Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhaba istanbulda devlet hastanelerinde hpv tedavisi olan var mı acaba. Siğil yakma tedavisi uyguluyorlar mı bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum
Hpv tedavisi olarak bağışıklığını güçlendir diyor her doktor. Ama siğil yakma tedavisi olarak ben Eyüp devlet e gitmiştim bir kez orda sigile ilaç sürdü doktor iki saat sonra yıka dedi. O kuruyup düşecek dedi.
Birkaç kez de cildiye ye gittim devlette. Orda da sıvı nitrojen sıktılar. Ve sonrasında sürmem icin krem yazdı.

Yalnız var ya şu hastalığa harcadığım paranın haddi hesabı yok. Bunu bile isteye bulastirdiysa bana biri, Allah bildiği gibi yapsın diyorum. İnsanlar ne kadar bencil. Ben şu an bulaştırırim korkusuyla kimseyle görüşmüyorum bile. Ama negatif olduğum gün hayatıma girecek adama diyecem, bak benim başıma böyle bir olay geldi. Bir daha yaşamak istemiyorum. Gel senle test yaptirmaya gidelim 😂😂😂 sevgiliyle hpv testi yaptirma keyfi 😅

Kız öyle şey olur mu 😂 prezervatifin ucuna delik açsan o anında yırtılır git gel yaparken geri sıyrılır açılır zaten . O doktor da saçmalamış yani biraz 😂 kusura bakma güldürdü beni yav . Prezervatif sağlamken bile yırtılabilen bir şey sonuçta.
Ben erkeklerde kadınlar gibi temizlenebiliyor negatif sonuç alıp bağışıklık kazanıyor diye biliyorum. Ben tahlilden önce aynı eş ile bir iki sefer korunmasız beraber olmuştum . Korunmasız olmasında sebebim de korunuyorken prezervatifin yırtılmasıydı. Bir müddet hep korundum ama prezervatif yırtılıverdi farketmemişiz de. Sonrasında bir müddet korunmamıştım . Ama negatif geldi sonucum.

Selamlar Ceylan hanımcım,güzel akşamlar diliyorum. Tipiniz neydi acaba?

Yalnız var ya şu hastalığa harcadığım paranın haddi hesabı yok. Bunu bile isteye bulastirdiysa bana biri, Allah bildiği gibi yapsın diyorum. İnsanlar ne kadar bencil. Ben şu an bulaştırırim korkusuyla kimseyle görüşmüyorum bile. Ama negatif olduğum gün hayatıma girecek adama diyecem, bak benim başıma böyle bir olay geldi. Bir daha yaşamak istemiyorum. Gel senle test yaptirmaya gidelim 😂😂😂 sevgiliyle hpv testi yaptirma keyfi 😅
Ay sorma bir de özel doktorlar da çok pahalı bu işte. Devlette doğru düzgün ilgilenmiyor.

Selam kızlar, bugün anormal demoralize bir durumla geldim. En son tüm tipler negatifti biliyorsunuz ki, ekran görüntüleriyle sizlere aktarmıştım. Eski bir erkek arkadaşımla tekrar barıştık. Vajinadan balık kokusu eşliğinde akıntı geldi geçtiğimiz haftalarda. Vucudumu iyi tanıyan nerde ne zaman ne tepki vereceğini bilen bir kadınım. Regl zamanı bile koku olmaz, kıllandım haliyle ve kendisine de umarım yanında başka bir şey seyretmez diye sinirlendim. Geçtiğimiz hafta Hpv testi yaptırdım şuan tip59 pozitif, 59 olan/negatif olan var mı aranızda varsa yeşillendirsin dm kutumu size zahmet. Hepinizi öpüyorum.
Canım yaa cidden üzüldüm ama moralini bozma lütfen süreç aynı kendine çok iyi bakıyorsun ve lütfen ama lütfen kimseyle beraber olma inan ahlak bekçisi olacak en son kisiyim zaten biliyorsun ama nolur kendine bunları yaşatma:KK43: yukarda bi arkadaş yazmış ya evlenmeden önce test isteyeceğim diye o kadar haklı ki bende isteyeceğim ve korunmasız ilişki asla bu saatten sonra

Canım yaa cidden üzüldüm ama moralini bozma lütfen süreç aynı kendine çok iyi bakıyorsun ve lütfen ama lütfen kimseyle beraber olma inan ahlak bekçisi olacak en son kisiyim zaten biliyorsun ama nolur kendine bunları yaşatma:KK43: yukarda bi arkadaş yazmış ya evlenmeden önce test isteyeceğim diye o kadar haklı ki bende isteyeceğim ve korunmasız ilişki asla bu saatten sonra

Ah prensesim sordum defalarca korundun mu bak bir şey yok dimi diye. Her seferinde dedi ki evet, ben kimlerle muhatap olduğumu biliyorum sorun yok. Kimseye güvenmiyorum artık,kimseye.

Ah prensesim sordum defalarca korundun mu bak bir şey yok dimi diye. Her seferinde dedi ki evet, ben kimlerle muhatap olduğumu biliyorum sorun yok. Kimseye güvenmiyorum artık,kimseye.
Kahretsin öyle bir virus ki bu, ömründe sadece tek bir kişiyle birlikte olsan bile o beraber olduğun kişide varsa sana da gececek. Muhattap olduklarına bakmıyor ne yazık ki..

Kahretsin öyle bir virus ki bu, ömründe sadece tek bir kişiyle birlikte olsan bile o beraber olduğun kişide varsa sana da gececek. Muhattap olduklarına bakmıyor ne yazık ki..

Ben erkek arkadaşımın dediğinden bahsettim zaten. Tabiki muhatap olduğumuza bakmıyor bu iş. Çok güvenerek kendine söyledi bana bunu

Ben erkek arkadaşımın dediğinden bahsettim zaten. Tabiki muhatap olduğumuza bakmıyor bu iş. Çok güvenerek kendine söyledi bana bunu
Sözüm size değildi zaten :) ve bence bu virüsü taşıdığını bile bilmeyen o kadar insan vardır ki haliyle güvenli bir ilişki yaşadığını da düşünüyor olabilirler. Mesela ben de jinekologa gidene kadar kendimde böyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum ve öyle herkesle beraber olan da bir insan değildim.

Arkadaslar evlenmeden önce test yaptirsaniz bile evliykende bu virüsü Kapma ihtimali var Maalesef!! Benim basima geldigi gibi. (Allah sadakatsiz olan insanlari bildigi gibi yapsin❗️ )
Kondom kullanmakta tam manasiyla korumuyormus cünki tüm uzuvlari kaplamiyor kondom.
Hepsini basima geldikten sonra ögrendim...

Arkadaslar sigilleri yaktirmak icin daha önce kadın doguma gitmistim bu sefer dermatologa gitmeyi düsünüyorum gittigim an yakar mı

Cin bir vardi zaten hpv de vardi 3 ayda yendim negatife dondu simirde hpv de bunda anlamicak ne varki
Merhaba ben tekrar size bir şey sorcaktım. Bende de cin1 ve hpv 18 var. Şimdi ben 18 i yensem cin1 de mi geçmiş olcak ? Bir de cin1 olması için aradan uzun süre mi geçmesi gerekiyormus doktorunuz bu konu hakkında bir şey demis miydi?

Dermatolog sıvı nitrojen sıkıyor. Kadın doğumda sizin neyle yaktılar?
Sıvıyla yaktı o da. Ama benim yeniden cıkti ve dayanılmaz inanilmaz kasintilarim var suan o zaman da vardı ekstra ilac krem vs vermemisti.. dondurucu sprey de kullanıyolarmıs siviyla aynı gibi bisey sanırım

Belki çocuk o ara onlar ayriyken başka biriyle birlikte olduysa farklı bir tip kapmış olabilir. Sonra baristiklarinda ona bulaşmış olabilir. Bir de düşük tipli olduğunu surdan hatırlayabilir arkadas, siğil oluştuysa kendisinde düşük tipli olan diye aklında kalmıştır. Yüksek tipler siğil yapmazmis. Lakin benim dermatologum bana hepsinin siğil yapabileceğini söyledi. Galiba doktorlar da kendi aralarında bu konu hakkında ayrılıyorlar

Merhabalar bende geçen 2-3 aydır HPV ile savaşıyorum bende de maalesef 51 çıktı. Aslında yüksek tipler siğil yapmaz deniliyor ama bende sadece bir tip olmasına rağmen siğil çıkıyor ancak çok az ve küçücük boyutlarda. Bir kaç yerde daha okumuştum yüksek riskli olup siğil çıkaran kişileri. Dediğiniz gibi hiç belli olmuyor bünyeden bünyeye değişiyor. Virüs aynı virüs ama bağışıklık ve dna ile doğru orantıda ilerlediği için hangi vücutta nasıl tepki vereceği hiç belli olmuyor.

Merhabalar bende geçen 2-3 aydır HPV ile savaşıyorum bende de maalesef 51 çıktı. Aslında yüksek tipler siğil yapmaz deniliyor ama bende sadece bir tip olmasına rağmen siğil çıkıyor ancak çok az ve küçücük boyutlarda. Bir kaç yerde daha okumuştum yüksek riskli olup siğil çıkaran kişileri. Dediğiniz gibi hiç belli olmuyor bünyeden bünyeye değişiyor. Virüs aynı virüs ama bağışıklık ve dna ile doğru orantıda ilerlediği için hangi vücutta nasıl tepki vereceği hiç belli olmuyor.
Ah ya ..işte net bir şey olsa önümüzü gorcez ama net değil. Bence devlet hastanesi düşük tiplere bakmıyor o yüzden biz de saniyoruz sadece yüksek var o da demek ki sigil yapıyo. Ben özele bir yere tiplendirme yaptircam. Haaa bir de internette siğil ve lezyon yapan tip tablosu görmüştüm 51 hem lezyon hem siğil yapiyo. Bende de 51 vardı geçti çok şükür.

Sıvıyla yaktı o da. Ama benim yeniden cıkti ve dayanılmaz inanilmaz kasintilarim var suan o zaman da vardı ekstra ilac krem vs vermemisti.. dondurucu sprey de kullanıyolarmıs siviyla aynı gibi bisey sanırım
Siğil mi kaşınıyor 😳 sıvı nitrojen dediğim dondurucu sprey işte. Ama onu sıkınca yara oluyo oralar. Üç dört gün merhem suruyosun sonra aldara başlatıyorlar. Aaa evet o yaralar iyilesirken kaşınıyor 🤦🏼‍♀️

Ah ya ..işte net bir şey olsa önümüzü gorcez ama net değil. Bence devlet hastanesi düşük tiplere bakmıyor o yüzden biz de saniyoruz sadece yüksek var o da demek ki sigil yapıyo. Ben özele bir yere tiplendirme yaptircam. Haaa bir de internette siğil ve lezyon yapan tip tablosu görmüştüm 51 hem lezyon hem siğil yapiyo. Bende de 51 vardı geçti çok şükür.
30 yaşının altında olduğum için ketem’e ve devlet hastanesine gidemiyorum maalesef. Normalde özele gidiyorum doktorumdan çok memnunum aşırı derecede hemde. Ancak test ücreti ilkten fazla geldiği için hemde 30 yaş altına eğitim araştırma hastaneleri tipleme yaptığını duyunca Gop sağlık bilimlerine gittim. Ama elimdeki barkodu bile almadılar. Sonra dedim ki 500 TL pahalı mı? Dedim bu rezilliği çekeceğime bir anda ucuz geldi. :KK70: 😂😂 Ağlanacak halime gülüyorum şaka gibi 😏😒

X