Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bu evlilikte soğukluğa neden olmadı mı?

AY ALLAHIIIIM NASIL SEVİNDİM,NASIL MUTLULUKTAN OKURKEN AĞLADIM TAHMİN BİLE EDEMEZSİNNNN gözün aydın kere aydın olsun bir daha hiç uğramasın ömür boyu hpvsiz,sıkıntısız kafan rahat bir şekilde sağlıcakla yaşamanı diliyorum

Canımın ici yaa Rabbim bu güzel kalbinin hatrina sanada negatif almayı kurtulmayı nasip etsin canım her zaman dualarimdasin artık ❤ çok teşekkür ediyorum inanıyorum sende negatif alacaksın buraya yazacaksın bizde okuyacağız senin için çok çok sevinicez❤❤

Cok sevindim canim gozunaydin bende gecen ay hpv testi yaptirmistim.negatif almistim darisi diger arkadaslarin basina insllah

Canım yeniler bilmez hpv yüzünden eşimi boşadıgımı ben eşimden ayrıldım bu hasta lik vasıtasıyla o yüzden soruna cevap veremeyeceğim
Yok soruma cevap vermişsiniz zaten :) boşandığınızı bilmiyordum o yüzden sordum. Bende de 2.5 sene önce vardı kendiliğinden döküldü. Şimdi eşimde var bende dün DNA yaptırdım. Bakalım. Hayırlısı. Çok geçmiş olsun size.

Bugun bakirkoy sadi konuk isa beye gittim hov testi icin ellerinde kit olmadigi icin yapamayacaklarinj soylediler.hasekiye gitmem gerekiyormus orasi yapiyormus

Merhaba, vajina iç dudaktaki sigillerin görüntüsü nasıl oluyor. Su damlası gibi incimsi bir yapıda mi? Siğil olduğunu nasıl anlayabiliriz?

Bende 16 var 1.5 yıldır ne zaman gecer agızda analda kanser olur mu korkuyorum nenyapmak gerekiyor

Bende de 16 var 2017 ocak ayindan beri pozitif.bu aralar yine hpv yaptiracagim.simdilik bekliyorum cin 1 cikti en son kolposkopide cin1 e birsey yapilmiyor.insallah kurtuluruz
Bende 16 var 1.5 yıldır ne zaman gecer agızda analda kanser olur mu korkuyorum nenyapmak gerekiyor

Merhaba, vajina iç dudaktaki sigillerin görüntüsü nasıl oluyor. Su damlası gibi incimsi bir yapıda mi? Siğil olduğunu nasıl anlayabiliriz?
Bir de sıra sıra dizili şeklinde mi oluyor. Vajina girişinde de parça parça etler var. Bunlar siğil mi ki?

Karnabahar görüntüsünde oluyor genelde beyaz ya da siyah renkte et beni gibi duruyor. Sıralı oluyor bazen dağınık ama üzüm salkımı gibi de olabiliyor.

Karnabahar görüntüsünde oluyor genelde beyaz ya da siyah renkte et beni gibi duruyor. Sıralı oluyor bazen dağınık ama üzüm salkımı gibi de olabiliyor.
Evet şeklinden bizim anlamamız cok zor. Mesela eşimin ilk cıkan siğilleri kıl kökü giyidi sonraki et beni gibi.

1.5 yıldır var ama ben ocakta ögrendim yani bu ocakta 1 sene olacak bakalm ben bi de ahcc kullanıyorum iyi olacak insallah diyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…