse ne tür problemlere yol acabiliyor biliyormusun?
Herpes de bildiğiniz dudakta çıkan uçuğun genital alanda çıkan versiyonu bunun tedavisi yok ve hpv gibi vücuttan atılma ihtimali de yok malesef. Antiviral ilaçlar ile ağrı veya kaşıntı gibi etkiler hafifletiliyor.

Ya evet onlar herkese öyle diyor acaba yalanmı çünkü siğil çoksa daha çok para alıyorlar birde yağ bezeleride var o bölgede onları siğil diye yakıyor olabilir herkes bu doktor için bunu söyleyince şaşırdım şuan ayrıca rahim ağzına falanda bakıyolarmış bu nasıl oluyor anlamadımki
Kızlar bende bu konuyu burada okuyup doktoruma -ki prof polat dursun un takibindeyim bilen bilir turkiyede hpv de isim yapmış çok başarı bi dr kendisi- sordum mikroskopla büyüterek bakmanız gerekmiyor bu böyle bakan dr lar varmış gözle görülmeyen siğiller varmış vs dedim güldü zaten kolposkopla bakıyoruz o rahim ağzını büyüten ve inceleyen bi alet bişey varsa kolposkopi sırasında görüyoruz dedi yani öyle bişey yokmuş hakan bey biraz işi ticarete dökmüş sanırım bilemiyorum yinede

Allah allah öyle mi gerçekten. 😣😣 ben burdaki tavsiyeler sonucu gitmiştim. Gerçekten ne siğil ne siğil değil artık anlayamıyorum. 2-3 doktor muayenesinde doktor hiçbir şey demezken emin olmak için hakan hocaya gittim. Farklı bir ilaç sıkıp aletle baktı ama gerçekten bana da gösterdi yani siğilleri. Vajina içine girdiii ohoooo kaynıyor burası dedi. Yani 2-3 doktor görmedi o görünce vay bee demiştin. Burdaki olumsuz yorumları hiç okumamıştım ben

X