Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette tekrarlıyor.. cinsel beraberlik olmassa çıkmıyor.. bu konuda soracak bişeyiniz varsa sorun çünkü ben çok araştırma yaptım.. ve bu konuda her dr güvenmeyin.. prf olmalı..
selam, kışın bende de çıkmıştı siğil netten baktım önce, cinsel yolla bulaşıyor yazıyordu.
tüm dünyam başıma yıkıldı, ne yapacağımı bilemedim. eşim sivilce falan sandı başta sölemedim ona. geçer dedim geçmedi gitgide çoğaldı. sonra eşime söledim ben boşanmaya kadar gidiyordum ki(canım dan çok sevdiğim eşimden). nasıl yapar bana böyle bir şerefsizliği kaldıramıyordum. yeminler ediyordu kızımızın benim üzerime yapmadım ben bişey kimseyle, inan bana diyordu ama. hemen gözümün önüne o yazılar geliyordu(cinsel yolla bulaşıyor).2 ay böyle geçti. ama siğiller çoğalmaya ve büyümeye başladı.felaket kaşınıyor ve çok rahatsızlık veriyordu bana. randevu aldık hastahaneden ama 1 ay sonrasına verdiler. ama eşimle aramıza anlamadığım bir soğukluk giriyordu gün geçtikçe nefret ediyordum resmen siğiller aklıma geldikçe. her dakka başına kakıyordum ama o yalvarıyordu bana ben birşey yapmadım diye. ne senden önce ne senden sonra.inanmıyordum tabii. bu arada 3 ay olmuştu ve benim siğiller yok oldular kendiliğinden.
neyse hastahaneye gittik. dr ra durumu anlattım. oda bu kadar büyütülecek bir durum olmadığını.sadece cinselllikle blaşmadığını, uzunsüreli doğum kontrol hapı kullnaımınında siğil yapabileceğini (bazı bünyelerde). toplu kullanım yerlerinden dekapabileceğimiş bu virüsü(tuvaletler havuzlar hamam v.b)
inanın o an içim nasıl rahatladı annemden bir kez daha doğdum sandım.sonra ikimizinde smar test sonuçlarımız gldi ikimizinkide temiz çıktı. bu arada siğiler sadece bende çıktı eşimde yoktu ama bazı virüs taşıyan kimselerde zaten çıkmazmış.
neyse o dr ne kadar teşekkür etsem azdır evliliğimi kurtardı resmen benim.başka dr olsa saçma sapan bir sürü şeyle doldururdu aklımı...allahtan bünyem çok güçlü çıktı siğilleri alt etti. umarım başkada çıkmaz.
benim durumumda olupta yazamayanlar vardır. benim hikayemde onlara ışık olur umarım. kendi kendimizi kurmayalım kızlar mutlaka dr gidelim. yoksa sonuç kötü oluyor. . siğilsiz bir hayat diliyoum hepimizi inşallah!!!...:Saruboceq:
inşallah canım . ama eşimden geçmediği için içim rahat. bünyemde sağlam umarım tekrarlamaz . artı kimse bu türlü iğrenç bir acıyı (psikolojik anlamda da)çekmek zorunda kalmaz... aminnnnnnnnnn!!!...:1no2:-tatlicadiarzu-atlatmış olmanıza çok sevindim.. umarım bir daha tekrarlamaz :1hug:
bayanlar bana yardım edin nolur.sol genital bölgemde (kasık tarafları oluyor galiba) sol bacağımın üstündeki genital bölgemde bi şişlik var.uzun zamandır vardı ama önemsemiyodum kıl dönmesi falandır diye ama aylardır geçmedi.doktora gitmedim.çok korkuyorum nedir bu sizce ya nolur cvp????????
Merhaba!ben iki yıldır hpv hastasıyım. bu hastalık bende üç yıl sonra çıktı ve kimden aldığımıda biliyorum. ama o zman bilmiyordum bu hastalıktan bi haberdim. başıma gelince prf oldum. çook zor bi dönemden geçtim dr dr koşturdum. en sonunda bir arkadaşımıda aynı hastalıktan kurtaran bir arkadaşım ege ünvt. de o kurtardı.. (cin1)çıktığında nefes alamıyorum zannettim bir yılım kabustu bu hastalığı ilk öğrendiğimde ruh sağlığım tamen çöktü.. neyse ki şuan hiç bir sıkıntım yok.. çok iyi beslenmek, hijen, tek eşl,lik şart. ve ben siğil ilacı kullandım bende de çok çıktı anüs bölgesinde vajina içinde heryere sürdüm heryere çektiğim acıyı size ne anlatmam ne de yazmam mümkün değil.. ama başardım.. şimdilik yok çıkarsada siğililacı(asit)le yakıyorum.. lazaerle yapılanda iz kalıyor.. şuan şeytan kulağına kurşun maşllahım var..
geçmiş olsun canım, ne güzel kurtulmuşsun ben daha ilk işlemi bile yaptıramadım dün de 5. doktoruma göründüm herkez o kadar farklı anlatıyor ki, son doktorumdan ağlıyarak çıktım kendimi kaç gündür o kadar güçlü hissetmeme rahmen benimde ruh sağlığım gitti.
benim siğiller yanlızca yakma yoluyla halledilirmiş, doktor bayağı bir acı çekceğimi söyledi parasını veya acısını geçtim artık en azından birileri adam gibi anlatsa rahatlıyacağım bu doktorlar kadınların ruh y:umursamaz:apısından h:umursamaz:iç anlamıyorlar.
arkadaşım sen kendini bilmez dr lara bakma insanın ilk zamanda ruh halini mahvediyorlar.iyi bir dr denk geldinmi inan çok rahatlatıyor seni.yakma işlemindede acı falan öyle çok olmuyor korkma arkadaşım panikte olma kafanda büyütmede.ben 2 kez yaktırttım ve 3. ye gidicem önümdeki hafta.bazı dr lar abartıyor ve insanın psikolojisini alt üst ediyor.o nasıl bir dr muş ki bayağı acı çekeceksin demiş seni biraz korkutmak istemiş sanırım.a.s.
canım sorma, kaç gündür ne kada güçlüydüm ama inan artık yerlerde sürünmeye başladım, daha öncede söylemiştim pazar akşamı uzun bir yolculuğa çıkcam o kadar çok korkuttular ki beni ne yapcağımı şaşırdım, 2 gündür devamlı ağlıyorum,iş yapamaz oldum, bu gün yine jinekoloğa gitcem buda bir arkadaşımın arkadaşı inşallah bu iyidir de kurtulurum veya en azından tedavi başlanır.
kızlar, bu gün yakıldı siğiller dikiş de atıldı, acı evet oldu yaklaşık 1 saat sürdü, benim siğiller birleşme yapmış beslemişim onları:) güldüğüme bakmayın şimdide tuvalete gitmeye korkuyorum doktorum artık çıkmaz ama oldu çıkdı elini bile sürme dedi, baktın var hemen gel dedi, eğer biraz daha geç kalsaymışım daha kötü sonuçlar bekliye bilirmiş beni, aman kızlar ihmal etmeyin bilmeyenlere anlatın anlatalım. ha bu arada kızlar bir sürü krem verdiler pansuman için,antiboyotik ve de ftil ağrı olursa onu kullan dediler , birde küçük don giyme dediler şalvar giy dedi doktorum, hala nasıl o masaya yattım bilmiyorum, bir anda tamam dedim inşallah kurtuluruz hepimiz.
kızlar, bu gün yakıldı siğiller dikiş de atıldı, acı evet oldu yaklaşık 1 saat sürdü, benim siğiller birleşme yapmış beslemişim onları:) güldüğüme bakmayın şimdide tuvalete gitmeye korkuyorum doktorum artık çıkmaz ama oldu çıkdı elini bile sürme dedi, baktın var hemen gel dedi, eğer biraz daha geç kalsaymışım daha kötü sonuçlar bekliye bilirmiş beni, aman kızlar ihmal etmeyin bilmeyenlere anlatın anlatalım. ha bu arada kızlar bir sürü krem verdiler pansuman için,antiboyotik ve de ftil ağrı olursa onu kullan dediler , birde küçük don giyme dediler şalvar giy dedi doktorum, hala nasıl o masaya yattım bilmiyorum, bir anda tamam dedim inşallah kurtuluruz hepimiz.
tatlım geçmiş olsun.. inşallah bi daha tekrarlamaz ve kurtulursun sende a.s.
yaktırma sonrasında çok dikkat etmen gerekiyo mikrop kapmaması için..
test sonuçlarında Allah ' ın izniyele temiz çıkacaktır :Saruboceq: