Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Benimde siğillerim kaşınıyor ben yaktırma işlemi hiç yaptırmadım aldara sürdüğüm anda geçiyor 2 güne ancak çıkmaya başladıkları zaman ve aldara sürdükten sonra tatlı tatlı kaşınıyorlar dayanmıyorum bazen

Kızlar benim üst dudağımda ve göz altlarımda hatta üstlerinde küçük küçük beyaz noktalar çoğaldı araştırdım fordyce granülleriymiş Yağ bezeleri gibi göz altımda vardı hep ama çoğaldılar hpv ile alakasıda yok.sanırım bağışıklığım güçlensin diye ne bulduysam yemem yüzünden oldu özellikle kuruyemiş yoğurt vs ve ben dudağımı çok takıyorum çünkü çoğalıyolar roaccutane tarzı bi ilaç kullancağm sanırım kökten çözümü oymuşhpv varken böyle ağır bi ilaç kullanmak çok geriyor beni zaten antibiyotik kullanmıştm vajinal enfeksiyonum için o floramı bozmuştu ne yapacağm bilmiyorum psikolojik olarak beni çok üzüyor ama yüzümdekiler çok çaresizim

Aldara iki güne geçiriyor mu gerçekten? Peki aldara kaç saat kalıyor sürdükten sonra doktorunuz nasıl önerdi?

Ben iki sene önce rouccatane muadili aknetrent kullandım sivilcelerim için ve o zamanlar hpv taşıdığımi bilmiyordum ama nasıl bir etkisi oldu bilmiyorum benim zaten bağışıklıgim hep kötüydü. Cin1 im olduğuna göre yıllar yıllar önceden beri hpv varmıs..

Aldara iki güne geçiriyor mu gerçekten? Peki aldara kaç saat kalıyor sürdükten sonra doktorunuz nasıl önerdi?
Şöyle söyleyeyim doktorum bana gün aşırı kullanmamı önerdi. 6-10 saat vücutta kalmalı ben bazen 8 saat tutuyorum bazen 10 saat. Fazlası tahriş yapar çok güçlü bir krem. Bazen genital bölgemin ıslak hafif pembe ince derisinde çıkıyor. Oraya siğilin dışında birazcık fazla değse anında açık yara oluyor. Allahtan doktorum kremlerimi yazdıda bazen taşırırsam veya orada siğil çıkarsa yıkadığımda kremliyorum miss gibi oluyor. Bu tahriş olduğu zaman 3 günde bir falan kullanıyorum kremler iyileştirsin diye. Ama normal tüylerin olduğunu yerde veya anüsün etfarında (Normal popomun orada) çıktığında bir şasede ne kadar varsa tüm her yere uyguluyorum bol bol. Hiç israf etmiyorum. Gün aşırı sürdüğüm için küçülmeler hemen oluyor. 2. Sürdüğümde ise geçmeye bile başlıyor benim siğillerim. Ancak tabi siğillerin boyutu sıklığı bunu etkileyen faktör olabilir. Benimkiler sivilceden büyük değil asla ve 10 tane bile yoktur. Ancak inatla çıkıyor zaten az çıkıyorlar bari geçseler.

Roaccutane bebde kullandım. Yan etkisi biraz fazla Ciltte kuruluk yapıyor bende döküntüde yapmıştı kollarımda. Zaten doktorunuz tahlil istemeden asla reçete etmez bu ilacı. Eğer kullanmaya uygunsanız bence korkmayın Roaccutane bolca a vitamini içeren bir İlaçtır. Ve rahim ağzı kanserini engellemek Korumak için gereken vitaminler a,c ve be vitaminleridir. C ve b vitaminlerini reçetesiz alabilirken a vitamini pek mümkün değildir. Bir deneyin isterseniz belki bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz. Yaramazsada bırakırsınız sizden önemli değil sonuçta başka tedavi yöntemleri denerseniz olmadı.

Kızlar bende siğil olup olmadığını anlamıyorum, dış genitalde hiçbir şeyim yok ancak, vajina girişinin yanlarında yan tarafında kırmızı kabartılar var bu herkeste var mı? Yoksa siğil demek mi oluyor? Siğil olması için kabartı olması yeter mi yoksa çıkıntılı bi şey mi olmalı? Ve oraları yakıyorlar mı doktorlar?

Kaşınıyor valla hatta siğil çıkmadan önce kaşıntı vardı bende tam siğillerin olduğu yerler kaşınıyor. Kaşıntı yapmasa siğilleri hiç takmıcam zaten..

Çok sağol canım mecburum çünkü lazer yapılmıyor buna iz kalabilir ama baktım kullanamıyırm ilacı her yolu denerim tabiki yağ diyeti falan yapıyorm Kalıcı makyaj en son çare üstlere yayılırsa berbat duracak

Merhaba. Tam olarak anlayamadıgim için kırmızı kabartı nasıl oluyor çok yorum yapamıyorum. Google gorsellerde sizinkine benzeyen foto var mı ? Ayrıca mutlaka bir doktora görünün. Siğilleri kendi yöntemi ne ise onunla yok eder.

Yani sivilce gibi duruyorlar aslında ve kolay kolay belli olmuyorlar. Ben mesela jiletle çok nadir alıyordum siğil varsa zarar gelmesin diye, almadığım için göremiyordum meğerse varmış. Yarın hemen doktora gidicem moralim çok bozuldu

Bu arada yaktırırken iğne yapıyorlar mı? Hangi yaktırma yöntemini tavsiye edersiniz?
Koter yapicaksa iğneyle uyuşturuyor. Koteri asla hissetmiyorsun. Lazerde de iğne yapılmıştı. Ama ilaç süren bir doktor da olmuştu onda iğne yapılmadı. Dondurucu spreyde de uyuşturma yok. Gidicegin doktor hangisini uygular bilemiyorum.

Arkadaslar Ben birsey sordum ama kimse cevaplamadi genital siğil ele bulaşır mı? Elimde Böyle bi su kabarcığı çıktı sadece bi tane siğil olabilir mi sizce bu?

Arkadaslar Ben birsey sordum ama kimse cevaplamadi genital siğil ele bulaşır mı? Elimde BöyleEki Görüntüle 2668193 bi su kabarcığı çıktı sadece bi tane siğil olabilir mi sizce bu?
Doktor genitaldeki ele fln bulaşmaz dedi. Ama bu hpv nin 40 kadar çeşidi genital organlarda çıkıyormus. Daha 100 den fazla çeşidi de vücudun başka yerlerinde cikiyomus. Belki seninki oyledir

Bencede ele bulaşmaz ya burda hiç eline bulaşan görmedim bu siğilede benzemiyor bazı doktor bulaşır diyor doktor sitesinde okumuştum ama bilen doktorlar olmaz öyle şey diyolar

Arkadaslar Ben birsey sordum ama kimse cevaplamadi genital siğil ele bulaşır mı? Elimde BöyleEki Görüntüle 2668193 bi su kabarcığı çıktı sadece bi tane siğil olabilir mi sizce bu?
Mesela benim kuzenimin elinde yıllarca geçmeyen siğilleri vardı. Kaç çeşit cildiyeciye gitti. En son bir tanesinden çare buldu. Siğilleri geçti. Belki seninki öyle bir şeydir. Kaç zamandır var?

Kızlar bugün doktora gittim, 5-6 siğilim var sanıyordum. 54 siğilim varmış küçük küçük bazıları da büyük. Doktorun yanında hüngür hüngür ağladım Şok olduğum için. Çoğu siğil vajina içindeki yolda rahme doğru uzanmış, bazıları vajina ağzında, bazıları da dış kısımlardaydı. Her duş sonrası siğillerimi kontrol ederdim yok diye rahatlardım, kaç doktora gittim baksınlar diye. Hiçbiri mikroskopla bakmadığı için siğillerim olduğunu söylemedi hiçbiri görmedi. Ben artık hiçbir doktora güvenmiyorum. Vajinama dıştan baksanız siz de göremezdiniz ama meğerse doluymuş. Şimdi doktor hepsini lazerle yaktı 54 siğilin birden... hala şoktayım. Size söylemek istedim. Çok dikkat edin her doktora güvenmeyin. Mikroskopla baktırın.

Hpv testi yapiyorlar onun yerine

Doktorunuz kim bende dikkatli bakacak birini arıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…