Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bendeki siğil doktor dağıtmadan sık dedi onun içindeki sıvı bulaşırsa ordan tekrar üreme yapar dedi.ve başka bir doktora daha gittim oda donduralım dedi yada yakmada olabiliyor dedi bi kaçtane denedi dondurdu ama yine faydasını görmedim.
mafoldumben
canım benim bu yaktrma işlemi nasıl oluyor acı falan hissediyormusun pazartesi doktora gidicem ondanda bütün herşeyi sorcam ama bu yakma korkutoyo insanı.benimkide çok kaşınıyo kaşıyorum bazen dayanamıyorum ve alt kısımlardada var iç çamaşırı değdimi deliriom yaa acıtıyo kaşınıo ayy inş. geçer ya
Ya helincim canım benim ALDARAYI DEVLET ÖDÜYOR DİYORSUN. Kesin söylüyorsun birde. Canım benim sen almış olabilirsin. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama almışsın işte. Ya sana denk gelen doktorlar iyiydi yada başka bişi bilmiyorum. Güzelim bak aldara daha önceden devlet tarafından karşılanıyordu. Öyle heyet raporu felan istemiyorlardı. Ama kısa zaman önce çıkan yasa ile ALDARA KREMİ KANSER İLAÇLARI KATEGORİSİNE ALINDI. VE ARTIK 3 YADA 5 DOKTOR HER NE İSE BUNLARIN İMZASI OLMADAN VE CİLT KANSERİ GİBİ HERHANGİ BİR KANSER TEŞHİSİ KONMADAN DEVLET BU İLACI ÖDEMİYOR ARTIK. Dediğim gibi sen nasıl aldın bilmiyorum. Belkide tanıdığın felan vardı. Ama bu kremi normalde DEVLET KARŞILAMIYOR GÜZELİM. Devlet karşılıyor artık diyorsun ve burdaki kişiler boş yere umutlanıyor. Bizler niye 130 verelim diyoruz. Anlıyormusun beni. O alıyor ben neden alamıyorum diye düşünenler çok oluyordur eminim. O yüzden kesin konuşmayalım lütfen. Keşke cidden bu ilacı devlet karşılıyor olsa idi. Bazılarımızın maddi durumu yok çünki alamıyor. Bunu çok iyi biliyorum. Keşke karşılansaydı. Bu ilacı devlet karşılıyor evet ama her halukarda değil arkadaşlar. Belli şartları var. Hastaneye gidip bir cilt uzmanına sorarsanız zaten bunları size söyleyecektir. :Hepimize tekrar çok geçmiş olsun. Sevgiler...a.s.
Ya helincim canım benim ALDARAYI DEVLET ÖDÜYOR DıYORSUN. Kesin söylüyorsun birde. Canım benim sen almış olabilirsin. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama almışsın işte. Ya sana denk gelen doktorlar iyiydi yada başka bişi bilmiyorum. Güzelim bak aldara daha önceden devlet tarafından karşılanıyordu. Öyle heyet raporu felan istemiyorlardı. Ama kısa zaman önce çıkan yasa ile ALDARA KREMı KANSER ıLAÇLARI KATEGORıSıNE ALINDI. VE ARTIK 3 YADA 5 DOKTOR HER NE ıSE BUNLARIN ıMZASI OLMADAN VE CıLT KANSERı GıBı HERHANGı BıR KANSER TEŞHıSı KONMADAN DEVLET BU ıLACI ÖDEMıYOR ARTIK. Dediğim gibi sen nasıl aldın bilmiyorum. Belkide tanıdığın felan vardı. Ama bu kremi normalde DEVLET KARŞILAMIYOR GÜZELıM. Devlet karşılıyor artık diyorsun ve burdaki kişiler boş yere umutlanıyor. Bizler niye 130 verelim diyoruz. Anlıyormusun beni. O alıyor ben neden alamıyorum diye düşünenler çok oluyordur eminim. O yüzden kesin konuşmayalım lütfen. Keşke cidden bu ilacı devlet karşılıyor olsa idi. Bazılarımızın maddi durumu yok çünki alamıyor. Bunu çok iyi biliyorum. Keşke karşılansaydı. Bu ilacı devlet karşılıyor evet ama her halukarda değil arkadaşlar. Belli şartları var. Hastaneye gidip bir cilt uzmanına sorarsanız zaten bunları size söyleyecektir. :Hepimize tekrar çok geçmiş olsun. Sevgiler...a.s.
kızlar slm
öncelikle yeni gelen arkadaşlara geçmiş olsun,
kızlar bu yakılan yerler ne zaman iyileşcek, valla sıkıldım her gün durmadan pansuman yapmaya
arkadaşlar ben de çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz? siz nasıl sürüosunuz? bende ki siğiller 2 tane ve vajinanın girişinde. öyle ters bir yerdeki ne iç ne dış .. doktorun biri aldara verdi ve sürmemi söledi ama yerinden dolayı nasıl süreceğimi bilmiyorum. kaç ay oldu alalı ama korkuyorum krem yayılıo ben sürünce sürdüğüm yerde kalmıo ve çevresi yanıo siğillerin olduğu yerin. sağlı sollu tam vajinanın kızlık zarının içe yakın kenarında ... lütfen bişi söleyin nasıl sürmeliyim?
bir ay kadar önce genital herpes oldum.şuan hpv riski'de taşıyorum.erkek arkda. siğiller vardı. yakıldı falan. ben şuan hastalığın ne olduğunu anlayamadım bile. yani ben artık bulaştırıcı mıyım? erkeklerde herahngi bir riski var mı?ve kanser riski nedir? bende oda birkaç farklı doktora göründük.doktorlar çok sakinler yani gayet normal karşılıyorlar.durum gerçekten bu kadar normal mi anlayamıyorum?uçuklarım geçti gibi ama hala ağrı hissediyorum. çok aklıma getirmemeye çalışıyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor.biraz önce kasıklarımda bi kabartı gördüm minik bişey. sigil olup olmadığını bilmioyrum.hele ne yapacağımı hiç bilmiyorum.sanırım burada bu hastalığı yaşayanların çoğu evli.evli olmadan bu hastalığı geçiren biri var mı?nasıl bir yol izlediğini bilmek istiyorum.
teşekkürler şimdiden
selam kızlar bugun konttrolum vardı, bir ay önce siğillerim yakılmıştı, birede rahimde yaram yakılmıştı, doktor herşeyin yolunda gittiğini söyledi, inşallah birdaha uğramazlar bana...darısı size kızlar...
arkadaşalar yazılarınızı okudukça korktum valla. çoğunuz bakıyorum. hep sizlerde var
ben evlendikten sonra öğrendim bu illeti. benimde eşimde var. ama bende görünürde bir şey yok.eşim 2 kez yaktırdı. en son kasımda smear yaptırmıştım bi şey çıkmadı. ama sonrasında eşimde yine çıktı ve yaktırdı. tabi o arada farketmedende birlikte olduk.
görünürde hiç bir şey yok. içede bulaşma gibi bir şey oluyormu bunda. belirtisi oluyormu arkadaşlar
bide erkeğe zararı yokmu görüntüsünden başka
bilgilendirirseniz sevinirim