canım banyoya girmende bi sakınca yok bildiğim kadarıyla. ben yaktırmadım dondurttum ama işlem sonrasında o bölgem su toplamıştı.. banyomuda yaptım dikkat ederek.. sadece mikrop kapmamasına dikkat et.. mesela oturarak banyo yapma sakın. mikrop kapar yaraların yerimseniben
çıkar çıkmazda ilaçlarını kullan.
inşallah son olur canım, ben şimdi daha iyi gibiyim, yanlız dikişler rahatsız ediyor.o da herhalde bir iki güne geçer, peki senin bu 40 50 siğil birleşikmiydi yoksa dağınık mıydı benimkiler birleştiği için sanırım zor oldu. doktorun demesine göre tek tek oluyormuş genelde.
hayır benim eşimin penisinde çıkıyor zaman zaman..bende de oldu hem de 50-60 taneydi şimdi kurtuldum çok şükür ama bir senemi aldı,yeni evliydim.evliliğim mahvoldu,cinselliğimi yaşayamadım,çok taktım kafama kendim çoğalttım onları..sonra unuttum onları hiç düşünmedim ve bir gün bir baktım beni terk etmişler bile..bir sene oldu yoklar tabi ara ara bir tanecik çıkıyor onu da kendim asitle yakıyorum bitip gidiyor 2-3 günde..ama eşinin de senin de test yaptırmanızı ve doktora gözükmenizi tavsiye ederim ben..
Allah şifa versin canım.
kızlar sonunda sanırım bendede çıktı. hemde kaşıntılı.aldık başımıza bu derdi diyorum. çünkü hem eşimde var hemde bende. sürekli doktorlardamıyız yani artıkben zaten çok takıntılı bir insanım.ne yapııcam yardım edin.size anlatmak çok iyi geliyor. içimdeki sıkıntı bir nebze gidiyor. ama sanırım hiçbiriniz yoksunuz....mafoldumben
canım doktora gittim kist dedi ya yağ kistiymmiş
kızlar sonunda sanırım bendede çıktı. hemde kaşıntılı.aldık başımıza bu derdi diyorum. çünkü hem eşimde var hemde bende. sürekli doktorlardamıyız yani artıkben zaten çok takıntılı bir insanım.ne yapııcam yardım edin.size anlatmak çok iyi geliyor. içimdeki sıkıntı bir nebze gidiyor. ama sanırım hiçbiriniz yoksunuz....mafoldumben
geçmiş olsun canım ,üzülme ve kafana takmamamya çalış çünkü onlar siğillerin artmasına neden oluyor.tedavisi olan bir hastalık o yüzden korkmana gerek yok
eşinle beraber tedavi olacaksınız ya yakılacak yada dondurulacak bi kaç kez tekrar edebiliyor,temizliğinize ve beslenmenize dikkat edip stres ve üzüntüden uzak olacaksınız çünkü vücudun zayıf olduğu anlarda tekrar çıkyor bu siğiller.gittiğiniz dr.çok fazla fiyat vermiş devlet hatanesine gidebilirsiniz bir kaç dr gösterip daha emin olabilirsiniz canım üzülmeyin geçicekler.
merhaba kızlarrr ben geldiiimmmmmm
canım siğil olmamasına sevindim.. ama bir an önce tedavini olmalısın.. bu kisti büyümeden ve seni zorlamaya başlamadan önce aldırmalısın
canım hiç dert etme. tedavini olup bundan zamanla kurtulacaksın. siğiller bir çoğumuzda kaşıntı yapıyor zaten..
bende bugün tekrar doktora gittim 4. kez krioterapi oldum. benim 2 tane gördüğüm aslında daha fazlaymış ama çok dikkatli bakılınca anlaşılabiliyormuş fisfisfis
ve deri altında siğiller oluyomuş zaman içersinde bunlar yüzeye çıkarmış
bu nedenle yine siğil çıktı diyip kendinizi umutsuzluğa sürüklemeyinlmaz:
moralim biraz bozuldu açıkçası ama çokta önemsemiyorum onlarında üstesinden gelicem inşallah Çok üzgünüm çoook
Selam kızlar merhaba. 12 günlük bir tatilin ardından tekrar aranızdayım. Sizleri çok özledim inanın. Hepinize kucak dolusu sevgiler ve moral getirdim.
Ayın 7 sinde 2. doz aşımıda oldum çok şükür. En son tatilden önce doktora gitmiştim ve siğiller yok hiç birşey yok demişti. Yenileri çıkmamıştı yani. Aldarayı haftada bir sür artık demişti. Ama ben tatile gideliden beri aldaraı hiç sürmedim. Açıkçası ihmal ettim. Arkadaşlarım, çok şükür siğil miğil yok hala. Moralinizi bozmayın arkadaşlar. Hepsi geçip gidecek inşallah. Zaman sabır ve moralle. Sevgiyle kalın. a.s.
bende 3 kez dondurdumbitecek mi acaba bu azap
Selam kızlar merhaba. 12 günlük bir tatilin ardından tekrar aranızdayım. Sizleri çok özledim inanın. Hepinize kucak dolusu sevgiler ve moral getirdim.
Ayın 7 sinde 2. doz aşımıda oldum çok şükür. En son tatilden önce doktora gitmiştim ve siğiller yok hiç birşey yok demişti. Yenileri çıkmamıştı yani. Aldarayı haftada bir sür artık demişti. Ama ben tatile gideliden beri aldaraı hiç sürmedim. Açıkçası ihmal ettim. Arkadaşlarım, çok şükür siğil miğil yok hala. Moralinizi bozmayın arkadaşlar. Hepsi geçip gidecek inşallah. Zaman sabır ve moralle. Sevgiyle kalın. a.s.