• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ketem fakülteler ücretli bakıyor 1.500 den başlıyor dedi. Kadın doğumlar ücretsiz yapıyor dedi. Smear verirken kadın doğum ketem yapıyor demişti. İyice karıştı ortalık. Tekrar kadın doğumdan randevu aldım. Ama şimdi de regl oldum. Mecburen bitimini bekleyeceğim.
Pardon fakülte demişim eğitim araştırma yapıyor ücrette almamıştı

Herkese iyinaksamlar.hpv16iyinaksamlar.hpv16 cin1 kanunide takipliyim.mart ayinda smear verdim temizdi.6 ay sonrs yine gel dediler bugun gittim smear almayacaz smear yilda bir alinir dedi doktor.kontrol yapicaz dedi.bende hpv testi tekrar yaptirmak gerekirmi diye sordum evet dedi yilda birkez smear +hpv yaptirmalisin dedi.yine pozitif cikarsa kolposkopi yapilirmis cikmazsa negatife donmusse gerek kalmaz dedi.devlet hastaneleri hpv yi yapmiyormus orada yapilmiyormus.haseki de varmis artik bakirkoyde yapmiyormus.oyle soyledi

Hangi tedavileri uyguladin nasil cikmadi birdaha
Hiç bir şey yapmadım. Bağışıklık düştüğü için Çıkıyormuş zaten. 20 gün içinde kAyboldu gitti bir daha çıkmadı. Ekstra bir şey yapmadım. Demek ki bağışıklığım kuvvetlendi kendi kendini yok etti.

Tüm hastaneler ücretsiz sigortanız varsa. Ben öyle biliyorum. Hemşire arkadaşa sordum o da öyle dedi.
Üniversite hastaneleri ücretli yapıyor hpv taramasını. Kuzenim Gazi üniversitesinde doktor. Bizzat ona da sordum, ketem de ücretli dedi. Sigorta kapsamında değil hpv taraması üniversite hastanelerinde. Devlet hastaneleri ücretsiz sigortanız varsa.

Üniversite hastaneleri ücretli yapıyor hpv taramasını. Kuzenim Gazi üniversitesinde doktor. Bizzat ona da sordum, ketem de ücretli dedi. Sigorta kapsamında değil hpv taraması üniversite hastanelerinde. Devlet hastaneleri ücretsiz sigortanız varsa.
Devlet hastanesi de yapmiyor ki

İstanbulda araştırma hastanesinde hpv testi yaptırdım nisan ayında ve ücret ödemedim.

İstanbulda araştırma hastanesinde hpv testi yaptırdım nisan ayında ve ücret ödemedim.
Araştırma hastanesi ama o. Ankara’daki araştırma hastaneleri de ücret almıyor. Ben üniversite yani fakültelerden bahsediyorum. Hacettepe Gazi gibi. Ketem ve orada çalışan bir doktor ücretli yaptıklarını 1.500 den başladığını söyledi. Hatta ketemde çalışan bayan Hacettepe de kendine de bu ücrete yaptırıp aşı olduğunu anlattı. Bilemicem kim doğru. Gitmedim. Ankara eğitim ve araştırma hastanesi ücretsiz yapıyor mesela....

Ketem devletteki kadın doğum hastanelerinin yaptığını söyledi. Ama ilk gittiğimde Kadın doğum zaten keteme göndermişti. Bilmiyorum tekrar gideceğim. Ama ketem almıyor o kesin 30 yaş üstüne bakıyor. Eeee ne yani 28im diye tarama yaptıramayacak mıyım geçmişte geçirmişim eşimde de şu an var??? Ölelim mi anlamadım ....

Ketem devletteki kadın doğum hastanelerinin yaptığını söyledi. Ama ilk gittiğimde Kadın doğum zaten keteme göndermişti. Bilmiyorum tekrar gideceğim. Ama ketem almıyor o kesin 30 yaş üstüne bakıyor. Eeee ne yani 28im diye tarama yaptıramayacak mıyım geçmişte geçirmişim eşimde de şu an var??? Ölelim mi anlamadım ....
Devleteki kadin dogm bana ketem de yada saglik ocaginda yaptir dedi

Arkadaşlar, ketem tabiki de ücretsiz hpv taraması yapıyor. Zaten devletin ücretsiz tarama yapmak için kurduğu bir araştırma merkezi. Aynı şekilde aile sağlığı merkezlerinde de bu test ücretsiz zaten buraler da testi alıp keteme gönderiyor. Ancak buralarda malesef yaş sınırı var(30 yaş). Eğitim ve araştırma hastanelerinde ise yaş sınırı yok. Ben 28 yaşında yaptırdım ve ücret ödemedim. Üniversite hastanelerinde ise ücretli olup olmadığı hakkında bilgim yok.

Arkadaşlar, ketem tabiki de ücretsiz hpv taraması yapıyor. Zaten devletin ücretsiz tarama yapmak için kurduğu bir araştırma merkezi. Aynı şekilde aile sağlığı merkezlerinde de bu test ücretsiz zaten buraler da testi alıp keteme gönderiyor. Ancak buralarda malesef yaş sınırı var(30 yaş). Eğitim ve araştırma hastanelerinde ise yaş sınırı yok. Ben 28 yaşında yaptırdım ve ücret ödemedim. Üniversite hastanelerinde ise ücretli olup olmadığı hakkında bilgim yok.
Bende ist.kanuni egitik arastirmaya gittim dun bana artik burasi yapmiyor dediler anlamadim

benim tip 16 yilda bir kez smear +hpv yaptirmam lazim mis ama kanuni burada yapilmiyor hpv testi dedi.bakirkoye sorucam bakalim .
acaba ketem bir kereye mahsus mu yapiyor.

benim tip 16 yilda bir kez smear +hpv yaptirmam lazim mis ama kanuni burada yapilmiyor hpv testi dedi.bakirkoye sorucam bakalim .
acaba ketem bir kereye mahsus mu yapiyor.

Şişli etfalde yaptırın takibinizi,orada yapılıyor kadın doğum taksim gümüşsuyunda metrodan çıkınca kolay google haritalardan hemen bulursunuz,meydana çok yakın. Doktor önerisi istersenizde özelden veririm. Çok şeker bir doktordur muayenesi de güzel,eli yumuşak anlamıyorsunuz bile anamnez alırken.

Şişli etfalde yaptırın takibinizi,orada yapılıyor kadın doğum taksim gümüşsuyunda metrodan çıkınca kolay google haritalardan hemen bulursunuz,meydana çok yakın. Doktor önerisi istersenizde özelden veririm. Çok şeker bir doktordur muayenesi de güzel,eli yumuşak anlamıyorsunuz bile anamnez alırken.
Normalde hissediliyor mu hpv taraması yapılırken? Korktum.

Back